t.m. Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ...blizu je, ali ovaj bolesno skuplja vodu, ovaj koji ste uzeli, meni je ovaj veći više za brzo brisanje sa nekim od QD-a tipa showroom shine ili Meguiars Ultimate QD...to je onako, između pranja, kad su suhi dani, ali o.k. je i za poslije pranja...
Dinac Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 jel moguce da se paket zagubio ? Naime, narucio sam jedan paket 07.11.2009. i jedan 10.11.2009. ... Ovaj kojeg sam narucio 10.11. je danas došao a ovog prvog nema Koga da zovem ? na carini bi me odjebali kad bi im rekao da potraze jel došao paket
Kroky Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 strpi se, jer u principu standard je 2 tjedna, osim ak nisi platio express mail...
Božić Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Veliko hvala Dincu:notworthy: koji mi je narucio paket...Dinac dolazim po svoje piz.... See we:cheer:...!
Dinac Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 strpi se, jer u principu standard je 2 tjedna, osim ak nisi platio express mail... evo danas došao ovaj rucnik je totalni sex :rofl:
Kroky Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 bome dobro upija vodu, al iscjedit ga = malo teze eno ga susi se u susilici... nego jel ga smijem prat u pelici sa praskom (bez omeksivaca)?
TomiTraktor Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 bome dobro upija vodu, al iscjedit ga = malo teze eno ga susi se u susilici... nego jel ga smijem prat u pelici sa praskom (bez omeksivaca)? jel se to cijeli ili se samo rasprostre da se osusi?
Kroky Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 natopio se vodom posteno al bome ga nisam uspio iscjedit. znaci stavi ga nekam na toplo da se osusi
Raptor6767 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 natopio se vodom posteno al bome ga nisam uspio iscjedit. znaci stavi ga nekam na toplo da se osusi Hebote, jesi uspio obrisati auto i kak briše? Malo mi je to čudno da ga nisi uspio iscijediti, ali pošto je tako velik ni ne čudi me previše...
Kroky Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 super brise. 2 minute nakon kaj sam zavrsio sa miniwashem (znaci nije se stiglo ocjedit sa auta itd), potegnem sa njim i suho skroz
t.m. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ..ovak, ne prati u vešmašini više od 3-4 puta godišnje, obavezno bez ičega, nikakav omekšivač ili kakva druga sranja, za te microfibre baš postoje sredstva za pranje, najbolje ih isprati miniwash-om, tako ja radim i ostaviti da se osuše na normalnoj sobnoj temperaturi, ne radijator ili tako nešto Kroky: taj ručnik se ne cijedi, samo suši....ili protrese jako....
Dado007 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bas gledam neki dan TV i na onom sugavom TV Shopu vidim reklamu za neku super upijajucu krpu. Jel netko probao to i jel to vrijedi kaj ili je to shit kao i sve ostalo iz TV shopa ? O ovoj krpi se radi http://www.topshop.com.hr/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=3&srcint=ts_search&pid=84657&pcs=2
Kroky Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ak ocete ok krpu za malo love, sonax crvena krpa od mikrofibre. sa dva komada (manje su) bez problema obrises cijeli auto, i ne ostavlja tragove. jedna je 20kn u intersparu npr, al sad u zadnje vrijeme vidam da ima pakiranje 2kom = 30kn. ja sam sa tim dosad brisao auto
cyberphere Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Evo meni konačno sve stiglo iz GB Torba za opremu, 3 krpe od mikrofibre, jedna krpa za stakla, ručnik za brisanje auta, četka za čišćenje felgi i ovaj mali qrac za brisanje prašine u unutrašnjosti.. Stara kad je sve vidjela je rekla da nisam normalan :rofl:
Kroky Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 jel i tebi jadranka uzela svoj postotak? vidis, nije losa ova torba, to cu sljedece uzet
cyberphere Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nije mi ništa uzela.. Ja sam imao sreće valjda
Dado007 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Kaj nitko nezna kakva je ona krpa iz TV Shopa ???
cyberphere Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 To sam ja htio uzeti i gledao klipove na youtube-u i neki hvale do neba, neki pljuju, seru, bacaju u smeće, pale itd. tak da ne znaš dok ne probaš A i koliko sam vidio na slikama nije baš onako mekana i glatka tak da ne znam koliko je to dobro za auto brisati
cyberphere Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Da ne idem sad offtopic tamo u temi o poliranju zanima me koliko ta glina/clay traje odnosno koliko se dugo može upotrebljavati? Jel dobio sam ideju s glinom felge čistiti i skidati crne mrlje od kočenja.
t.m. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Da ne idem sad offtopic tamo u temi o poliranju zanima me koliko ta glina/clay traje odnosno koliko se dugo može upotrebljavati? Jel dobio sam ideju s glinom felge čistiti i skidati crne mrlje od kočenja. ...dok god možeš njenim valjanjem i miješanjem naći čistu stranu, ako je auto slabo održavan, možeš i na jednom autu potrošiti manju glinu...
Raptor6767 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tomi, jel možeš napisati postupak pranja/čišćenja sa glinom? Uzet ću ovih dana od Vedrana 3M glinu pa da malo isprobam. Za šta uopće glina konkretno služi? TNX!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now