bubinjo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 imam ate-ove rezane diskove i omp plocice uglavnom jebena kombinacija ali nesto cudno otkad sam stavio to gore kad jace naglije zakočim onak malo bruji,nis ne trese,nije spigano samo se cuje dosta dubok zvuk ,buduci da neznam jel to normalno kod rezanih diskova pitam vas.. hvala na odgovoru :thumbsup:
Alfaludak Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja sam to napisao za brembo max pa je pola hraweba reklo da sam lud i da mi na autu nekaj ne valja eh ti tjuneri
Ira Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Alfaludak said: ja sam to napisao za brembo max pa je pola hraweba reklo da sam lud i da mi na autu nekaj ne valja eh ti tjuneri Kad nemaju pojima... 70% forumaša su copy / paste mehaničari...
eNcode Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 brembo max je imao onaj uuuuuuuu zvuk kod kocenja i mene splasilo al to je normalno
mr_G Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Meni su isto bili odlični brembo max diskovi i zaista su imali taj uuuuuuuuuuuuuu zvuk...
bojan25 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja sam svoje spalio cmax....stavio sam neke ferodo trkaće pločice i jedan spust niz sljeme bio je dosta za ić tokaru nisam baš bio zadovoljan tim diskovima..
meshin Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Japanac said: koji si k kočio niz sljeme.... :rofl: Pa kaj se nikada nisi vozio sa bajkom po brdu. Ima Golfa dizla .. to ide preko nosa, mora bremzati kroz zavoje kako bi guzu bacao van
Dottore Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 eNcode said: brembo max je imao onaj uuuuuuuu zvuk kod kocenja i mene splasilo al to je normalno uuuuuuuuuuuujjjjccccciiiiiiiiik. nikad vise cmax. Posted via Mobile Device
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now