Jump to content
 • Announcements

  • Pekx

   Problemi sa loginom   03/26/2017

   Pozdrav članovi, ukoliko imate problema sa loginom u forum, koristite sljedeće korake: prilikom logiranja obavite forgot password opciju
   koristite kontakt formu na dnu foruma
   ili nam se javite na crotuned at gmail com

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

BABA

Full members
 • Content count

  1,799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About BABA

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar
 1. Ova za koju Fredy pita je isto moja bivša crvena, Carek prodaje! Crna je nestala, znam da je Vlado pitao lika oće prodat ali auto je koma bio.
 2. Frankfurt IAA slike

  Ko da si na marsu bio! Kakvi su to svemirski auti sve?!
 3. Je možda da do -20 neće smrznuti tekućina kad auto stoji ali kad se ti voziš 80 km/h na -12 ko npr danas i špricaš, smrzne sve do jedne!
 4. Brembo brakes creaking

  Ja imam identičan takav zvuk ali kada vozim i kočim, taj neki razvlačujuče-metalno-žvakasti zvuk :lol: Nove diskove, nove pločice (par setova), reparirao čeljusti, ništa, zvuk je i dalje tu i to prednji desni i stražnji desni mi se samo čuju!
 5. Škripe kočnice

  Danas kiša, mokro...ni Š od škripe!?
 6. Škripe kočnice

  Ne lupka! KaO na filmiću, kao da se nešto rasteže, čudan zvuk...ne cvili onak klasično kad kočnice cvile, baš kao da se razvlači nešto!
 7. Škripe kočnice

  A i to isto
 8. Škripe kočnice

  Da, taman je počelo to škriputanje, zadnji desni, a kako je bilo vrijeme da promijenim sve, nisam se dugo vozio tako i stavio sve novo i eto, škripi i dalje iza
 9. Škripe kočnice

  ND4SPD> Nisam sam ugrađivao, u servisu! Ja isto mislim da nisu ni diskovi ni pločice! Al pazi, reparirao sam i komplet čeljusti napre, iza isto promijenio gumice i sve gluposti, ne kužim više šta bi moglo biti!
 10. Škripe kočnice

  Al ne vjerujem da su ni diskovi ni pločice! Počelo mi se čut i sa starim diskovima i pločicama, onda sam promijenio diskove i pločice, nakon toga još 2 garniture pločica i ništa, škripi i dalje! Da napomenem...samo kad kočim, čak ako kočim jače kad se zaletim, ne čuje se, tek kad normalno kočim i stajem npr na semafor, čuje se to škripanje, rastezanje kao!
 11. Škripe kočnice

  TRW diskovi da! Pločica promijenio i ferodo i ATE i neke žnj, isto!
 12. Škripe kočnice

  Bok dječaci i djevojčice, trebam pomoć! Čudno mi škripe kočnice, nije klasična škripa pločica nego ko da se nekaj rasteže, evo ko u ovom videu (na 1:50 sec se najbolje čuje)! Sva četiri diska nova, pločice nove, čak sam reparirao prednje čeljusti komplet, opet škripi i to kolko kužim prednji desni, zadnji desni dio jače! Inaće auto koči izvrsno, ali to škripanje me nervira, pogotovo kad se još duže vozim kako se zagrije, čuje se dosta! Koji penis!? Poludio sam :doh: Vidim u komentarima od videa ekipa piše Backing plate, jel moguće? LP
 13. rota felge, tko uvaža?

  c-mod više ne uvaža rota felge, kolko mi je Mislav rekao!
 14. T: Electric man

  Di da odem nekom turbo auto električaru da mi pogleda čuku u automobilu, da promjeni one otpornike, kondiće iza ili šta već!? Ugl. turnić mi se blesira, kad upalim auto zabija se na 8rpm i tak stoji, ponekad samo leluja i divlja, a nakon duže vožnje čak i proradi ili kad je vrućina neka (bar sam tak zabrijao). I ne radi mi brojač kilometara, sve drugo je u redu i pokazivač km/h i temp i gorivo i sve lampice. Ovak nekaj bi trebalo podelati -> http://maxima.org/forums/3rd-generation-maxima-1989-1994/603636-finally-real-fix-bouncing-tach.html hvala

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×