Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad sam ga spoio sve je uredno radilo 4 mijeseca ,,,

i sad mi se deŠava da temperatura plinova ok pokazuje a na gornjrm dijelu gdje se nalazi omjer goriva i zraga

pokazuje h12,16,17 itd broji neke brojke?????

Jel neko zna u Čemu je kvaka

Posted
Kad sam ga spoio sve je uredno radilo 4 mijeseca ,,,

i sad mi se deŠava da temperatura plinova ok pokazuje a na gornjrm dijelu gdje se nalazi omjer goriva i zraga

pokazuje h12,16,17 itd broji neke brojke?????

Jel neko zna u Čemu je kvaka

Meni to izgleda kao brojac grijaca sonde, kad dode odprilike preko 30 onda pocme pokazivati, barem moja tako radi

Posted

tako je i meni prije bilo nakon minute bi mi se upalilo i počelo grijat i pokazivat točan omjer,,,,

a sada mi samo briji te sekunde i neće da ukključi omjer!!!!

Posted

Bosch, sa VEMS web shopa.. radila je manje od 10k km, a onda je jednu večer iz čista mira prestao raditi grijač. Na LCD-u u polju za smjesu stoji freeze-nut podatak 13,8 (jednako kao i kada lambda sonda nije spojena). Ova zadnja rečenica se odnosi na VEMS i LCD, ne na round čukicu.

Posted (edited)

Pa koliko daleko je od turbine?

Jel stoji iza ulaza za wg na downpipe? Jer ako ti i plinovi iz downpipe idu preko lambde oni će ti pomrstiti račune ipodiči temperaturu...

Edited by mr_G
Posted

evo riješio sam problem ,,cijelu sam instalaciu pregledao ,,i kvar je bio u osiguraču za sondu ,,,,mali osigurač je vrisnuo i nije htio sondu aktivirat nakon minute,,,

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...