vesko Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Tko je glqavi uvoznik za viktor renz dihtunge za Hrvatsku,konkretno mi treba garnitura za vw r32 motor za glavu,naručio sam u auto krešo i rekli mi da će doć za 20 dana a već prošlo dva mjeseca i ništa od dihtunga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Njihov ducan ti je u Zagorskoj (mislim da se tako zove) Iz selske prije podvoznjaka skrenes lijevo (desno bi isao prema Domu sportova) Tocno nasuprot vrtica (s desne je strane vrtic) skrenes u ulicu ljevo i na samom cosku ti je njihov ducan Nadam se da te nisam previse zbunio sa objasnjenjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 (edited) Javi se deckima u firmu, nismo direktni uvoznici ali smo njihovi distributeri. Javi se onda meni pa da ti slozim 15% popusta. EDIT: Victor Reinz, Goetz, Perfect Circle,... Edited October 15, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 Njihov ducan ti je u Zagorskoj (mislim da se tako zove)Iz selske prije podvoznjaka skrenes lijevo (desno bi isao prema Domu sportova) Tocno nasuprot vrtica (s desne je strane vrtic) skrenes u ulicu ljevo i na samom cosku ti je njihov ducan Nadam se da te nisam previse zbunio sa objasnjenjem Imaš li kakav broj tel.ja sam it iz Umaga tako da nemam pojma di je ta ulica ali ipak ti hvala:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Imaš li kakav broj tel.ja sam it iz Umaga tako da nemam pojma di je ta ulica ali ipak ti hvala:thumbsup: Nazalost nemam broja. Sorri nisam vidio da si iz Umaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 http://www.motor-diht.hr/ Evo, to su oni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now