Jump to content

Recommended Posts

Posted

pošto neznam na kojem principu radi ta ćuka, neznam u čem je problem...kada dam kontakt zakuca se do kraja i tak stalno stoji (i nakon paljena naravno). sama ćuka je OK ćim regagira po cijelom rasponu , kontakti na njoj također...e sad ili je negdje masa u pitanju ili senzor...neznam jel se treba pomaknut do kraja kod kontakta ili ne? :frusty:

Posted
Izgubila je kontakt sa senzorom, ili je senzor vrisnua...

Imao isti problem...

Skinuo sam stopice sa senzora, ošmirglao muške i ženske nasprejao kontakt sprejem...znaci vjerojatno senzor kaki :rolleyes:

Posted
Skinuo sam stopice sa senzora, ošmirglao muške i ženske nasprejao kontakt sprejem...znaci vjerojatno senzor kaki :rolleyes:

Uzmi tu žicu koja ide na senzor i spoji je direkt na masu... Ako ćukica dođe na nulu, znaći da je senzor u banani... Ako ne, onda je negdje u kontaktu problem...

Posted
Uzmi tu žicu koja ide na senzor i spoji je direkt na masu... Ako ćukica dođe na nulu, znaći da je senzor u banani... Ako ne, onda je negdje u kontaktu problem...

da baš se to desi...dodje na nulu...znaci senzor

Posted

sta nebi trebala lupit u iber ak ju spoji na masu?

Posted

Tlak ulja je znači kontra... Po meni si žicu koja treba ići na senzor spojio na masu, ili uopće nije spojena na senzor (ako je kontra)..

Posted

Provjeri još samo jednu stvar jel sam ja imao slićan problem...

Provjeri dali je senzor dobro spojen na masu... On bi trebao preko navoja di je zavidan je dobivati, ali zna se desiti da je počme gubit...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...