striko Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Kad sam ga spoio sve je uredno radilo 4 mijeseca ,,, i sad mi se deŠava da temperatura plinova ok pokazuje a na gornjrm dijelu gdje se nalazi omjer goriva i zraga pokazuje h12,16,17 itd broji neke brojke????? Jel neko zna u Čemu je kvaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Kad sam ga spoio sve je uredno radilo 4 mijeseca ,,,i sad mi se deŠava da temperatura plinova ok pokazuje a na gornjrm dijelu gdje se nalazi omjer goriva i zraga pokazuje h12,16,17 itd broji neke brojke????? Jel neko zna u Čemu je kvaka Meni to izgleda kao brojac grijaca sonde, kad dode odprilike preko 30 onda pocme pokazivati, barem moja tako radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 tako je i meni prije bilo nakon minute bi mi se upalilo i počelo grijat i pokazivat točan omjer,,,, a sada mi samo briji te sekunde i neće da ukključi omjer!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Krepala sonda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Moguće. I meni je krepao grijač na takvoj WB sondi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Na kojoj to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Bosch, sa VEMS web shopa.. radila je manje od 10k km, a onda je jednu večer iz čista mira prestao raditi grijač. Na LCD-u u polju za smjesu stoji freeze-nut podatak 13,8 (jednako kao i kada lambda sonda nije spojena). Ova zadnja rečenica se odnosi na VEMS i LCD, ne na round čukicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 (edited) Pa koliko daleko je od turbine? Jel stoji iza ulaza za wg na downpipe? Jer ako ti i plinovi iz downpipe idu preko lambde oni će ti pomrstiti račune ipodiči temperaturu... Edited October 11, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 evo riješio sam problem ,,cijelu sam instalaciu pregledao ,,i kvar je bio u osiguraču za sondu ,,,,mali osigurač je vrisnuo i nije htio sondu aktivirat nakon minute,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now