Jump to content

Moja svakodnevnica

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Sad sam vidio da je neki diplomatski pošto ima ono za zastavice naprijed. Uglavnom...perverzija.

Diplomatski je njemu u snovima :doh:

Taj konj ima i rotirku u autu, CD naljepnice i neke brikane papire i tak. Ugl od Diplomata nije ni D ;)

Diplomatski je njemu u snovima :doh:

Taj konj ima i rotirku u autu, CD naljepnice i neke brikane papire i tak. Ugl od Diplomata nije ni D ;)

a glavni adut su mu crvene kupaće gaće u kojima se naslikava...:lol::lol::lol:

ja sam te preporucio daliboru :D lik je sto je je :D pitaj ga drugi put da ti pokaze svoje tetkice koje naslikava na autu :D

inace kao i obicno odlicno izgledaju auti, onaj e60 je cakum-pakum :D

tnx na preporuci :thumbsup:

Šta se tiče Dalibora zanimljiv gospodin ....

Jel meni kao korisniku ima neke bitne razlike između rucnog i strojnog?

s obzirom na to da je auto srebrni...

To zavisi od tebe,recimo neko te svirle(ogrebotine od pranja) na srebrnom autu uopče ne vidi a nekom su trn u oku.

Ako te one smetaju onda ti preporučam poliranje sa strojem a ako ne onda ti je dovoljno da se napravi dobra podloga za vosak(ručno poliranje) i stavi se vrhunski vosak.

Razlika u sjaju bi ti bila minimalna u odnosu ručnog i strojnog,jedino bi bio postotak korekcije puno veći.:thumbsup:

To zavisi od tebe,recimo neko te svirle(ogrebotine od pranja) na srebrnom autu uopče ne vidi a nekom su trn u oku.

Ako te one smetaju onda ti preporučam poliranje sa strojem a ako ne onda ti je dovoljno da se napravi dobra podloga za vosak(ručno poliranje) i stavi se vrhunski vosak.

Kako si radio Urošev BMW?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...