Jump to content

onako.hr

Freak

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 167
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Daj mi reci kakva je kvaliteta svega toga ispod plastika a i same plastike? Jel' isto kao i na starijim focusima (znam da si ih se narastavljao), lošije, bolje ili pak isto?

Općenito ako možeš napisati koju riječ-dve o dojmu tih mk3 focusa bio bih ti zahvalan. Jedno je kad ja sjednem u salonu a drugo kad ti malo šarafiš po njemu ako me kužiš :thumbsup:

• 3 months later...

Nakon svih opcija, a Igor stvarno zna da sam pokušavao sve da to liči na nešto, odabrao sam jednu jedinu kombinaciju u kojoj su mi klinci maksimalno zaštićeni od sunca! A to kako izgleda, više mi nije najbitnija stvar... :D

Nakon svih opcija, a Igor stvarno zna da sam pokušavao sve da to liči na nešto, odabrao sam jednu jedinu kombinaciju u kojoj su mi klinci maksimalno zaštićeni od sunca! A to kako izgleda, više mi nije najbitnija stvar... :D

Pa jel ti cilj bio da ti se klinci u autu ne vide ili da su zasticeni od sunca? Da nije ova prva opcija, liscu stari? :D:P

Salim se naravno. :)

Jeste stavljali folije na koji Megane 3? Ako da jel može slika.

Radili smo i verzije sa 3 i 5 vrata, ali nemam slika. Naime, ne stignem uvijek poslikati sve aute koje radim ...

Evo jedna slika III grandtour

megigt.jpg

• 3 months later...

Evo, nabavili smo instrumente za mjerenje raznih karakteristika transparentnih materijala (folija, stakla, itd.).

Jedan instrument mjeri refleksiju površine ili propusnost iste, dok drugi mjeri propusnost UV-a u odredjenom spektru, propusnost svjetlosti, te propusnost IR-a.

Dolje cu staviti neke slike, sa izmjerenim podacima.

PD1NZ.jpg

PD2NZ.jpg

Na donjoj slici je mjerena refleksija sa vanjske strane nakon sto je na staklo zaljepljena metalizirana folija 35%

PD3EX35.jpg

Na donjoj slici su podaci za foliju + staklo

Na toj slici se vidi da je zaštita od UV zračenja 100%, ukupno zatamnjenje staklo+folija 68%, te odbijanje topline 87% !!!"

SD1.jpg

Ukoliko netko zeli izmjeriti karakteristike stakla na svom vozilu, neka mi se javi i dodje do mene. :)

• 11 months later...
  • 4 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...