fabioso Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 ima el volan i ne radi prvo sam promjenio el.motor i ne radi pa sam promjenio i elektroniku pa ne radi pa sam stavio i elektroniku i motor drugi i opet ne radi kaj treba neki reset ili kaj več sam lud :blink::blink::blink::blink::blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 postoji još i senzor momenta/pozicije volana koji je najčešći kvar na tim CITY sustavima + imaš 2 modela sustava na Puntu2 i jedan na drugi ne pašu tj ne rade moja preporuka otiđi u neki servis da ti se pogleda...200-300-400 kn 100%-tna dijagnoza (recimo kod mene) je po meni jeftinija nego da kupuješ dijelove pa nije ovo, nije ono i na kraju potrošeno novaca a niš se nezna:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 pogledaj senzor pozicije volana edit, seb me preteko Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 ako je motorić otišao da se popraviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 a di dodje taj senzor? vec sam vidio 100 punta kojima servo neradi, a meni se nikad nije dalo u to ulazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Frendu ne radi servo. Dajte napišite tko/gdje popravlja motorić tako ako je do motorića da ga znam poslat čovjeku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Ja ga mogu složit.... Nije da se hvalim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 a di dodje taj senzor? vec sam vidio 100 punta kojima servo neradi, a meni se nikad nije dalo u to ulazit. u onom aluminiskom kučištu na koje se šarafi motorić,ECU i kroz kojeg prolazi osovina volana...ide u kompletu sa kučištem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Ja ga mogu složit.... Nije da se hvalim:) Odlično, koliko cepaš?:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 zavisi koliko je sjeban... do nekih 800kn Kompletna reparacija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 zavisi koliko je sjeban... do nekih 800kn Kompletna reparacija.... Jebeno, mislim da si našao "žrtvu", naravno, ako mu se ispostavi da je do tog motorića - inače, košta oko 2000-2500kn originalni kod mene...strašno, nemam mu srca uzet te novce. Još mu nisam ništa spomenuo, želim ga iznenadit. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 naravno ako želiš, možemo neku suradnju napraviti, pa dobiješ popust... Ja ti ih dam par ispravnih da imaš uvjek na stanju i ti šalješ neispravne i tako vrtimo u krug.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Evo slika od obavljenog posla... Servo sada radi. Nadamo se da je bilo do lemova i do stopica. Skinete plastiku i vidi se motor odma... Ispod plastike volana nalazi se modul serva... Konektori od motora ovi u sredini komada 2... Motor se vadi van za cca. 5 minuta možda čak i manje... Ovako izgleda bez motora... Evo malo Tenjske raskoši... Skinete ovu spužvu neku neam pojma... Odlemite ovih 6 žica... Prelemite sve lemove... Polemite ih nanovo... Ziiip Pošto sam radio do 21:30.h Nix me napo da dođem na OMW sastavit Punta... Potreban alat: 5kn,imbus komada 1,i torax br 8,i kutija pljugi... Malo poziranja... Radni prostor... Nixon sastavlja... Test jel radi... I za sada radi majku mu... Nadamo se da je bilo do toga... Znači nije potreban električar,niti radiona,niti specijalni alat,niti previše znanja, za radni prostor vam je dovoljan i parking na OMW-u...:401: evo ga nadam se da sam pomogao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 naravno ako želiš, možemo neku suradnju napraviti, pa dobiješ popust... Ja ti ih dam par ispravnih da imaš uvjek na stanju i ti šalješ neispravne i tako vrtimo u krug.... Budemo se dogovorili. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 zavisi koliko je sjeban... do nekih 800kn Kompletna reparacija.... da ga skinem ili dopeljam auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 i ja sam tak sve prelemio ponovno pa je opet sve crklo za par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 ajde trkač odgovaraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now