Freak Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 I u 2012. krecemo dalje sa radom. Danas, Audi A5 sportback Na zadnji dio automobila postavljena je Global CH 30 HP folija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Još jedna makina na našim cestama Mitsubishi Lancer EVO X Zatamnjivanje zadnjeg dijela - Global HPC 20 Ljepljenje original naljepnica by Mitsubishi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Uljepsali smo i Brkljinu vozilicu Zadnje staklo HPC10, bočna HPC30. Bocna stakla (plastike) u crnu mat foliju + skidanje raznih naljepnica sa zadnjeg djela auta Komentari za ovog Smarta ovdje I slike: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 Evo malo i novih Fordova Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Nemrem se precudit ovim zadnjim lampama :doh: Dizajneru svako jutro 50km sprinta za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Daj mi reci kakva je kvaliteta svega toga ispod plastika a i same plastike? Jel' isto kao i na starijim focusima (znam da si ih se narastavljao), lošije, bolje ili pak isto? Općenito ako možeš napisati koju riječ-dve o dojmu tih mk3 focusa bio bih ti zahvalan. Jedno je kad ja sjednem u salonu a drugo kad ti malo šarafiš po njemu ako me kužiš :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 Ode nam Kiki_B u mafijase ili kamatare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Ovo je doslovno mrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 kaj nije tam bio komentar fuuuuj odvratno , mrtvacka kola ovo ono, kad sam to u ps-u napravio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Nakon svih opcija, a Igor stvarno zna da sam pokušavao sve da to liči na nešto, odabrao sam jednu jedinu kombinaciju u kojoj su mi klinci maksimalno zaštićeni od sunca! A to kako izgleda, više mi nije najbitnija stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Nakon svih opcija, a Igor stvarno zna da sam pokušavao sve da to liči na nešto, odabrao sam jednu jedinu kombinaciju u kojoj su mi klinci maksimalno zaštićeni od sunca! A to kako izgleda, više mi nije najbitnija stvar... Pa jel ti cilj bio da ti se klinci u autu ne vide ili da su zasticeni od sunca? Da nije ova prva opcija, liscu stari? Salim se naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 najjaca izjava koju sam cuo za razlog stavljanja folija--doktor mi je rekao da se nesmijem izlagat suncu i zato smijem imat folije hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Jeste stavljali folije na koji Megane 3? Ako da jel može slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted July 6, 2012 Author Share Posted July 6, 2012 Jeste stavljali folije na koji Megane 3? Ako da jel može slika. Radili smo i verzije sa 3 i 5 vrata, ali nemam slika. Naime, ne stignem uvijek poslikati sve aute koje radim ... Evo jedna slika III grandtour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted October 10, 2012 Author Share Posted October 10, 2012 Evo, nabavili smo instrumente za mjerenje raznih karakteristika transparentnih materijala (folija, stakla, itd.). Jedan instrument mjeri refleksiju površine ili propusnost iste, dok drugi mjeri propusnost UV-a u odredjenom spektru, propusnost svjetlosti, te propusnost IR-a. Dolje cu staviti neke slike, sa izmjerenim podacima. Na donjoj slici je mjerena refleksija sa vanjske strane nakon sto je na staklo zaljepljena metalizirana folija 35% Na donjoj slici su podaci za foliju + staklo Na toj slici se vidi da je zaštita od UV zračenja 100%, ukupno zatamnjenje staklo+folija 68%, te odbijanje topline 87% !!!" Ukoliko netko zeli izmjeriti karakteristike stakla na svom vozilu, neka mi se javi i dodje do mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Evo, prosli tjedan odradili stakla na jednoj jahti u Sibeniku. Par slika jahte ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Evo i jos jedan dodatak za novi Fiat Doblo Combinato. Zadnji bocni lim u "staklo" varijanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted April 21, 2018 Author Share Posted April 21, 2018 Evo nas u novom broju Auto Kluba 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now