Booster Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 pošto neznam na kojem principu radi ta ćuka, neznam u čem je problem...kada dam kontakt zakuca se do kraja i tak stalno stoji (i nakon paljena naravno). sama ćuka je OK ćim regagira po cijelom rasponu , kontakti na njoj također...e sad ili je negdje masa u pitanju ili senzor...neznam jel se treba pomaknut do kraja kod kontakta ili ne? :frusty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Vjerovatno krivo spojena na masu umjesto na senzor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Izgubila je kontakt sa senzorom, ili je senzor vrisnua... Imao isti problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 Izgubila je kontakt sa senzorom, ili je senzor vrisnua... Imao isti problem... Skinuo sam stopice sa senzora, ošmirglao muške i ženske nasprejao kontakt sprejem...znaci vjerojatno senzor kaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 A da ti sat nije od jednog, a davač od drugog prizvođača? To ne ide jedno s drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Skinuo sam stopice sa senzora, ošmirglao muške i ženske nasprejao kontakt sprejem...znaci vjerojatno senzor kaki Uzmi tu žicu koja ide na senzor i spoji je direkt na masu... Ako ćukica dođe na nulu, znaći da je senzor u banani... Ako ne, onda je negdje u kontaktu problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Uzmi tu žicu koja ide na senzor i spoji je direkt na masu... Ako ćukica dođe na nulu, znaći da je senzor u banani... Ako ne, onda je negdje u kontaktu problem... da baš se to desi...dodje na nulu...znaci senzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Uzmi tu žicu koja ide na senzor i spoji je direkt na masu... Ako ćukica dođe na nulu, znaći da je senzor u banani... Ako ne, onda je negdje u kontaktu problem... sta nebi trebala lupit u iber ak ju spoji na masu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Tlak ulja kad spojiš na masu dođe na nulu... Temperatura ulja kad spojiš na masu ode u iber... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Tlak ulja je znači kontra... Po meni si žicu koja treba ići na senzor spojio na masu, ili uopće nije spojena na senzor (ako je kontra).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Provjeri još samo jednu stvar jel sam ja imao slićan problem... Provjeri dali je senzor dobro spojen na masu... On bi trebao preko navoja di je zavidan je dobivati, ali zna se desiti da je počme gubit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 budem vidio i to još Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now