Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja koristim ovo trenutno, imam i onih kanebo viledi ali ovo je puno bolje http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_product.php?show_cat=10&show_product=417700

Di ima u ZG dućan sa sonax proizvodima ? Trebao bi neke stvari, mislim da u Bauhausu to nemaju

Mario uzmi ovaj prvi i gotovo, ovaj koji je na slici od Sviga, suši se tako da ga ostaviš rasprostrenog i bok, može se prati u vešmašini ali obavezno bez ikakvog deterđenta, inače ga uništiš...znači to je ovaj...http://www.elitecarcare.co.uk/product_info.php?cPath=64&products_id=520...Water magnet je i mene razočaro, ja ga sad koristim samo za stakla nakon pranja, a za lim ovaj koji sam naveo, za felge imam manji jedan, to troje u biti ne bi trebali miješati....

Kroky- drago mi je da te shop veseli....ja sam si uzo ovaj miris Chemical Guys - New Car Scent Air Freshener to ovi profići hvale jako...:cice:

• Replies 112
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Jel skida glina smolu ?

..u principu da, ali najjača stvar za smolu i ljepilo je AS Tardis...to čuda radi kako skida smolu i ljepilo i takva sranja...

Dečki, što se tiče GB-a, iskreno mislim da bi nam carina kožu oderala kad bi ja sad naručio robe u vrijednosti od 200-300 funti....ja sam imo da sada 3 veće narudžbe u prosjeku oko 40-50 funti i s jednom sam se grdo izjebo...tako da me strah ovak nešta veliko uzeti..ali pitati ću Alexsandru, ženska vodi online prodaju u Elitu, pa vam javim!

Posted

jbg vec je gotovo

uzeo sam :

1 x Eurow 100% Sheepskin Wash Mitt with Interior Rubber Glove () = £7.82

1 x Elite Ultra Plush Deep Pile Drying Towel () = £9.52

1 x Microfibre Cloths - Multi Purpose () = £3.43

Quantity 3 cloths

1 x Dodo Juice - "Mint Merkin" Waffle Weave Glass Towel () = £5.65

Posted (edited)

Airmail Small Parcels (Small Packet Europe): £6.11

htio sam uzeti i CLAY neki, al onda je shippment bar 10£ pa sve skupa prelazi vec 300 kn, pa mozda bi i carinu + pdv lupili na to ...

Edited by Dinac
  • 2 weeks later...
Posted

doslo mi na moju postu, i doma papiric sa cifrom koju moram platit. tak rade kad je racun na kutiji ili u njoj, a cifra realna...

Posted

koja je od tih krpica dobra za čišćenje brušene kože i takvih materijala, mamu mu hebem i bijeloj unutrašnjosti, moral bi 300 različitih preparata i krpa naručit:lol:

btw ako bi netko bio dobar i naručio mi taj jedan ručnik, jel ja nemam ni pay pala niti išta takvog:jelen:(naravno u slučaju da onda sa tim mojim ručnikom mu narudžba bude prevelika za carinu)

Posted

mozda im je bilo smjesno kaj neko za rucnik daje 150kn hehe

BTW ona kantica sa mirisom vanilije sta imaju na stranici, em je neki cudni miris vanilije, i malo preslabi intezitet ima :(

Posted

...hm, ak je vama to veliko, morate vidjeti ovaj u živo...http://www.elitecarcare.co.uk/product_info.php?cPath=64&products_id=606..e to je veliko...i ima jednu stranu za skupljanje vode, a jednu za vosak ili QD za između pranja...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...