Hic Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 kad si tek prije par mjeseci dobio vozacku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 ja bi samo stavio naljepnicu na polakiranu i plastificiranu čeljust i ako joj se što desi nakon 2 god. kupio novu za 60kn... Ja sam imao naljepnice na pofarbanim čeljustima i nikada ništa... A to sam i ja predlozio ali .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 1. Smiješ. Odnesi k njima http://pjeskarenje-blaz.hr/ i nakon što ti to popjeskare, otfuraj se malo dalje: 2. http://www.blazevic.hr/ Najtoplija preporuka za oboje. Potpis na ovo, blaž ti inače i farba tak da njega možeš sve pitati i ziher će znat objasnit kak to najbolje napravit. Obojica su blizu mene, ak neznaš kak do njih javi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 rene ti nekad tako volis komplicirat oko nekih stvari da to nisu istine. na forumu smo pričali milijun puta u onoj temi koju si otvorio prije 4-5 mjeseci pa sad, pa u megusti 10 puta...u cem je problem ?! Evo ja bi uzeo jednu tovju celjust ako nemas nista protiv , ispjeskario ju i plastificirao onako kao sam napraifvo na svom autu i to bi u mom trosku islo. Drugi dan bi ti ju donio u megustu da vidis jel valja ili ne. Ako ne ispjeskario bi ju natrag i dao ti ju pripremljenu za daljnji posao.. Mislim da od ničeg radis problem, jer ajde da govorimo napamet o necem sto neznamo, al rekli smo to sto put, ja sam ti pokazao i opet nije dosta ? btw tamo gdje radim to ''bojanje'' moguce je staviti i bezbojni gore.. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Uff.. potpis na sve napisano. Vec smo mu i ti i ja sve objasnili sta se tice toga i opet pita na forumu di ce iste odgovore dobit,umjesto da ode tamo i da razgovara odmah sa covjekom i sazna sve iz prve ruke!!!! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Haha kaj se pjenite...pa topic je super, tko god ce od sad radit nes slicno, u search ce moc upisat "plastifikacija" i izbacit ce mu ovaj topic sa web adresama i zanimljivim prijedlozima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 kad si tek prije par mjeseci dobio vozacku tako je, od onda sam počeo kočit više:lol: pa možda nebi izdržale naljepnice.... On topic... ja sam imao čeljusti pofarbane sa Foliatec kitom u crno i stavio naljepnice.... odvozio 50000km, bio na Nurburgringu, vozio se pun gas, pločice popustile, sve se grijalo, ali naljepnice su ostale iste.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Foliatec je najbolja stvar od svih lakova/boja ako izuzmemo plastifikaciju. Dakle ako netko nezeli plastificirat ili Foliatec ili nista. Imaju bas posebnu boju i moze se birat jel ces crvenu sivu crnu itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 samo što je više mat... nije sjajna... bilo bi fora bezbojni nabacit preko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Da...jel vozi tramvaj do njih tamo? poučak(čiji) odvezem te ja sutra do Blaža lepinjaru!!! da se možeš voziti i ne maltretiraš bakice u tramvaju kako je reno loš :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 poučak(čiji) odvezem te ja sutra do Blaža lepinjaru!!! da se možeš voziti i ne maltretiraš bakice u tramvaju kako je reno loš :rofl: Mislim da su vozaci tramvaja broj 17 dali otkaz zbog njega. :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Dajte, nemojte sjebat ovaj thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Još jedno pitanje. Naime, danas sam sa Živcem i Svenom (HVALA DEČKI :notworthy:) ostavio pjeskariti kliješta i porazgovarao sa dečkima koji bi mi trebali plastificirati ista. Rekli su mi da kada se sve to odradi da se onda sa SITOTISKOM mogu napraviti BREMBO slova. Zanimaju me sljedeće stvari: 1. Šta je zapravo sitotisak? 2. Koji sitotisak odabrati (da li postoje varijante za visoke temperature)? 3. Gdje to dati napraviti? 4. Koliko bi moglo koštati? Još jednom hvala svima na konstruktivnim prijedlozima i pomoći! :thumbsup::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Najveći problem sitotiska je što 99% ljudi to neće htjer radit jer je dugotrajan postupak pripreme za samo 2 otiska I stvarno ne vidim čemu komplikacije kad možeš ili stavit naljepnice ili napravit šablon od naljepnice pa onda samo proć sprejem i to garantirano drži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Najveći problem sitotiska je što 99% ljudi to neće htjer radit jer je dugotrajan postupak pripreme za samo 2 otiska I stvarno ne vidim čemu komplikacije kad možeš ili stavit naljepnice ili napravit šablon od naljepnice pa onda samo proć sprejem i to garantirano drži 1. Rekli su mi da će na taj način nakon nekog vremena požutjet naljepnica, tj. da bi se to moglo dogoditi. 2. Nemam šablonu, a navodno to nije precizno kao naljepnica. Gle, otvoren sam na sve prijedloge, želim da super ispadne, ne kužim se u to i povjerovat ću svakome kod koga vidim da ima argumenata. Vjerujem ti da je ovo sa sprejem OK, ali mislim da ne mogu to napraviti pošto nemam šablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ja ti napravim šablon u 3,5 min, samo izmjeri veličinu logotipa koju želiš File koji ti pošaljem odneseš bilo kome ko se bavi rezanjem naljepnica i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 netko tko se bavi sitotiskom svaki dan ce snimiti na sito negdje sastrane taj "brenbo" i puknuti dva otiska.... po mojoj procjeni nekih 50-100 kn sve zajedno ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Ja ti napravim šablon u 3,5 min, samo izmjeri veličinu logotipa koju želiš File koji ti pošaljem odneseš bilo kome ko se bavi rezanjem naljepnica i gotovo Jebeno, mislim da je širina Brembo slova 90mm, takve sam kupio. Bijele. Nažalost, nemam sada kliješta kod sebe pa ne znam širinu ni visinu, ali vjerujem da možeš napraviti šablonu samo poznavajući širinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 netko tko se bavi sitotiskom svaki dan ce snimiti na sito negdje sastrane taj "brenbo" i puknuti dva otiska....po mojoj procjeni nekih 50-100 kn sve zajedno ...... Kak to funkcionira, uopće nemam predodžbu kako se to radi? Jel imam onda brigu oko °C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Jebeno, mislim da je širina Brembo slova 90mm, takve sam kupio. Bijele. Nažalost, nemam sada kliješta kod sebe pa ne znam širinu ni visinu, ali vjerujem da možeš napraviti šablonu samo poznavajući širinu. Evo gotovo Na koji mail da ti pošaljem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 (edited) Evo gotovo Na koji mail da ti pošaljem? NEMOOOOOJ SRAAT!!?!?!?!!? :notworthy::notworthy::notworthy: Pošaljem ti na PM. HVALA!!! P.S. OK, sada prijedlozi - kome da dam da mi pofarba ta slova i sa čime? Mora biti neka posebna boja ili? EDIT: Slike kliješta: Edited September 15, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 to se radi na principu nanosenja boje preko sita, na sito se snimi film s tekstom ili cim god hoces.... sito bude propusno samo na tom djelu gdje je tekst..... kvaliteta ovisi o velicina otiska, izboru sita i naravno majstoru koji radi.... Moje misljenej da taj otisak na kocionim kljestima moze ispasti vrhusnski ako ga radi dobar majstor...... Po pitanju temperatura mislim da nebi bilo problema...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Rene, daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica... Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Poslao sam mu sad pripremu i za običnu naljepnicu i za negativ verziju ako misli lakirat natpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Poslao sam mu sad pripremu i za običnu naljepnicu i za negativ verziju ako misli lakirat natpis Pošalji to meni,mada mislim da imam negdje,da mu to izradim. Rene,koliko hočeš toga,kilo-dva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Koji mail, na dajfolije.hr nema nigdi maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now