ToMMeK Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 radi se o audiu a3 1.6 2000g, s njim nikao na zelenu granu da izadem, imam doma 2 komada, s jednim nikad problema, a ovaj drugi svaki dan nesto jebe.... radi se o sljedecem, znam da mi malo instrument tabla zeza i da gubi struju na njoj, odnosno da trosi 250mA vise nego sto bi trebala... vjerojatno sat, ili pokazivac brzine... e sad nedavno je promjenjen senzor na radilici jer se auto cudno ponasao, izgubi snagu naglo u vozni... taj me senzor ljepo ispao 800kn da padnes na dupe... auto usred voznje izgubi snagu i u tren koda stisnes naglo na kocnicu i pustis, nakon toga se samo ugasi... sto da pogledam... koji senzor, na zamasnjaku, dali instrument poloca izgubi neki kontakt pa se auto samo zgasi... makar nebi to smjelo biti jer bi nakon paljenja trebao moci raditi i bez nje... vise cu izluditi... bio sam kod 10 elektronicara, i 3 puta u zubaku... i nitko nije ustpio ustanovit di auto gubi struju dok nisam uzeo instrument u ruke i ispitivo zicu po zicu... a sad vise nikom od njih nevjerujem da ce ovo otkriti, jer se desi s vremena na vrijeme... ima tko nekog fakat dobrog elektronicara da znade sto i kako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Probaj u autoelektriku Mrzljak (sesvete, raskrižje kod europatrade-a) Imaju ok cijene, dosta se trude i opcenito su ok.... Ja sam na bravu 1.4 imao takav problem da bi se auto u voznju izgasio tj kao da sam kljuc izvadio.....znaci vozim se 60 na 2500rpm i odjednom padne sve na 0 a problem je bio u senzoru na radilici zbog kojeg bi mi se auto i na mjestu gasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Jesu ti pobrisali greske nakon kaj su ti mjenjali senzor na radilici ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 vjerojatno su pobrisane, mjenjan je koliko se sjecam t-28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now