Jump to content

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

...blizu je, ali ovaj bolesno skuplja vodu, ovaj koji ste uzeli, meni je ovaj veći više za brzo brisanje sa nekim od QD-a tipa showroom shine ili Meguiars Ultimate QD...to je onako, između pranja, kad su suhi dani, ali o.k. je i za poslije pranja...

Posted

jel moguce da se paket zagubio ?

Naime, narucio sam jedan paket 07.11.2009. i jedan 10.11.2009. ...

Ovaj kojeg sam narucio 10.11. je danas došao a ovog prvog nema :(

Koga da zovem ? na carini bi me odjebali kad bi im rekao da potraze jel došao paket

Posted
strpi se, jer u principu standard je 2 tjedna, osim ak nisi platio express mail...

evo danas došao :)

ovaj rucnik je totalni sex :rofl:

Posted

bome dobro upija vodu, al iscjedit ga = malo teze :D

eno ga susi se u susilici... nego jel ga smijem prat u pelici sa praskom (bez omeksivaca)?

Posted
bome dobro upija vodu, al iscjedit ga = malo teze :D

eno ga susi se u susilici... nego jel ga smijem prat u pelici sa praskom (bez omeksivaca)?

jel se to cijeli ili se samo rasprostre da se osusi?

Posted
natopio se vodom posteno al bome ga nisam uspio iscjedit. znaci stavi ga nekam na toplo da se osusi

Hebote, jesi uspio obrisati auto i kak briše? Malo mi je to čudno da ga nisi uspio iscijediti, ali pošto je tako velik ni ne čudi me previše...

Posted

super brise. 2 minute nakon kaj sam zavrsio sa miniwashem (znaci nije se stiglo ocjedit sa auta itd), potegnem sa njim i suho skroz

Posted

..ovak, ne prati u vešmašini više od 3-4 puta godišnje, obavezno bez ičega, nikakav omekšivač ili kakva druga sranja, za te microfibre baš postoje sredstva za pranje, najbolje ih isprati miniwash-om, tako ja radim i ostaviti da se osuše na normalnoj sobnoj temperaturi, ne radijator ili tako nešto

Kroky: taj ručnik se ne cijedi, samo suši....ili protrese jako....

Posted

ak ocete ok krpu za malo love, sonax crvena krpa od mikrofibre. sa dva komada (manje su) bez problema obrises cijeli auto, i ne ostavlja tragove. jedna je 20kn u intersparu npr, al sad u zadnje vrijeme vidam da ima pakiranje 2kom = 30kn. ja sam sa tim dosad brisao auto

Posted

Evo meni konačno sve stiglo iz GB :D

Torba za opremu, 3 krpe od mikrofibre, jedna krpa za stakla, ručnik za brisanje auta, četka za čišćenje felgi i ovaj mali qrac za brisanje prašine u unutrašnjosti.. Stara kad je sve vidjela je rekla da nisam normalan :rofl:

dscf4163o.th.jpg

Posted

To sam ja htio uzeti i gledao klipove na youtube-u i neki hvale do neba, neki pljuju, seru, bacaju u smeće, pale itd. tak da ne znaš dok ne probaš :D

A i koliko sam vidio na slikama nije baš onako mekana i glatka tak da ne znam koliko je to dobro za auto brisati

Posted

Da ne idem sad offtopic tamo u temi o poliranju zanima me koliko ta glina/clay traje odnosno koliko se dugo može upotrebljavati? Jel dobio sam ideju s glinom felge čistiti i skidati crne mrlje od kočenja.

Posted
Da ne idem sad offtopic tamo u temi o poliranju zanima me koliko ta glina/clay traje odnosno koliko se dugo može upotrebljavati? Jel dobio sam ideju s glinom felge čistiti i skidati crne mrlje od kočenja.

...dok god možeš njenim valjanjem i miješanjem naći čistu stranu, ako je auto slabo održavan, možeš i na jednom autu potrošiti manju glinu...:cool:

Posted

Tomi, jel možeš napisati postupak pranja/čišćenja sa glinom?

Uzet ću ovih dana od Vedrana 3M glinu pa da malo isprobam.

Za šta uopće glina konkretno služi?

TNX!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...