Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam priliku uzeti Lanciu Fulviu coupe 1973. godište. Auto je stajao 18 (osamnaest) godina, pa me interesira ako netko ima iskustvo s navedenim autom: na šta paziti kod pregleda, slabe točke, nabavka djelova...

Posted

To se kupuje na neviđeno. To je dio svetog trojstva must have lancia.. :)

I jedini oldie lancije koji je dan danas vozljiv u svakodnevnici

Posted
ja znam di stoji jedna raskopana i stoji jedno 15 godina na kici, blatu, propala do poda u zemlju

steta, a vlasnik kaze da ce ju slagat... :D

U Zagrebu?

Posted

ima jedna čovik u zadru koji je tata mata za stare lancije i alfe ... nik mu je AlfaZD i ima većinu djelova pa bi ti bilo pametno njega kontaktirat ali a nema na oldschoolu već neko vrime ...a težina nalaska djelova za to je mislim kao za integralku x3

Posted
ima jedna čovik u zadru koji je tata mata za stare lancije i alfe ... nik mu je AlfaZD i ima većinu djelova pa bi ti bilo pametno njega kontaktirat ali a nema na oldschoolu već neko vrime ...a težina nalaska djelova za to je mislim kao za integralku x3

Razgovarao sam s njim, nema on djelove ali zna gdje ih nabaviti.

Posted

Evo slika fulvie. Auto nije kompletan, fale svi tapecirunzi, svjetla, branici, vurice, stakla bočna...

Znači jedino je ok mehanika, sve ostalo nema!

img0424rv.jpgw800.png

img0420e.jpgw800.png

img0421uk.jpgw800.png

img0422k.jpgw800.png

img0423jg.jpgw600.png

Posted

Broj vam mogu nabaviti sutra, jer nemam broj od covjeka koji je bio tamo i slikao auto sa mobitelom i on mi je pricao.

kaze da je sve original osim prednjih siceva

a mozda ga neko i pozna decka, zove se Silvio ima valjda 15 komada 3000GT i valjda 30 kawasakija zivi negdje u samoboru tak nesto, nekada je zivio na jarunu, e on ima broj od lika koji ima lamba

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...