Jump to content

T: Pomoć, zujanje Pioneer-a, plaćam rješavanje problema

Mark

Recommended Posts

Dakle radi se o standardnom problemu zujanja Pioneer-ovih HU-a kojih sam imao do sada tri i sve je bilo još podnošljivo do nedavno kada mi je stalno počelo krčati i prenosti zvuk čim se upali auto, pa pojačavati prilikom dodavanja gasa. Već sam lud i ne da mi se tražiti problem pošto vidim da razlozi mogu biti mnogi...

Zanima me da li bi netko bio voljan to napraviti jer hoću slušati glazbu sa guštom ko nekada, a ne da svaki put gubim živce kada sjednem u auto? Za uzvrat naravno nudim novčanu naknadu ;)

2 Kroky: Nekako sumnjam pošto je to tako od kada sam ga kupio ;) Trenutno imam F900BT, a imao sam i P5900, i prije toga klasičan Pioneer-ov HU te je na svima bio isti problem. Probati ću ga kontaktirati svejedno pa se nadam da će moći nešto rješiti, THX :thumbsup:

nisam bas siguran da ce mu ground loop isolator pomoc ako su zvucnici spojeni na hu, tj. nema pojacala.

Ima pojačalo za sisteme, moguće da si me krivo skužio... Makar se pucketanje već lagano čuje u visokotoncima onih par sekundi prije nego se pojačala upale...

ovo mi nekak smrdi na sjebano pojacalo, koje je?

Crunch V-drive(4 kanalac) tako nešto je za sisteme malo starije pojačalo, kupljen baš sa CICE-a. No, ponavljam još jednom, što je fora u tome dok sam imao npr. Blaupunktov serijski HU i poslije isto Blaupunkt Hamburg je sve bilo 5, ali otkad je Pioneer u autu hoću izludit s tim pucketanjem

probaj uzet komad zice :D zvucnicke recimo , bilokakve

jedan kraj ucvrsti pod neki sarafić sa zadnje strane radija a drugi kraj stavi pod minus chinch , samo da dira onaj vanjski dio chincha i konektor na radiju :D

moralo bi prestat zujit :thumbsup:

Crunch V-drive(4 kanalac) tako nešto je za sisteme malo starije pojačalo, kupljen baš sa CICE-a. No, ponavljam još jednom, što je fora u tome dok sam imao npr. Blaupunktov serijski HU i poslije isto Blaupunkt Hamburg je sve bilo 5, ali otkad je Pioneer u autu hoću izludit s tim pucketanjem

nazovi speeda i objasni mu, podmiti ga sa par piva da bolje razmisli i rijesit ce ti :thumbsup:

Evo probao danas ove čari sa folijama i od Brbe savjet da povučem žicu s minusa od činča na HU, ali na žalost ništa ne pali. No, primijetio sam da kada izvadim multimediju van armature da ništa ne krči tako da više ni sam nisam pametan... Uglavnom idući tjedan ću probati uloviti speed-a pa se nadam da ćemo rješiti nešto

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...