Jump to content

brisaci

Ziga

Recommended Posts

neki dan sam radio veliki servis na autu i reko da stavim i brisace nove nakon 2-3god :D

u veleprometu sam uzeo DENSO brisace na preporuku. moram rec da su jebeno nevjerojatno dobri, ne cvile, tihi su, a brisu fakat *jebeno*. 70kn komad mislim. preporucam.

u ipercoopu na Jankomiru sam još prošle zime kupio univerzalne brisače,ove nove flexibilne,ima i plastike u sebi da se mogu metnuti i na druge modele automobila.Nisam očekivao ništa spektekularno,no oduševio sam se...i sada su taj isti par na autu,i brišu ko ludi.Čini mi se 45.kn/kom.Preporučam!

Ja sam uvijek uzimao bosch aerotwin... i svaki put sam oduševljen... Jedino što za moj auto dođu u peugeotu 300 kn komad ili 450 kn komplet u autokreši... Dvije metlice po 70 cm svaka...

A onda sam našao jedan dućan koji prodaje te po mjeri, swissint ili nešto tako, 35 kn komad... I isto jako dobro brišu, ali bolji je aerotwin...

a ni aerotwin im nisu puno bolji, meni su nakon manje od god dana poceli pustati crte :)

Isti problem se i meni javlja ali već nakon pola godine.Pri brisanju ostavlja super tanke crte sve ovisno o vremenu,kiši i tome ali ovako su predobri :)

mene zanima koliko cca koštaki gumeni ali doslovno kopija originala dakl da imaju sistem postavljanja identičan originalu:

dakle ovo:

Wiper_Removal_2005_VW_Passat.jpg

i di ih ima nabavit osim u servisu.

Čuo sam da originalni košta mtj novaca..

Iako su moji još ok zanima me za proljeće pošto će ove zima ubit

Zapalit cu si brisace na autu! Stavio prije ljeta na retardiranog opela neke za 600 kuna i znaci do sada su imala 4 radna zamaha i jucer ujutro pocnu strugat dok brisu, tako neki iritantni zvukovi dok brisu, bez obzira dal je malo ili puno vode po staklu, onak kao da preskace guma pa onak lupka dok ide, super brise al se cuje! poludit cu, sutra po nove :\ sto da kupim da traje bar do kraja zime :)

meni su jos prije preporucili silikonske od valea, ako se ne varam. malo su skuplji, ali ak imas za ove od 600kn, onda ces imat i za 200kn koliko su silikonski. naime, ja imam problem sto mi ne brisu dobro, ali ne da mi ostaju crte, vec mi ostaje nekakav masan trag na sajbi kad mi brisaci predju, pa mi vidljivost bude gora kada ih korisitim nego kada ih ne koristim. jos nisam uzeo ove silikonske, ali to su definitivno sljedece koje uzimam

mene zanima koliko cca koštaki gumeni ali doslovno kopija originala dakl da imaju sistem postavljanja identičan originalu:

dakle ovo:

Wiper_Removal_2005_VW_Passat.jpg

i di ih ima nabavit osim u servisu.

Čuo sam da originalni košta mtj novaca..

Iako su moji još ok zanima me za proljeće pošto će ove zima ubit

takve imas od boscha, oko 250 kn dodu, bas za passata

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...