Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

BABA

Full members
 • Content Count

  1,803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About BABA

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ova za koju Fredy pita je isto moja bivša crvena, Carek prodaje! Crna je nestala, znam da je Vlado pitao lika oće prodat ali auto je koma bio.
 2. BABA

  Frankfurt IAA slike

  Ko da si na marsu bio! Kakvi su to svemirski auti sve?!
 3. Je možda da do -20 neće smrznuti tekućina kad auto stoji ali kad se ti voziš 80 km/h na -12 ko npr danas i špricaš, smrzne sve do jedne!
 4. BABA

  Brembo brakes creaking

  Ja imam identičan takav zvuk ali kada vozim i kočim, taj neki razvlačujuče-metalno-žvakasti zvuk :lol: Nove diskove, nove pločice (par setova), reparirao čeljusti, ništa, zvuk je i dalje tu i to prednji desni i stražnji desni mi se samo čuju!
 5. BABA

  Škripe kočnice

  Danas kiša, mokro...ni Š od škripe!?
 6. BABA

  Škripe kočnice

  Ne lupka! KaO na filmiću, kao da se nešto rasteže, čudan zvuk...ne cvili onak klasično kad kočnice cvile, baš kao da se razvlači nešto!
 7. BABA

  Škripe kočnice

  A i to isto
 8. BABA

  Škripe kočnice

  Da, taman je počelo to škriputanje, zadnji desni, a kako je bilo vrijeme da promijenim sve, nisam se dugo vozio tako i stavio sve novo i eto, škripi i dalje iza
 9. BABA

  Škripe kočnice

  ND4SPD> Nisam sam ugrađivao, u servisu! Ja isto mislim da nisu ni diskovi ni pločice! Al pazi, reparirao sam i komplet čeljusti napre, iza isto promijenio gumice i sve gluposti, ne kužim više šta bi moglo biti!
 10. BABA

  Škripe kočnice

  Al ne vjerujem da su ni diskovi ni pločice! Počelo mi se čut i sa starim diskovima i pločicama, onda sam promijenio diskove i pločice, nakon toga još 2 garniture pločica i ništa, škripi i dalje! Da napomenem...samo kad kočim, čak ako kočim jače kad se zaletim, ne čuje se, tek kad normalno kočim i stajem npr na semafor, čuje se to škripanje, rastezanje kao!
 11. BABA

  Škripe kočnice

  TRW diskovi da! Pločica promijenio i ferodo i ATE i neke žnj, isto!
 12. BABA

  Škripe kočnice

  Bok dječaci i djevojčice, trebam pomoć! Čudno mi škripe kočnice, nije klasična škripa pločica nego ko da se nekaj rasteže, evo ko u ovom videu (na 1:50 sec se najbolje čuje)! Sva četiri diska nova, pločice nove, čak sam reparirao prednje čeljusti komplet, opet škripi i to kolko kužim prednji desni, zadnji desni dio jače! Inaće auto koči izvrsno, ali to škripanje me nervira, pogotovo kad se još duže vozim kako se zagrije, čuje se dosta! Koji penis!? Poludio sam :doh: Vidim u komentarima od videa ekipa piše Backing plate, jel moguće? LP
 13. BABA

  rota felge, tko uvaža?

  c-mod više ne uvaža rota felge, kolko mi je Mislav rekao!
 14. BABA

  T: Electric man

  Di da odem nekom turbo auto električaru da mi pogleda čuku u automobilu, da promjeni one otpornike, kondiće iza ili šta već!? Ugl. turnić mi se blesira, kad upalim auto zabija se na 8rpm i tak stoji, ponekad samo leluja i divlja, a nakon duže vožnje čak i proradi ili kad je vrućina neka (bar sam tak zabrijao). I ne radi mi brojač kilometara, sve drugo je u redu i pokazivač km/h i temp i gorivo i sve lampice. Ovak nekaj bi trebalo podelati -> http://maxima.org/forums/3rd-generation-maxima-1989-1994/603636-finally-real-fix-bouncing-tach.html hvala

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×