Gale Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 (edited) da li netko zna, da li bi pojačalo Kenwood auto-pojačalo KAC-846 100W x 4 moglo tjerati ova dva woofera bez problema, ili ?? imao sam prije 4x100 od Pioneera, ali jučer mi je prdnulo p.s. ovo su preference of pojačala KAC-846 4-Channel Power Amplifier Bridgeable 2, 3 or 4 channel output Max. power output 100W X 4 (4Q) 50W x 4 at 4Q 14.4V (0.08% THD) RMS power output 75W X 4 at 1Q 14.4V (0.8% THD) RMS power output Tri-mode operation Variable high/low pass filters (50-200Hz, 0.3-lkHz) 3-way input mode selector (stereo / mono / L+R) A + B/A channel input DC-DC converter power supply Variable input sensitivity (0.15 to 4V) Edited October 22, 2009 by Gale Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Svirat ce no nista extra, to pojacalo ti je za sisteme najbolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 imaš možda neku drugu preporuku?? jer gledam po oglasnicima pojačala, ali ih nema baš puno 4-kanalnih... a neda mi se baš sada davati nekih 2 soma za nekakvo novo pojačalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 brijem si danas otići kupiti novo.. od svih ovih, koje bi preporučili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 (edited) Ak su wooferi po 4 oma svaki najbolje ti je nac neki dvokanalac, ili pak monoblock pa spojit oba na 2 oma (ako ce sluzit samo za woofere). Recimo DLS CA12 je jeftino a daje dosta snage, rabljenih se zna nac po 800-900kn, pogledaj malo na cice.com.hr tamo uvijek ima svega i svacega u ponudi. Samo izbjegavaj sony, magnat i MTČlol EDIT: Od ovih gore ja osobno bi isao na rockford fosgate, bilo koji, sad o tebi ovisi s koliko novaca raspolazes Edited October 22, 2009 by jimmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 ma znam ... ali fakat nemam pojma koliko su mi oma wooferi... ja sam do sada imao spojene woofere na 4-kanalnom pojačalu preko bridge-a, pa sam ponovo tako mislio spojiti.. (ne znam da li to igra ulogu, no moram svaki woofer spojiti posebno).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=31753.0;topicseen kupi ovo, nije novo, al IMHO bolje pojacalo a da svira necemu za te pare neces nac. bilo je moje pojacalo prije, ima koju crticu na sebi al svira kao i prvog dana... taman bridgas kanale i svaki pajo dobiva snage taman kolko im treba (400rms-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 to baš sada gledam na forumu, ali sam vidio ovo od Rockford fosgate-a..... http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=31742.0 jel to čemu valja? jer mi je 1300kn možda previše? možda bi mogao kupiti novo za tu lovu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=31753.0;topicseen kupi ovo, nije novo, al IMHO bolje pojacalo a da svira necemu za te pare neces nac. bilo je moje pojacalo prije, ima koju crticu na sebi al svira kao i prvog dana... taman bridgas kanale i svaki pajo dobiva snage taman kolko im treba (400rms-a) nije bed, nego kaj briješ, 1300kn, jel to ok za to pojačalo ili ? Nije mi bed ako je zgrebano ili tako nešto, bitno mi je da svira!: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 jel ti znas uopce kakvo pojacalo ti treba? ili samo znas da ti treba pojacalo za 1300kn jedino magusa mos kupit a da donekle potera te woofere, a to ce vise slicit na lupanje cekicem po bacvi nego na muziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 (edited) imao sam prije od Pioneera GM-X 824 A klassa pojačalo i jučer mi je prdnulo, najradije bi njega samo popravio ako mogu Edited October 22, 2009 by Gale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 da pojasnim malo vezano uz ovog RF-a sa linka, to pojacalo odlicno svira, al je definitivno preslabo za dva woofera, pogotovo ove paje koji mogu dosta popit. i desit ce se sljedece, bit ce ti preslabo, pa ces navinut gain, slklipat woofere i spaliti ih, mozda i pojacalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 onda se javi ovom covjeku i ako se ima sta popravit na njemu, on ce ti ga slozit. sad koliko je isplativo ulagat u popravke takvog pojacala, u to necu ulazit http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=16168.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 ovo tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 imao sam prije od Pioneera GM-X 824 A klassa pojačalo i jučer mi je prdnulo, najradije bi njega samo popravio ako mogu stavio sam ja topic da tražim gdje popravit pojačalo, meni neki dan prdnuo moj DLS CA30 koji tera woofer i sisteme već godinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 onda se javi ovom covjeku i ako se ima sta popravit na njemu, on ce ti ga slozit. sad koliko je isplativo ulagat u popravke takvog pojacala, u to necu ulazithttp://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=16168.0 ne vidim u topicu nigdje broj ni gdje se čovjek nalazi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 (edited) znači sve u svemu, ti bi preporučio ono svoje staro? plz.. samo broj od čovjeka, pa da ga cimnem da vidim s njim , pa ako se neće moći popraviti, kupim ovo tvoje valjda i sam bi još molio ako slučajno znaš broj tel. od lika kaj prodaje tvoje pojačalo, i to je to tnx~~ Edited October 22, 2009 by Gale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 sve vam pise :lol: u profilu jaska, a u sigu: kvalitetan servis pojacala i hifi opreme, KUPUJEM NEISPRAVNO 098/720304 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 našao sam se jučer s njim, dao mu pojačalo, zvao me je navečer da je popravljeno, danas ću ga preuzeti! tnx za preporuku~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now