cyberphere Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Dakle zanima me gdje u zagrebu kupiti pravi debeli dumping materijal. Ne zanimaju me soudaband i ostali građevinski materijal nego real deal Ne treba mi puno samo za obloge vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 DAMPING materijal valjda ...mislim da decki iz TNT-a imaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 evo dynamat xtreme http://www.kr-electronic.hr/proizvodi.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 DAMPING materijal valjda ...mislim da decki iz TNT-a imaju Ma dumping, damping isti qrac :lol: Znam da oni imaju ali sumnjam da će samo materijal prodati evo dynamat xtremehttp://www.kr-electronic.hr/proizvodi.php E ovo mi se sviđa Samo pitanje dali imaju na skladištu. Zahvaljujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 STP u bi-el-u, razliku izmedu njega i dynamata nisam primjetio (cak je sa njim i nesto lakse radit), a kosta 0.8m2 275kn, dok je 1.1m2 dynamata extreme 550kn. uglavnom koji god kupis nes fulat, samo dobro pripremu odradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ne zanimaju me soudaband i ostali građevinski materijal nego real deal Ne treba mi puno samo za obloge vrata dynamat je preskup, kako ti je i kroky naveo, a da ti ne treba puno, pa hmm, razmisli opet, da to napraviš kvalitetno moraš pokriti većinu lima s unutarnje strane i vanjsku konstrukciju, a to nije mala površina.. soudaband i sika recimo će poslužiti svrsi, ali koji god da materijal stavljaš, bez da dobro očistiš i odmastiš limove rezultat će izostati jer će ti nakon nekog vremena to početi padati (odlijepljivati se).. prvo sve očisti vodom i nekim šamponom, a onda sve dobro odmasit i počisti benzinom za čišćenje i pripremi puno krpa koje ne ostavljaju muicice.. ja sam stavio soudaband i sve spojeve osigurao ducktapeom i preživjelo je ljeto bez problema.. nije počelo od svoje težine kliziti prema dolje, a i ljudima zna doslovno procuriti taj bitumen i zavući se na mjesta iz kojih ga nije lako počistiti, ako je to uopće i moguće, a može i začepiti odvode na dnu vrata ili još gore iscuriti kroz njih i ostaviti ružne fleke po limu i plastici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Ma ja ću samo plastike/obloge lijepiti jel su vrata toliko čvrsta da nema potrebe. A isprobao sam razno razna sranja za umtrvljivanje (emfiband, soudaband, brax itd itd) na accentu i ništa se nije pokazalo pretjerano korisno osim "bitumenskog filca" iz chipoteke ali tog više nema. Tak da mi se ne da zajebavati s tim kombinacijama nego rađe uzmem ovo što je 100% provjereno. A stranica od Bi-El-a ne radi, a koliko sam skužio oni su u varaždinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 meni je skoro cijela podnica s dynamatom pokrivena,to sam zbog zvučne izolacije radio,ne zbog muzike nisam puno vozio(samo do tehničkog i nazad:lol:) ali razlika je ogromna,kad su prozori zatvoreni stara lancia je pravi premium i mislim da se isplatilo platit ne znam jel imaju na skladištu,meni su iz nekog dućana povukli,valjda se brzo rasproda kad dobiju. možeš naručit ako ti se ne žuri:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Evo danas bio u kr-electronicu i nisu imali door kitove ali sam uzeo 4 ploče i bit će i više nego dovoljno Te četiri ploče imaju skoro 5 kila :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 koliko te doslo love?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Jedna ta ploča koja je praktički dovoljna za jedna manja vrata je cca 170 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now