Jump to content

Auto kuća JOTA d.o.o.

Filip3333

Recommended Posts

Jel ima možda tko od vas tu iskustva sa tom auto kućom,naime cijene su više nego privlačne pogotovo na autima visoke kategorije(50000eura+)?

Malo sam čito okolo po internetu i svi kažu da su pristojni,pristupačni bla,bla,bla to sam i ja prijetio u jučerašnjem razgovoru ali me to ne zanima,nego me zanima kakva je firma jel poput one G.T.auto koja je ima ultra niske cijene pa se uspostavio da je 70% auta i brodova ukrateno!?!?

Ovi stvarno imaju jako dobre cijene evo i primjer,BMW 335,2009god,1000km,full oprema kod njih je od 58.000,00eura do 65.000,00 eura ovisno o tome dali je diesel ili TB,koja boja,oprema itd,a u Tomiću je početna cijena(znači gol auto) za 335i 92.000,00eura,a za 335d 102.000,00eura:)

Najviše me zbunila snjedeča njihova rečenica u kategoriju "najčešće postavljena pitanja:

"Kako ću realizirati Vašu garanciju?

U slučaju kvara na vozilu za koje mi dajemo garanciju, odlazite u ovlašteni servis na otklanjanje kvara, a račun servis proslijeđuje nama na naplatu".

WTF???

Hvala i pozdrav:thumbsup:

Najviše me zbunila snjedeča njihova rečenica u kategoriju "najčešće postavljena pitanja:

"Kako ću realizirati Vašu garanciju?

U slučaju kvara na vozilu za koje mi dajemo garanciju, odlazite u ovlašteni servis na otklanjanje kvara, a račun servis proslijeđuje nama na naplatu".

WTF???

i kaj ti nije jasno?

ako nesto krepa na autu(bmw), vozis ga u tomic, oni ga popravljaju, a popravak placa autokuca.

nije mi jasno ako imam garanciju koja bi trebala vrijedit svugdje zato onda trebam njima dostavljat te račune?????

J.J.-sorry nisam gledo dobar cijenik al i dalje je u tomicu auto sa istom opremom skuplji nego kod ovih!!!

Jel zna onda ko šta o ovoj firmi???

iako ti se cini mozda povoljna kupnja, na kraju krajeva može se dogoditi da i postane najskuplja... neka ti samo auto crkne negdje dalje od Tomića (pogotovo ako su mislili samo na Tomić Zagreb), kolko će te izaći šlepa i ostali troškovi? Tak da... nemoj se zahebavati...

p.s. idi za onom: nisam toliko bogat da kupujem jeftino

pa normalno da je skuplji kad je novi a ovo su rabljeni auti lol

pitaj ih jesu iz uvoza i to je to..

pogle si cijene na mobile.de i sve bu ti jasno:

.....

btw ove cijene kaj je someone stavio za bmw ponudu, bolesno..... da ni automatsku klimu nema ni nis....

Auti koji Jota d.O.o. nudi su novi,bar one aute koje sam ja gledo!

Ugl.da nebi dobio još jedan varn jer sam samo odgovorio na pitanje dali sam normalan malo bahato neka se zatvori topic jer vidim da nema nitko iskustva sa tom auto kućom,a i preko frenda imam debel popust u Tomiću(tek danas sazno)tak da sam ja danas happy :):):)

Hvala ljudi na savjetima i pozdrav:)

Ne znam sta ima bit problem sa autom 2009g, pa ima minimalno 2 godine garancije koja vrijedi i u tunguziji. Da nešto crkne, tomić i nek se hebe s njim dok ne popravi.

Inace sam i ja svojedobno kontaktira jotu, prije nego sam uzeo audija. Imali su jedan bijeli bimer 320 coupe 2008, m paketić, navi, kožica itd za extra cijenu, ali nismo se mogli dogovorit oko golfa pa sam odusta

ne znam zbog čega bi bila druga priča.... bmw je bmw, ako su ga mogli primit na zamjenu ulja par dana prije, na 20 000km, a moze biti i da su ga oni nekako sjebali ili je to samo slucajnost, onda ga trebaju i popravit i trazit od sjedišta u munichenu naplatu troškova... samo tomić ima drukčiju politiku (kojom štiti svoju prodaju) na koju je pitanje kakvo mišljenje imaju u munichenu i da li je podržavaju.

ne znam zbog čega bi bila druga priča.... bmw je bmw, ako su ga mogli primit na zamjenu ulja par dana prije, na 20 000km, a moze biti i da su ga oni nekako sjebali ili je to samo slucajnost, onda ga trebaju i popravit i trazit od sjedišta u munichenu naplatu troškova... samo tomić ima drukčiju politiku (kojom štiti svoju prodaju) na koju je pitanje kakvo mišljenje imaju u munichenu i da li je podržavaju.

puno dijelova nije isto, lako moguce da bi tomic morao narucivati dijelove izvana i tak...

puno dijelova nije isto, lako moguce da bi tomic morao narucivati dijelove izvana i tak...

da i?, kao glavnik uvoznik za rh i ovlašteni servis i distributer njemu je to dužnost, samo je problem što je to tlaka i zajebancija, pa ajde, neda mu se na to gubiti vrijeme... za jednu firmu poput bmw-a, po meni totalno neprihvatljivo....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...