Josey Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 kako sam ja imao pumpu sa el. fprom koji je bio na pumpi u tanku, a pumpa malo mala a nemos bas stelat tlak, doslo vrjeme stavit vanjski FPR. E di je tu problem, problem je sta na railu nemam povrat goriva vec samo dovod, imam 3 varijante sa kojima bi mogao rjesit problem, pa me zanimaju savjeti, koja je od ove 3 najbolja, tj. koja ce najtocnije radit! var 1: pored ulaza benzina u rail, zavarim jos jedan takav isti pipac za povrat var 2: na suprotnu stranu raila zavarim pipac za povrat var 3: prije ulaza u rail stavim T ili Y komad i spojim kao na slici. po meni bi sve tri varijante trebale radit jednako, tlak je tlak, na koliko ga nastelas toliko bi trebalo bit u svim cjevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 na vecini auta je povrat na suprotnoj strani od dovoda, valjda je neki razlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 glasam za 2, nekak mi se to cini kao najbolje resenje da svi injektori imaju isti tlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 ma sve ti je to u redu, 8 bara bez povrata i nema greske, tak da ne izmisljaj inace opcija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 opcija 2. Drukčije je od varijante 1 i 3. Zašto? Zato što cirkulacijom benzina kroz rail ujedno hladiš rail. Isto tako odziv, odnosno reakcija fpra na nagle promjene tlaka će brže odraditi u varijanti 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Var 2. definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 e pa var 2 ce onda biti ! thnx guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now