Danijel Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 frend treba reparirati/zamjeniti (u originalu ide cijeli most) selene na zadnjem mostu na 206-ci gdje da ga odnese Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 seleni se mijenjaju, za reparaciju nisam čuo pogotovo ako su postojeci pukli kupiti selene u ducanu i uprešati ih na mjesto starih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 seleni se mijenjaju, za reparaciju nisam čuo pogotovo ako su postojeci pukli kupiti selene u ducanu i uprešati ih na mjesto starih gdje kupiti selene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 ja sam dao raditi pune selene za pola jer sam obične razvalil... nazovi lika 098 908 9584 - Anđelko u Oranicama se nalazi 70kn komad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joc16v Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 To je pug a ne vw, on ima torzionke iza, sasvim deseto nekaj... Kolko sam vidio kod frenda odu neka 2 mala lagera i onda to lupa za popizdit, i ak se po hitnom postupku ne izmjene najebe i osovina pa je onda trosak 2-3 soma kuna veci posto treba novu osovinu, jer se pojede stara. Frend je to rijesio sa zamjenivsi te lagere broncanim piksama sa mazalicama, koje su prilagodjene potrosenoj (pobrusnoj) osovini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 to sta kaze joc, 206 ima lezaje, ako je dobra osovina zamijenis samo lezaje i semeringe, a ako je pojedena osovina moras i nju mijenjati, nisam siguran za 206 ako mu je osovina na vilici ili na mostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now