Jump to content

Dumping materijal


cyberphere

Recommended Posts

Ne zanimaju me soudaband i ostali građevinski materijal nego real deal :D

Ne treba mi puno samo za obloge vrata

 

dynamat je preskup, kako ti je i kroky naveo, a da ti ne treba puno, pa hmm, razmisli opet, da to napraviš kvalitetno moraš pokriti većinu lima s unutarnje strane i vanjsku konstrukciju, a to nije mala površina.. ;)

 

soudaband i sika recimo će poslužiti svrsi, ali koji god da materijal stavljaš, bez da dobro očistiš i odmastiš limove rezultat će izostati jer će ti nakon nekog vremena to početi padati (odlijepljivati se).. prvo sve očisti vodom i nekim šamponom, a onda sve dobro odmasit i počisti benzinom za čišćenje i pripremi puno krpa koje ne ostavljaju muicice.. ja sam stavio soudaband i sve spojeve osigurao ducktapeom i preživjelo je ljeto bez problema.. nije počelo od svoje težine kliziti prema dolje, a i ljudima zna doslovno procuriti taj bitumen i zavući se na mjesta iz kojih ga nije lako počistiti, ako je to uopće i moguće, a može i začepiti odvode na dnu vrata ili još gore iscuriti kroz njih i ostaviti ružne fleke po limu i plastici..

Link to comment
Share on other sites

Ma ja ću samo plastike/obloge lijepiti jel su vrata toliko čvrsta da nema potrebe. A isprobao sam razno razna sranja za umtrvljivanje (emfiband, soudaband, brax itd itd) na accentu i ništa se nije pokazalo pretjerano korisno osim "bitumenskog filca" iz chipoteke ali tog više nema. Tak da mi se ne da zajebavati s tim kombinacijama nego rađe uzmem ovo što je 100% provjereno.

 

A stranica od Bi-El-a ne radi, a koliko sam skužio oni su u varaždinu

Link to comment
Share on other sites

meni je skoro cijela podnica s dynamatom pokrivena,to sam zbog zvučne izolacije radio,ne zbog muzike

nisam puno vozio(samo do tehničkog i nazad:lol:) ali razlika je ogromna,kad su prozori zatvoreni stara lancia je pravi premium

i mislim da se isplatilo platit

ne znam jel imaju na skladištu,meni su iz nekog dućana povukli,valjda se brzo rasproda kad dobiju.

možeš naručit ako ti se ne žuri:)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...