Jasa Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Dovraga, jos uvijek mi se nisu makli sa bagerima iz ulice...blato do koljena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Kolko ti treba za to? da znam dal' se isplati čekat ili ipak ostavit auto.. Došao bih i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Kolko ti treba za to? da znam dal' se isplati čekat ili ipak ostavit auto.. Došao bih i ja računaj cca 2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Dolazim ovih dana Saša! Od utorka pa nadalje sam u Zagrebu pa doletim jedan dan da se dogovorimo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Par slikica -voska-AKCIJA- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Kolega Đuro je prilično izbirljiv kada se radi o njezi svog auteka pa sam za njega pripremio nešto malo kvalitetniji paket voskanja. Odabrao sam DODO JUICE proizvode za njega,nakon pranja sam mu stavio LIME PRIME(vrhunski čistač laka,ujedno priprema lak za vosak),nakon toga sljedi vosak BLUE VELVET(carnauba) , te za kraj RED MIST koji se pobrinu za još veči sjaj i trajnost voska. Felge su također dobile svoj vosak (Poorboys) koji im daje ljepi sjaj i zaštitu za par narednih mjeseci. Shine by SVIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Vrhunski, jer kako Saša kaže "Quality is only option"...:thumbsup::thumbsup: Btw: Rene Saša ti može sve nabaviti i objasniti, znam da češ ovo pročitati, pa ti tu pišem...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 znači da je đuri jedan auto već spreman za karlovac :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 znači da je đuri jedan auto već spreman za karlovac :naughty: svaka čast sale,odlično izgleda auto :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 znači da je đuri jedan auto već spreman za karlovac :naughty:svaka čast sale,odlično izgleda auto :thumbsup: tako je,idući tjedan je arosa na redu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Vrhunski, jer kako Saša kaže "Quality is only option"...:thumbsup::thumbsup:Btw: Rene Saša ti može sve nabaviti i objasniti, znam da češ ovo pročitati, pa ti tu pišem...:thumbsup: Sutra če se i cupra tak sjajit!!! hehehe:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Saša je uredio auto kao da je ispod čekića izašao! Svaka čast još jednom! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ja prezadovoljan kako je Svig odradio RC-a!!! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ček, jel to Šoštarić prodao Leona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 odavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ček, jel to Šoštarić prodao Leona? Da prije godinu dana!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Sale, koliko ti treba za odraditi mojeg Leona, ono sve što smo dogovarali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Svig, kad budem dolazija u ZG moramo se dogovorit da ti ostavim auto. Koliko ti vremenski treba za čišćenje interijera (sicevi) i eventualno poliranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) Da prije godinu dana!!! jel se zna za koje novce je prodan? i jel novi vlasnik onaj Đuro što ima onu malu zelenu Arosu sređenu? to mi je najljepši Leon u Hr. :cice: on topis: Svig - prijatelj neodavno kupio SL500 iz 1996., i ja ga nagovaram da ode k tebi na jedno pošteno pranje i kemijsko unutrašnjosti (prlajv mu iznutra onaj platneni krov, a i kožne siceve bi trebalo osvježiti), pa ako mi možeš na PM provizorno ukupnu cijenu složit (znači, dobro pranje, možda i voskanje, možda da staviš posebno opciju i sa poliranjem, te kemijsko čiščenje unutra (i trebalo bi nekako malo ispolirati onaj središnji drveni greben) ) tnx Edited May 28, 2010 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Danas bio kod mog starog frenda Saše sa sojim Jazzavcem...stigao ravno iz vinograda (sad mi je žao kaj to nisam poslikao, obljepljen travom sa flakserice :doh:) .... ...anyway, Saši sam prije 10-ak godina dao prve savjete kako lizati pleh, sad mogu slobodno ići u jednomjesečnu školicu kod njega :notworthy::notworthy: Počelo je ovako: ...some lemon shit,"Dodo juice" Purple Haze, Red Mist, drk-drk, žulj-žulj... i rezultat je vidljiv, nemreš gledat ....kasnije bude i filmić kako voda beži sa crne beštije...:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Vrhunski, jer kako Saša kaže "Quality is only option"...:thumbsup::thumbsup:Btw: Rene Saša ti može sve nabaviti i objasniti, znam da češ ovo pročitati, pa ti tu pišem...:thumbsup: Znam...već mi je dao dosta savjeta :thumbsup:, ali meni je to sve malo previše zajebancije da sam radim sa svim tim preparatima - em trebam puno love, nemam polirku pa automatski treba i barem 2-3 dana da to sve odradim. Saša, dolazim ovih dana sa Combom pa da njega odradimo onako kako smo pričali. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Evo i video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Sale' date=' koliko ti treba za odraditi mojeg Leona, ono sve što smo dogovarali?[/quote'] cijeli dan,ujutro mi ga ostaviš navečer ga pokupiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Svig, kad budem dolazija u ZG moramo se dogovorit da ti ostavim auto.Koliko ti vremenski treba za čišćenje interijera (sicevi) i eventualno poliranje? za komplet kemijsko računaj nekih cca 3-4h st. poliranje 7-10h znači isto cijeli dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Par slikica od danas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now