Njave Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Dali je servis Zubaku u Sesvetama ili Velikoj Gorici ipak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 kojeg auta? e da i zakaj tu imaš drugačiji nick? kae glumiš heheheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Ja s golfom idem u sesv. kraljevec Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 U gorici i Kraljevcu je servis Vw,seat,škoda. U Sesvetama je Audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njave Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 kojeg auta? e da i zakaj tu imaš drugačiji nick? kae glumiš heheheh Onog koji je kolega razbio ovaj vikend bio, radi se o VW Sciroccu inace. Treba novi retrovizor, farbanje vrata, farbanje blatobrana, novo desno staklo, novi prednji branik, novi desni retrovizor i novu desnu felgu 18" samo neznam tocan naziv modela, no mislim da se moglo uzeti kao nadoplata za auto inace. Sto se nicka tice, pa takav mi je vec par mjeseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Na limariju u S. Kraljevac ja vise ne nosim niti tacke... Teški fušeraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Na limariju u S. Kraljevac ja vise ne nosim niti tacke... Teški fušeraj mozda do prije kojih pol godine, kontrole su im malo jace da bi se zajebavali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 (edited) Trebo bi tipkat 1 sat da bi sve otipko... -nisu cijelo vozilo popravili, previdjeli su ostecen dio (a napomenuo sam) -prijelaz se radi sa pik trakom i tako ostavi (bez pik trake!)? -nova bocna klizna vrata, udubljena, kazu da ce popravit??? Hallo?! Zasto sam stavljo nova? Mogo sam onda i stara popravljat. -curak ? AUTO Zubak??? -da ne nabrajam previse je toga... -nije stari kram od vozila nago taman bilo godinu dana starosti (prva steta) Radovi bili prije cca 2mj. Edited August 31, 2009 by Lim@ RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now