Jump to content

Recommended Posts

Posted

@lima-svaka cast ....hvala puno na detaljnom objasnjenju...

vrlo vjerojatno cu uzet ovoga sa boost4you.de ...

stelanje se radi mjenjanjem te opruge?

opruge nedobijem u setu koliko vidim?

• Replies 55
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

2 Mex: Da, s oprugama kombiniras, ja sam dao radit 3 opruge, cca 50 kn.

Uz opruge mozes kombinirat i s podloznim plocicama koje podmetnes pod oprugu.

Ovaj boos4you nemoj spajat na vakum jer ce ti se desavat ono gore opisano, lampica na kontrolnoj tabli, jer ce bov biti tolko dugo otvoren kolko ce biti pustena papucica gasa, da se to preradit s vremenskim relejem.

2 Bojan: Na ovoj tvojoj shemi nigdje...

Ali inacer između turbine i EGR-a, ja sam stavio prije EGR-a

Posted
2 Mex: Da, s oprugama kombiniras, ja sam dao radit 3 opruge, cca 50 kn.

Uz opruge mozes kombinirat i s podloznim plocicama koje podmetnes pod oprugu.

Ovaj boos4you nemoj spajat na vakum jer ce ti se desavat ono gore opisano, lampica na kontrolnoj tabli, jer ce bov biti tolko dugo otvoren kolko ce biti pustena papucica gasa, da se to preradit s vremenskim relejem.

jebate tako se štelaju dizne na dizelima :D

ja cu kupit ovo pa kad budem spaja slobodno se javim za savjet??

Posted

Zas ga ja imam serijski na tdi-u ak je tak potpuno beskoristan? Golf bas i nije auto na koji se stavljaju stvari samo za sminku s obzirom da je sve sto iole popravlja izgled dodatna oprema.

Posted

ima frend na ibizi 1,9 tdi, također ima prekidač,čuje se jako lijepo, i ne svaki put, oćito je spojen slično ko od lime, samo slini malo ulje po njemu...

Posted

nisam jos cuo na tdi-u dobro slozen bov. po meni bi se on trebao oglasit samo kad zabustaš pod broj jedan i pod broj dva zvuk kojeg ispusti nemoguce je imat kao na benzincu.

dkale ovo je skroz neprirodan i umjetan zvuk...

da ne govorim o onim ventilima koji siste cim pustis papucicu gasa makar podigao okretaje na leru sa 850 na 950

Posted

Ovaj moj se cuje posteno i stvarno lijepo ako nabijem gas i pustim na 2k rpm, pogotovo u visim brzinama tipa 3. i 4., ako saltam normalno onda ispusti samo kratki jednolicni bezvezni zvuk... Kolko sam skuzio to imaju sve novije 5ice serijski, najlakse ih je prepoznat po anteni koju starije 5ice nemaju tj imaju integriranu u staklo.

Posted

Otprilike, ne kuzim sad na filmicu tocno al ovo kad prvi put pusti na 2k rpm je bas dobar zvuk u vise tonova, na visim okretajima ispusti samo neki jednolicni bezvezan.

Posted
dizel huče a benzinac ide csss..

i ovo hukanje je totalno bzvz jer nije ni blizu onom pravom zvuku

uzivo je puno ljepse

bar meni, kod sestricne na g5 tdi se isto cuje to hukanje

Posted

vidis mom frendu na 1.9 tdiu golfu 5 se cuje isto kao sa zadnjeg filmica. ima serijski auspuh. nekuzim sta je...fijuce skroz a auto ide najnormalnije

Posted
vidis mom frendu na 1.9 tdiu golfu 5 se cuje isto kao sa zadnjeg filmica. ima serijski auspuh. nekuzim sta je...fijuce skroz a auto ide najnormalnije

navodno da se tak svima cuje... bar me svi tjese da je to normalno!!

Posted

na ibizi se čuje "csssss" ako ćemo oponašat zvukove, Ri ekipa zna auto,narančaasta ibiza, a vjerovatno je i čula zvuk pa neka prokomentira...

Posted
mex dam se kladit da ces nakon 3 tjedna pozalit

ako budem ima 0/I necu...bez tog ga nebi ni stavlja...

ali zelim slozit da ne puse dok se parkiram na 1000 obrtaja.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...