J.J Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Na kojoj lokaciji ?? Ja trebam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Na kojoj lokaciji ?? Ja trebam ... pa jel ti imas oci ? http://myhraweb.com/showpost.php?p=601546&postcount=771 ocito na staroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 pa jel ti imas oci ? http://myhraweb.com/showpost.php?p=601546&postcount=771 ocito na staroj Ja sam shvatio da ne dela jer se seli .... :doh::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Svig kak si sutra s vremenom za jedno pranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Može,na novoj lokaciji smo . Bulvanova 7 Subotom radimo do 15h. Daj me samo cimni na mob prije nego kaj krečeš da baš ne čekaš predugo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Saša, zelis da lockam ovaj topic pa da otvoris drugi s novim podacima ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Saša, zelis da lockam ovaj topic pa da otvoris drugi s novim podacima ili? Pričekaj još par dana,trebaju se još neke stvari posložit pa onda može :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 site ne radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 site ne radi? da,baš gledam šta se događa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VedranR26 Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 kakva je situacija u praoni? jel mi vec hica nakon mjesec i pol opet stavljat onaj vosak kaj si stavljao ili da pričekam do iza ljeta pa glina/vosak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 kakva je situacija u praoni? jel mi vec hica nakon mjesec i pol opet stavljat onaj vosak kaj si stavljao ili da pričekam do iza ljeta pa glina/vosak? Mislim da ne bi trebalo još stavljat vosak,mora on izdržat bar još mjesec dana Šta se tiče praone lagano se uhodavamo i još neke stvari sređujemo,za nekih 10 dana ja se nadam da če sve biti uređeno do kraja i da če krenut prodaja kozmetike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Daj mi reci kakav si sa cijenama kemijskog za Smartove? 99% ih ima stakleni krov, tako da imas dva sica, pod i stranice. I dva po dva recimo da ti ih vozim, a ako napraviš dobru cijenu, i ostale aute bih ti vozio iz salona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 Daj mi reci kakav si sa cijenama kemijskog za Smartove? 99% ih ima stakleni krov, tako da imas dva sica, pod i stranice. I dva po dva recimo da ti ih vozim, a ako napraviš dobru cijenu, i ostale aute bih ti vozio iz salona... dođi jedan dan do praone pa se sve dogovorimo :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Budem naletio jedan dan do tebe onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 jedano pitanje u vezi voska u praonicama na žetone. kad ga nanesem ga ispirem s "osmoznom vodom" ili ga pustim i samo obrišem stakla i svjetla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuro Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 debeli stranica ti jos uvijek ne radi. kao da ne postoji ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 debeli stranica ti jos uvijek ne radi. kao da ne postoji ?? nešto nije u redu s hostingom,poslao sam im več par mailova ali ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Saša promjena plana za utorak ,morat cu odgodit ,produzio sam malo u Split Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 MOŽE LOCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now