Misek_Chipsy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mislim ok,znam da je lamela u k***cu ocito al me zanima zasto se to desava samo u 4toj brzini? Uglavnom...nakon malo igranja s elektronikom probao malo kako idu kola i ono.. :notworthy: 1 super,2 super,3 vuce ko velki i sve 5 al 4tvrta cim digne preko 3k okretaja,okretaji se pocnu dizat a brzina ostaje ista odnosno dize se po mrvicu sad ne shvacam nes....zasto se to desava samo u 4toj ?
Japanac Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zato sto je vece opterecenje, prvi simptomi potrosene lamele se primjecuju u visokim brzinama
filip00 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 4 i 5 brzina ce ti prve pokazat trosenje lamele. moj savjet je da sad lagano vozis dok ne skupis za promjenu, ili odmah mijenjas...jer je skoro kaput.
Dereal Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 meni kod naglog kretanja u 1. proklizava ili kad naglo ubacim u 2. i stisnem full gas...
fire Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 U prvoj brzini obicno proklize gume. Fora je da se u drugoj brzini dio energije trosi na ubrzanje zamasnjaka i ostalih djelova koji se vrte, u trecoj brzini je ta energija manje, a u cet jos manja, tj. vise se energije prenosi na kotace. Zato tek u 4. brzini proklize.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now