matija0311 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 kolko je on ubiti koristan na autu..pitam zato jer sad slažemo jednog rally-a i kad sam napisao da kupujem jedan javilo se par ljudi da je on ubiti nepotreban,da mješa ulje i vodu i tak,dok s druge strane frend ga ima u svom rally-u s kojim vozi slalom i sve i veli da je dobra stvar... sad me zanima vaše mišljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 od viska glava ne boli imas dve vrste hladnjaka, samo uljni koji se preko sendvic adaptera spaja na hladnjak, il kombinacija vodeno-uljni ovaj samo zracni ti ne koristi previse na slalomu, jer je brzina strujanja zraka dosta mala a mozes stavit ventilator iza hladnjaka da uvijek vuce zrak kroz njega (tako imam ja) uljno-zracni je kombinacija gdje ti voda izjednacava temperaturu ulja sa rashladnom tekucinom, znaci ako je voda na 85 onda ce ulje biti max 90, tj nece odlaziti predaleko od temperature vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ak je voda-ulje hladnjak premali ne funkcionira najbolje. U svakom slucaju moze ulje preko 140 stupneva. Zrak-ulje najvise ohladi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 KOlka je radna temp ulja cca? mislim ocu rec, posto je gustoca razlicita, npr meni je voda po autobahnu ili otvorena cesta oko 80-85 maaaaaax 90stupnjeva, a ulje kad ga drzim cesce od 3500 do 7000 dodje na oko 110-115...max mozda 120...opet kad ga drzim neko vrijeme do 4000 onda je na 90 stupnjeva. Jel ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ak je voda-ulje hladnjak premali ne funkcionira najbolje. U svakom slucaju moze ulje preko 140 stupneva. Zrak-ulje najvise ohladi. na fiatima koje sam ja vozio i slagao je temperatura ulja tek za nekih 5-10 stupnjeva bila veca od temp vode - naravno nisam naganjao musterijim auto recimo fiat coupe 2.0 N/A ima ulje-voda i skoro uvijek je ista temperatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Renault 5 turbo ima hladnjak vode i ulja integriran. Imam namjeru staviti posebni hladnjak za ulje. Dali da napravim kao svi u tom slučaju i izbacim iz funkcije sadašnje hlađenje preko vode i jednostavno spojim ulje na novi hladnjak koji će biti hlađen samo zrakom,ili da spojim dodatni zračni hladnjak ulja u seriju sa postojećim vodenim?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Mislim da nema potrebe za vodenim ako imas zracni, ali zato je tu igra probaj pa ces vidjet sta je najbolje za tvoj auto (namjena) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Pa nemam zračni. Imam originalni hladnjak VODE koji također hladi i ULJE (znači na hladnjak su mi spojeni voda + ulje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Stavi samo zrakom hlađeni. Sve projekte koje sam vidio tako rade... Rekao mi je Velić da slažeš neku opaku 5-icu Evo mala inspiracija: http://rpm.planetaclix.pt/renault/5/r5ext.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 hladnjak voda ulje služi izjednačavanju temp ulja i vode...u principu voda pomaže da se ulje što prije zagrije jer se onda brže grije i onda opet pomaže da ga malo hladi tj da drži što ujednačeniju temp jer se ulje počne više grijat temp ulja je kod turbo motora iz moje prakse nešto veća nego kod N/A....5-20 st ovisno kak se voziš Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 a ulje kad ga drzim cesce od 3500 do 7000 dodje na oko 110-115...max mozda 120..Jel ok? Ako je tih 110-115 stupnjeva ulje u karteru onda je to previse. Racunaj da je ulje u motoru bar jos 10-20 stupnjeva vise nego u karteru. Dali da napravim kao svi u tom slučaju i izbacim iz funkcije sadašnje hlađenje preko vode i jednostavno spojim ulje na novi hladnjak koji će biti hlađen samo zrakom,ili da spojim dodatni zračni hladnjak ulja u seriju sa postojećim vodenim?! Ako je auto za vozikati se redovno po gradu ostavi i vodom hladjen (tocnije grijan) kiler ulja. Za ljepsi konstantni hladni start .. Ako je samo za utrkice onda sve pocupaj.. samo zrakom hladjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Ako je tih 110-115 stupnjeva ulje u karteru onda je to previse. Racunaj da je ulje u motoru bar jos 10-20 stupnjeva vise nego u karteru. Ako je auto za vozikati se redovno po gradu ostavi i vodom hladjen (tocnije grijan) kiler ulja. Za ljepsi konstantni hladni start .. Ako je samo za utrkice onda sve pocupaj.. samo zrakom hladjen Meni na instrument tabli je tako:lol::lol: a gdje tocno:lol: mjeri, fakat neznam... a sta bi se moglo poduzet oko toga? kazem inace ono normalno:lol: voznje je uvijek na 90 ili manje, al kad ga se vise ganja ode na 110-115... ulje uvijek jedno jedino ide unutra, total quartz 9000 5w40... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Meni na instrument tabli je tako:lol::lol: a gdje tocno:lol: mjeri, fakat neznam... Prati zice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 http://www.racingparts.com.cn/images/universal%20oil%20cooler%20kits.jpg Znaci ovo je neki klasičan koji bi se mogao stavit a da ima svrhu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 http://www.racingparts.com.cn/images/universal%20oil%20cooler%20kits.jpg Znaci ovo je neki klasičan koji bi se mogao stavit a da ima svrhu! to je običan kiler za ulje (zračni)...ljepo napravljen imam ja polovni od Integralke...350 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 seb daj dimenzije neke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 šrina 36 cm visina 7 cm dužina 5 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 imaš pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Mene sad zanima , iako mi to nitko nemoze reci tocno ali koliko onakav kiler sa linka kojeg sam stavio moze pomoc u spustanju temperature ulja. Recimo popne mi se na 108-112 kod brze voznje itd...koliko bi ovaj konkretno djelova na smanjivanje temperature na nekih 82/84 sto je radna.. vjerovatno bi trealo manje vremena da se spusti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 dakle ja sam ga ima i izvadia... nisam vidia nikakvu razliku u temp ulja....posli probila brtva i samo ima probleme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 fiati tvornicki imaju termostat za hladnjak ulja u sendvicu meni je on crko i nije mi radio hladnjak - uvijek hladan, izvadio sam ga van i mogu rec da ulju da se zagrije u voznji treba dve godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now