Jump to content

Problemi s plinom?


Recommended Posts

Eto, nakon 30 000km an plinu pojavili se prvi problemi. U petak sam išao u Poreč, preko Ljubljane, autoputom. Na tifonu sam utočio 31 litru u spremnik (više kao nije išlo, a spremnik 42 litre) koji se par kilometara prije ispraznio skroz. Došao sam u Poreč, spremnik je bio pri kraju pa sam otišao na INA-inu pumpu na ipsilonu po plin. Natočio sam pun spremnik, 33 litre. Otišao sam s pumpe i već nakon 500 metara, prebacio se na benzin, kao da je prazan plin. Nakon par uključivanja nakon čega bi se on ougasio odmah ili nako parsto metara, došli smo do apartmana i tam je auto stajao do nedelje... u Nedelju sita priča... al nekak je primio plin, i vozio tak do granice sa SLO... da bi opet počeo zezat. i nakon toga kad se uključio... do zagreba radio na plin.

 

Sad u Zagrebu natočio plin, i opet ista stvar, prebacuje se na enzin potpuno randomly, gasi plinsku instalaciju kao da nema plina a ono pun tank.

 

Moje prve sumnje pale su na loš plin tamo u Poreču, prevelika koincidencija da je krepao odmah po izlasku s pumpe a cijeli put do poreča sve ok.

 

Al sad natočih na tifonu u zaprešiću pa ista priča.

 

Naručen sam za servis kod Birta, oni kažu da je plin trenutno kod svih jako loš... pa kaj mogu očekivat da su mi uništili ovi s tim šrotom od plina u Poreču?

Link to comment
Share on other sites

Mene isto tak jebe otprije cca 2mj., ali samo kod vožnje autoputom. Onda stanem natočit, pa se moram natezat s njim kojih 50-ak km da bi primio plin...:doh:

 

Engine check se čudim kak već nije zgorila lampica jer se svaki malo pali tj. zgasi se samo kad ide na servis, tak da me na servisu blesavo gledaju kad im kažem da je gorila lampica do maloprije!:drink:

 

 

Auto je Fiat Doblo 1,4 i servis Autocommerce (i njihova instalacija)...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...