huzek Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Koja je najbolja izvedba ispuha za turbaka. Otvorena cijev ili s loncima???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Ma otvorena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 kaj ti bi jurio a Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Ma muči me što svaki čovjek ima neku svoju teoriju i onda je to jako puno nasuprotnih informacija. Meni se jako sviđa otvorena verzija kad ju složim na Puntu ali su mi rekli da će se turbina razletiti što mi nema nikakvog smisla jer se kakti prebrzo zavrti.... wtf? Al se čuje hehe Borna ja već sad jurim Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 o cemu to tocno ovisi ne znam, al serijski turbo na coupeu (garrettov tb28) prodimi ako maknes katalizator.. i na kraju ode ak se tak vozis.. i opet ponavljam, pojma nemam zasto je to tak i o cemu to ovisi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 na turbaku ti netrebaju lonci...samo cijev...i čak nemora ni do kraja auta iči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 po meni je najbolje jako jako siroka cijeva i ispunsi lonac veliki i sa velikim izlazom tako imaju svi turbo japanci koji rade na 350-400ks ko iz p**** tako ima i zaxov orginal greedy auspuh Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 ja sam se vozio bez auspuha, turbina nije dala znakove umora nakon par tisuća km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Borna ja već sad jurim to cemo vidjet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 ukratko: ako ti netko spominej da je turbaku potreban backpressure (povratni tlak ispusnih plinova) onda mu zvekni samar i reci da je ispusnim plinovima potrebno prvo proci kroz pera turbine a tek onda van. dakle lonci sluze za ubijanje ispuha a protocni lonci za ubijanje zvuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 sira cijev i neki lonac na kraju i to je to...:jelen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 E to me zanimalo. Ozy car si :msn-wink: Znači nemoguće je da se turbina razleti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 decki ja se ispircavam kae nestalo par postova..zajebo sam, budete svi po pusu dobili trep trep i sam sam htio huzeku OPET napomenut da se ja bez lonaca vozim cca 30000km i turbo dise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 E to me zanimalo. Ozy car si :msn-wink:Znači nemoguće je da se turbina razleti? moguce je Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Ali ti bajk imaš katalizator heh Dario ajde objasni zašto bi se razletila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 u knjizi o turbinama pise...da pitate turbo kakav bi auspuh htjeli rekao bi NIKAKAV.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 2 huzek - turbina se uglavnom razleti ako je mala kao na vasim puntacima jer je radjena za brzi spool i mali boost odn soft bost a kad maknes sve lonce onda je protok puno brzi i naravno spool te se time i povecava boost. to je ono sto opterecuje dodatno turbinu (vise napora) i tada kada se trubina razleti se razleti jer ju veci boost dodatno opterecuje a jos pogotovo sto vas auto nema r-bov pa ju fucucucucuc odn turbo surge (grgljanje) dodatno ubija. vama je rjesenje malo veca turbina i nekakav bov pa makar gej atmo. p.s. sjecam se da je hitrec testirao svojeg puntaca kako ide sa samo cefkom fi60mm pa onda sa samo zadnjim protocnim loncem i da mu je navodno puntac isao bolje sa protocnim loncem no opet da li je bas mjerio i kolika je razlika ce znati on tocno reci. no moje misljenje je da je to prije bilo do neceg drugog ili nekakvo subjektivno misljenje. 2 dario - daj lijeci komplekse na forum.hr ili damdaj-guzu.com ili objasni odn argumentiraj ili prestani toliko kritizirat konje jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Kad sam za probu bio stavio samo cijev baš sam pratio kako se turbina ponaša. Počinje puniti na istim okretajima, možda 100, 200 okretaja prije i normalno puše konstantu 1.5 bara, i počne padati tlak na 5500 okretaja i na 7000 okretaja je na 1.2 bara. Tak mi isto radi i kad je lonac gore. Mislim da auto ide isto samo kaj je zvuk neusporedivo bolji samo sa cijevi. Ovaj SS se niš ne čuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 ja imam samo cijev i zadnji protocni lonac. i turbina mi najbolji dio na autu vec duze vrijeme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 prouciti turbo creep i spike, malo. moze doci do istih prilikom, otvaranja ispuha.. rjesiti dobrim BC om ili vecim (externim ) wastegatom... afaik i imho ofkors... n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 prouciti turbo creep i spike, malo. moze doci do istih prilikom, otvaranja ispuha.. rjesiti dobrim BC om ili vecim (externim ) wastegatom... afaik i imho ofkors... n :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted October 24, 2008 Author Share Posted October 24, 2008 Meni je s elektronikom određen tlak i nema nikakvih razlika u tlakovima sa loncom ili samo sa cijevi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now