Jump to content

Pitanje oko muzike

Gale

Recommended Posts

da li netko zna, da li bi pojačalo Kenwood auto-pojačalo KAC-846 100W x 4 moglo tjerati ova dva woofera bez problema, ili ??

photo0163f.jpg

imao sam prije 4x100 od Pioneera, ali jučer mi je prdnulo :(

p.s. ovo su preference of pojačala

KAC-846 4-Channel Power Amplifier

Bridgeable 2, 3 or 4 channel output

Max. power output 100W X 4 (4Q)

50W x 4 at 4Q 14.4V (0.08% THD) RMS power output

75W X 4 at 1Q 14.4V (0.8% THD) RMS power output

Tri-mode operation

Variable high/low pass filters (50-200Hz, 0.3-lkHz)

3-way input mode selector (stereo / mono / L+R)

A + B/A channel input

DC-DC converter power supply

Variable input sensitivity (0.15 to 4V)

Edited by Gale

Ak su wooferi po 4 oma svaki najbolje ti je nac neki dvokanalac, ili pak monoblock pa spojit oba na 2 oma (ako ce sluzit samo za woofere). Recimo DLS CA12 je jeftino a daje dosta snage, rabljenih se zna nac po 800-900kn, pogledaj malo na cice.com.hr tamo uvijek ima svega i svacega u ponudi. Samo izbjegavaj sony, magnat i MTČlol

EDIT: Od ovih gore ja osobno bi isao na rockford fosgate, bilo koji, sad o tebi ovisi s koliko novaca raspolazes :D

Edited by jimmy

ma znam :)...

ali fakat nemam pojma koliko su mi oma wooferi... ja sam do sada imao spojene woofere na 4-kanalnom pojačalu preko bridge-a, pa sam ponovo tako mislio spojiti.. (ne znam da li to igra ulogu, no moram svaki woofer spojiti posebno)..

http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=31753.0;topicseen

kupi ovo, nije novo, al IMHO bolje pojacalo a da svira necemu za te pare neces nac. bilo je moje pojacalo prije, ima koju crticu na sebi al svira kao i prvog dana... taman bridgas kanale i svaki pajo dobiva snage taman kolko im treba (400rms-a)

nije bed, nego kaj briješ, 1300kn, jel to ok za to pojačalo ili ? Nije mi bed ako je zgrebano ili tako nešto, bitno mi je da svira!: )

da pojasnim malo vezano uz ovog RF-a sa linka, to pojacalo odlicno svira, al je definitivno preslabo za dva woofera, pogotovo ove paje koji mogu dosta popit. i desit ce se sljedece, bit ce ti preslabo, pa ces navinut gain, slklipat woofere i spaliti ih, mozda i pojacalo...

imao sam prije od Pioneera GM-X 824 A klassa pojačalo i jučer mi je prdnulo, najradije bi njega samo popravio ako mogu :)

stavio sam ja topic da tražim gdje popravit pojačalo, meni neki dan prdnuo moj DLS CA30 koji tera woofer i sisteme već godinama :S

znači sve u svemu, ti bi preporučio ono svoje staro?

plz.. samo broj od čovjeka, pa da ga cimnem da vidim s njim :), pa ako se neće moći popraviti, kupim ovo tvoje valjda :)

i sam bi još molio ako slučajno znaš broj tel. od lika kaj prodaje tvoje pojačalo, i to je to

tnx~~

Edited by Gale

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...