platinum Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Eto kako sam naslov kaze da li se netko na forumu bavi ugradnjom muzike u auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 sta ti treba ugradit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Lac, imas broj na originalnom hrawebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 091/564-0873 LAC sad ti je u istom prostoru di je i c-mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 sta ti treba ugradit? DVD multimediu (Pioneer ili sl) Ali ne onu na izvlacenje vec onu sa velikim ekranom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 091/564-0873 LAC sad ti je u istom prostoru di je i c-mod Neznanje je majka zajeba:doh: Gdje je c-mod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 a to ugradjujes u BMW ili Audi? Imas 2 DIN saht il treba kemijat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 http://www.c-mod.hr/?section=kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 a to ugradjujes u BMW ili Audi? Imas 2 DIN saht il treba kemijat? U BMW-a. Imam originalan CD u autu pa pretpostavljam da treba "kemijat" Znam da se moze jer sam na "Yubito-u" vidio ali ja neznam kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 http://www.c-mod.hr/?section=kontakt Hvala frende:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 treba preselit klimu nize u onaj pretinac a majstor za kemijanje je Sasa, Audioconcept ZG 098 701 222 reci da sam te ja poslao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelen Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 treba preselit klimu nize u onaj pretinaca majstor za kemijanje je Sasa, Audioconcept ZG 098 701 222 reci da sam te ja poslao +1 par stvari mi je radio i vidio sam puno njegovih radova, svaka preporuka :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Zac iz TNTa 0916565100 ,meni je radio i par ljudi i vrhunska preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Lac je u istom dvorištu, ali ne u istom prostoru di i C-Mod. Ugl preporuka za LACa, meni je radio par stvari i sve pohvale. Možeš se pozvat na mene slobodno, tam sam svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 meni ja lac ugradivao 2din u astru i kasnije vadio i tip zbiljam radi super i korektan je kaj se love tice i tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Lac je u istom dvorištu, ali ne u istom prostoru di i C-Mod. Ugl preporuka za LACa, meni je radio par stvari i sve pohvale. Možeš se pozvat na mene slobodno, tam sam svaki dan Hvala na preporuci i dozvoli da se pozovem na tebe. Idem se prvo nac sa Sasom kojeg mi je Dario preporucio jer smo se culi preko telefona i decko mi zvuci kao da zna o cemu govori a i cijenu koju mi je ponudio je nemoralno dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Sasa je rođen za KEMIJE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Neznanje je majka zajeba:doh:Gdje je c-mod? http://www.egle.hr/lokacija tu smo ti i C-MOD i LAC i Ja Inace, preporuka za LACa :thumbsup: maher nema sta :punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 treba preselit klimu nize u onaj pretinaca majstor za kemijanje je Sasa, Audioconcept ZG 098 701 222 reci da sam te ja poslao Jos jedna preporuka za Sasu! Radio mi je panele i ugradjivao muziku u dva automobila i oba puta napravio vrhunski posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Saša je prije radio u kompi sa Pelkom i Rogićem kad su su u Bestovju radili ? Ili je ovo neki drugi Saša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Da to je taj, u ex Kodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 SALE RULES!!!!!! ...same preporuke... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Tamo mi je jednom auto bio i ne bi im dao više da primi ključ od auta u ruke a ne da ga ide otvarat.... Stoka...a sve im je uredno plaćeno bilo...kolko god su tražili tolko su i dobili Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Sve što sam Sašino vidio bilo je odlično. Dosta njegovih radova se može vidjeti i na emma natjecanjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Tamo mi je jednom auto bio i ne bi im dao više da primi ključ od auta u ruke a ne da ga ide otvarat.... Stoka...a sve im je uredno plaćeno bilo...kolko god su tražili tolko su i dobili Kod Sase u Unskoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now