Ozy Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ako ima itko za posuditi, ne treba niti posuditi zapravo, dodjem sa autom, spojimo ju i napravimo 2-3 kruga da vidimo koliko tubby puni i to je to. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ako ima itko za posuditi, ne treba niti posuditi zapravo,dodjem sa autom, spojimo ju i napravimo 2-3 kruga da vidimo koliko tubby puni i to je to. hvala Dodji, izmjerit ćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Dodji, izmjerit ćemo. evo sad potrazio i vidim da sam i ovdje pitao (misli8 da sam samo na nissan forumu postavio topic..) hvala na ponudi! moze! ako ti pase subota, meni tada pase.. ili nedjelja.. uglavnom vikend. saljem ti pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 evo sad potrazio i vidim da sam i ovdje pitao (misli8 da sam samo na nissan forumu postavio topic..)hvala na ponudi! moze! ako ti pase subota, meni tada pase.. ili nedjelja.. uglavnom vikend. saljem ti pm Samo nazovi . 091/1358-851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now