Fox Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ujutro sam u Zadru i obzirom na radove na Astri ovih dana, trebam spur napraviti pa trazim preporuke sa adresama i koji mi na 19" mogu odraditi kvalitetno stelanje spura... grazias . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ima u Biogradu jedan lik ,mene ce Ante vodit kod njega ,kaze da lik radi najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 i ja trebam sljedci tjedan napraviti spur na relaciji Zadar - Šibenik pa javite gdje ste radili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 tu na forumu sam prošlo ljeto pitao istu stvar i uputili su me u dryden u Zadru.. i bilo je čist oke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Dobro da ste pitali ovdje nego da odete negdje gde vam nece bas dobro napraviti, a u samom Zadru je dosta takvih... Ovako, kao sto je Dario spomenio, ima u Biogradu jedan decko koji radi vrhunski, kod njega su spur radili svi frendovi(impreza, m3, m5, gti, gt, passat....) i ja, i svima je vrhunski napravljeno... Slobodno se javite kad budete htjeli napraviti spur pa cemo ga nazvati i dogovoriti termin... 0995028791 je moj br pa se javite pa mozemo dogovoriti da vem se to odradi... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavic_st Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 ako vam nisu daleko vodice, svakako preporucam marka ilitiga alfa_vd sa foruma....... nemozete falit radionu imate na ulazu u vodice reklamu fržop...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 isto pitanje samo za podrucje splita?? bija u drydena i tamo ne znaju ko im glavu nosi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 bump..gdje je u zadru najbolje otić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 jel aktualan jos uvijek biograd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Onaj neki stariji lik na izlazu iz zadra u smjeru sibenika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 siki, bio kod njega nekidan... u penziji je, ali jos uvik napravi tu i tamo, boji se inspekcije... ako netko zeli bas kod njega, nek mi se javi pa cemo dogovoriti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ako vam nije daleko trogir ili split javite se. 091 559 29 89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 siki, bio kod njega nekidan... u penziji je, ali jos uvik napravi tu i tamo, boji se inspekcije... ako netko zeli bas kod njega, nek mi se javi pa cemo dogovoriti... Koliko love uzme? Jebeno lik napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Cca 100kn... 150 ako i nazad radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Stipe di je tocno...ja bi tokom ovog vikenda dole išao...(mozda i petak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 nakon izlaza iz zadra u smjeru šibenika, nakon završetka 4 trake, cca 300m na desno, ako i toliko, vidit ćeš tablu sikirić Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Kaj neki meeting u petak na spuru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now