SVEN Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Pri laganom kocenju mi se pali abs. ( znaci ne lampica nego pod pedalom ono ide kr kr ) . Dakle usporavam sa 50 prema nuli i zadnjih 10 metara mi abs radi... Pojavilo se danas nakon sto je obavljena izmjena nosača motora. Auto je Golf 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 mozda ce zvucat glupo al eto..... imas napred/iza iste dimenzije kotaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Imam al nisu sve gume iste. Tri su pireli jedna je sava Ali to nije bilo do sad a tak se vozi stara vec pola godine nego tek danas kad sam pokupio auto sa zamjene nosaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 ili zadnji amortizeri...me ise palio ko lud kad su zadnji otisli isto golf 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 1. loše gume 2. senzor crkava?!? 3. valoviti disk , pa nejednoliko usporava auto neznam moze bit hrpa stvari, kak on ima senzore izvana na neki enkoder ili u lezajevima? nebi škodilo ocistit malo dali možes tolko lagano kocit da se ne upali abs , il jednostavno na tim brzinama radi uvijek ? definicije kao "lagano kocenje" se razlikuju od osobe do osobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Meni se to zna dogodit zbog pre tvrdog ovjesa i pre velikih guma pa kotač malo skoči na rupi... Imaš stock ovjes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali_panj Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Imam al nisu sve gume iste. Tri su pireli jedna je sava Ali to nije bilo do sad a tak se vozi stara vec pola godine nego tek danas kad sam pokupio auto sa zamjene nosaca gume moraju biti isti model i proizvodjac po osovini, to je slovo zakona hrvatistana Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Imao sam sličan problem sa svojim megane II. Uglavnom, zapekla se pakna zadnje desne kočnice i nije se vraćala kolko je trebalo, pa kad bi se stisnula kočnica ona bi jače stisnula i senzor je to skužio kao da se naglo stisnula kočnica i počeo se paliti ABS. Zamislite si da se vozite i vidite kako prvi auto ispred vas naglo koči jer se ovaj ispred njega sjetio skrenuti lijevo preko druge trake. Vi stisnete kočnicu i nema nikakvog efekta osim trz, mrz itd. Pumpate i ništa, vidite dijete u autu ispred kako sjedi, ovaj stoji između siceva. Brzo manevar desno na bankinu i dođete do polovice auta ispred sebe, pogledate lijevo, vidite da klinka i dalje tako stoji, a njena mama također skreće desno i ko da se niš nije dogodilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Meni se to zna dogodit zbog pre tvrdog ovjesa i pre velikih guma pa kotač malo skoči na rupi... Imaš stock ovjes? To se meni počelo događat iznad malih brijegiča/rupa ako držim kočnicu makar blago. Odkad sam ga stvrdnuo, jel :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Drugo je to kad ti je auto tvrd i pređe preko rupe. To mi se desava na mom autu i znam sto je i to je skroz druga prica. Ovo je auto od mame, serijski je i nikad nista dirano. Hm..znaci moze bit da je zapekla plocica, moze bit da je zbog losih zadnjih amortizera ( koji su stvarno losi ali stvarno ) , senzor..hm vidjet cemo. Lagano kocenje je kad sa 50 kocim nekih 30ak metara prije semafora. zadnjih 10 metara mi abs radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 dijagnostika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 gume moraju bit isitih dimenzija i probaj malo očistit senzore i davače signala...ak je to ok onda na tester Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 ako su ti stvarno losi amortizeri onda nije ni cudno. Koliko sam puta vidio auto ispred sebe da mu kotac skace a vozimo se na skoro pa savrseno ravnoj cesti. Svaka neravnina njemu pocne skakat kotac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Sto je bilo .. Netko je negdje u servisu iz meni nepoznatog razloga skidao disk i naravno pukla mu je glava sarafa koji drzi disk fiksan za glavcinu. Disk se okrenuo i nije vise bio u toj poziciji gdje bi trebao biti kao da je zasarafljen s tim malim saraficem. Celjust je strugala po rubu diska jer je mrvicu vec istrosen. Vratio sam disk u polozaj u kojem bi trebao biti po defaultu kao da je fiksiran sa šarafićem i sve je ok. Tko bi rekao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Bas super da su prckali po kocnicama i dali ti sjeb.. auto. Ionako su one nebitne... Nadam se da ces ih oprat posteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Problem je sto nemogu sa sigurnoscu tvrditi kada su to napravili iako je sudeci po svemu to bilo nakon zadnjeg servisa ali nemam za to materijalni ili bilo kakav drugi dokaz. Trebao bi oznacavat bojom sarafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Problem je sto nemogu sa sigurnoscu tvrditi kada su to napravili iako je sudeci po svemu to bilo nakon zadnjeg servisa ali nemam za to materijalni ili bilo kakav drugi dokaz. Trebao bi oznacavat bojom sarafe žalostno jbte da kod nas moraš prije svakog servisa označavati stvari da znaš što su u stvarnosti promijenili i što su sjebali :doh: ajde dobro sa si riješio problem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Pa znas koje probleme imam kad sa svojim autom dođem u servis ( ovo je mamin ) . Prvo pozovem voditelja servisa i s njim prođem sve četiri felge i objasnim mu kako nemaju ni jedne točkice ostecenja i objasnim da kaze onom kretenu od koji ih odsarafljuje da mu se slucajno ne omakne ključ ili da mi sa gedorom i pistoljom ne grebe felge. Ma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now