Mark Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Dakle radi se o standardnom problemu zujanja Pioneer-ovih HU-a kojih sam imao do sada tri i sve je bilo još podnošljivo do nedavno kada mi je stalno počelo krčati i prenosti zvuk čim se upali auto, pa pojačavati prilikom dodavanja gasa. Već sam lud i ne da mi se tražiti problem pošto vidim da razlozi mogu biti mnogi... Zanima me da li bi netko bio voljan to napraviti jer hoću slušati glazbu sa guštom ko nekada, a ne da svaki put gubim živce kada sjednem u auto? Za uzvrat naravno nudim novčanu naknadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 otiso ti je SMD osigurac, javi se speeddevilu sa cice foruma edit: imas slike di je to na paji 9800 http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=16168.480;topicseen a njegov broj mu je u sigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 2 Kroky: Nekako sumnjam pošto je to tako od kada sam ga kupio Trenutno imam F900BT, a imao sam i P5900, i prije toga klasičan Pioneer-ov HU te je na svima bio isti problem. Probati ću ga kontaktirati svejedno pa se nadam da će moći nešto rješiti, THX :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 rjesit ce ti sigurno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 pogledaj si i kablove od HU do zvucnika.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Meni isto zuji, ali je fora, kad upalim auto, imam zvuk kao da je kakav protočni lonac na auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 pogledaj si i kablove od HU do zvucnika.... to se nece desit, al ako su u dodiru sa sasijom onda ce krcat, toliko jako da nemozes ni slusat, a u vecini slucajeva i spalit nesto pero: koji HU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Napravi ovo kaj ti je kroky reko. Ili stavi neko bolje pojacalo. A do tad, imas za kupit ground loop isolator. Meni je upravo to rjesilo problem zujanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 nisam bas siguran da ce mu ground loop isolator pomoc ako su zvucnici spojeni na hu, tj. nema pojacala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 aha, ja mislio da su zvucnici preko pojacala. Onda nek spoji radio drito na akumulator (preko osiguraca naravno) a ne na ono napajanje prek brave. To je frendu rjesilo stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 nisam bas siguran da ce mu ground loop isolator pomoc ako su zvucnici spojeni na hu, tj. nema pojacala. Ima pojačalo za sisteme, moguće da si me krivo skužio... Makar se pucketanje već lagano čuje u visokotoncima onih par sekundi prije nego se pojačala upale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 ovo mi nekak smrdi na sjebano pojacalo, koje je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 meni se isto cuje isti auto i isto pajonir dok je bio serijski nije zujalo nis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 ovo mi nekak smrdi na sjebano pojacalo, koje je? Crunch V-drive(4 kanalac) tako nešto je za sisteme malo starije pojačalo, kupljen baš sa CICE-a. No, ponavljam još jednom, što je fora u tome dok sam imao npr. Blaupunktov serijski HU i poslije isto Blaupunkt Hamburg je sve bilo 5, ali otkad je Pioneer u autu hoću izludit s tim pucketanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 probaj uzet komad zice zvucnicke recimo , bilokakve jedan kraj ucvrsti pod neki sarafić sa zadnje strane radija a drugi kraj stavi pod minus chinch , samo da dira onaj vanjski dio chincha i konektor na radiju moralo bi prestat zujit :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Crunch V-drive(4 kanalac) tako nešto je za sisteme malo starije pojačalo, kupljen baš sa CICE-a. No, ponavljam još jednom, što je fora u tome dok sam imao npr. Blaupunktov serijski HU i poslije isto Blaupunkt Hamburg je sve bilo 5, ali otkad je Pioneer u autu hoću izludit s tim pucketanjem nazovi speeda i objasni mu, podmiti ga sa par piva da bolje razmisli i rijesit ce ti :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 2 Kroky: Već sam ga kontaktirao putem PM-a pa ako uspijem zigbati s posla idući tjedan prije nego on zapali iz Zg-a nadam se da ćemo rješiti nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 otiso ti je SMD osigurac, javi se speeddevilu sa cice foruma edit: imas slike di je to na paji 9800 http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=16168.480;topicseen a njegov broj mu je u sigu x2 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 Evo probao danas ove čari sa folijama i od Brbe savjet da povučem žicu s minusa od činča na HU, ali na žalost ništa ne pali. No, primijetio sam da kada izvadim multimediju van armature da ništa ne krči tako da više ni sam nisam pametan... Uglavnom idući tjedan ću probati uloviti speed-a pa se nadam da ćemo rješiti nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now