Jump to content

tapeciranje volana - preporuka!

malawi

Recommended Posts

na preporuku "ludamana" LINK, te jos par topica s drugih foruma, odlucio sam posjetiti Domagoja koji se bavi tapeciranjem volana i opcenito unutrasnjosti.

rezultat - apsolutno odusevljen! inace imam fobiju od majstora svih vrsta, ali ovaj momak se pokazao 100% korektnim i uspijesnim u poslu :notworthy::notworthy: svi detalji se mogu dogovorit:thumbsup:

kontakt:

Domagoj - 095/819-5834

cijena sitnica - ovisi o detaljima, po dogovoru.

slike govore sve!!! :thumbsup::thumbsup:

PRIJE

thumb_29e757c2.jpgthumb_992e83ef.jpgthumb_d626eef1.jpg

thumb_75aa99b1.jpgthumb_86b46ebf.jpgthumb_09d6b51e.jpg

POSLIJE

thumb_17ce0266.jpgthumb_8ce0cc0d.jpgthumb_70d24f99.jpg

thumb_4283199b.jpgthumb_7c13183f.jpgthumb_63577120.jpg

thumb_c8d2c78a.jpgthumb_ff1be206.jpgthumb_649ba404.jpg

thumb_cbf603f1.jpgthumb_eeebd595.jpgthumb_4ad9d697.jpg

od svih tapetara koje sam posjetio osobno ( matus,vitrum,onaj peder u samoboru kojem neznam ime ) rad Domagoja mi na slici izgleda najbolje od do sad viđenog.

Koliki mu je izbor materijala kojim raspolaze? Naravno mislim o pravoj kozi a ne skaju, i ima li vise vrsta koze koja se moze odabrati ?

Cijena ?

od svih tapetara koje sam posjetio osobno ( matus,vitrum,onaj peder u samoboru kojem neznam ime ) rad Domagoja mi na slici izgleda najbolje od do sad viđenog.

Koliki mu je izbor materijala kojim raspolaze? Naravno mislim o pravoj kozi a ne skaju, i ima li vise vrsta koze koja se moze odabrati ?

Cijena ?

Da, i mene zanima prava koža i cijene cca...

Mogli bi neki GB? A? :naughty:

Ja sam odustao od toga i kupit cu nov novcat volan u VW-u za 350€ jer ta koza iako je prava koza je svjetlosnim godinama udaljena od isto prave koze koju nude ovi tapetari. Dosta mi je polovicno obavljenog posla i nadanja da ce onaj sljedeci mozda biti bolji.

• 2 weeks later...

Sven> ako vec zelis kvalitetu a da te ipak ispadne jeftinije mozemo ti ponuditi Connolly Autolux kozu koja je sigurno jos par svjetlosnih godina udaljenija od te koze koja je prva ugradnja u golfu...:thumbsup

ako si zainteresiran dalje cemo na pm :D

p.s. posto sam po tvojim postovima zakljucio da si izricita picajzla (malo cak i prevelika) ako ces ipak kupovat novi volan trazi da ti tocno taj volan poslikaju jer smo se u zadnje vrijeme nagledali toliko tvornickih fuseva da to nisu istine.. :)

Edited by Jopa

• 1 year later...

Ja sam imao namjeru kod Domija na tapeciranje, nakon sta sam vidio galeriju njegovih radova na nekom drugom forumu, ali eto...nisam mogao nabaviti siceve koje sam htio...tako da nisam isao...

ali...stvarno je pedantan naspram ''velikih'' firmi koje stancaju samo da sto prije zavrse...

Kroky je kod njega radio kozu mjenjaca i ako se ne varam, jako je zadovoljan za relativno nisku cijenu.

pa poklonjenom konju se ne gleda u zube :lol:

al moram priznat da zadnje sto sam mu nosio od frenda armaturu i tapicirunge na tapiciranje u "ala alkantaru" je napravio ocajno. savovi ni milimetra ne prate crtu, a armatura se odljepila nakon mjesec dana.

panele sta sam mu prije nosio da tapicira u kozu je napravio odlicno, i stvarno za ok cijenu, al ovo zadnje... najgore mi je sto sam ja ispo kreten jer sam frenda kojeg poznam cijeli zivot, 2 tjedna nagovarao da njemu odnesemo to tapicirat jer sam bio zadovoljan dosadasnjim radom...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...