fire Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Kolko dosad vidio dulji runeri pogoduju nizim okretajima, kako i manji volumen plenuma. Ovo govorim ako su promjeri isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Obrnuto dečki. Evo samo jedan txt o tome: http://www.custom-car.us/intake/intake-manifold.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 u pravu si,trebala bi kraća grana bit bolja u niskim rpm ne znam,napisao sam što mi je rekao možda je ovaj tekst za malo ekstremnije slučajeve jer mislim da nijedna ova grana nije duža od 20ak cm a ovdje se spominje i 300-400 mm,možda se tek s tim većim dužinama gubi snaga na malim rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Mjeri se dužina od ventila do vrha trubica koji je u plenumu. Fora vama na fiat/lancia kad imate ovak izmor OEM usisa na šaraf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 short intake pogoduje visim okretajima??????? otkad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Ova grana na žutoj sigurno nije serijska,to je original lancia delta evo,i širena komplet iznutra,i klapna je 70mm,to je rađenona velikoj večini tih jebenih lancia! Ima firma koja uzima mislim 400e samo za širenje,negdi u italiji,tako sam naša na netu! Ali mislim da se jako isplati napraviti sam,samo se izračunaju volumeni i da se ne pogodi skroz 100% bit če bolje,ja san par do sada prova i ova zadnja se pokazala jebenom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Evo simulacije c20ne s lexmalom,4-1granom, vecom kompresijom, oko 285 bregasta... Uglavnom crvena 35cm, onda ispod 30cm, jos ispod 25cm i zelena 20cm(mijenja se duljina runera). Vidi se kako se peak momenta mice prema nizim okretajima s duljim runerima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Evo simulacije ... u cemu ? sdfasdfjasdigjaso ( znakovi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 lotus engine simulation. Inace pomucu tog programa se radila ispusna i jos neke sitnice na tom autu i simulacije su se pokazale jako tocnima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 ZOD krivo si naucio....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Malo istražujem i nalazim različite podatke. Kutija si pročitao txt sa mog linka? Napiši mišljenje. Vidim i da se duljina runnera određuje prema rezonanciji valova al to se sve odnoci na NA motore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 ipak Goran u pravu :huh: praksa je majka,jebo linkove :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 primjer ALFA TS motor na niskim okretajima duljina usisne grane je veca, na visim se skracuje (vakumska kontrola) kraci usis je bolji za vise okretaje, duzi je bolji za moment na nizima Turbaku to ne smeta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Baš gledam ove muscle carove osmake imaju runnere po pol metra Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Baš gledam ove muscle carove osmake imaju runnere po pol metra i ti motori su poznati da se vrte na 9000rpm(tj da tu negde imaju najvecu snagu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Ne obrnuto. No krivi sam info dao na temelju par pročitanih tekstova koji su lažni. Nemoj pucat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 primjer ALFA TS motor na niskim okretajima duljina usisne grane je veca, na visim se skracuje (vakumska kontrola) kraci usis je bolji za vise okretaje, duzi je bolji za moment na nizima Turbaku to ne smeta :D Nećeš vjerovati VGIS (variable geometry inlet system) ima daewoo lanos 1.6 16V... I sa time je dobio 10KS na visokim a zadržao je popriličan moment na niskim (157Nm i 106KS)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Krivo, Lanos sport to ima obični nemaju, oni imaju onu od Adam opela iz 70-ih..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 (edited) Krivo, Lanos sport to ima obični nemaju, oni imaju onu od Adam opela iz 70-ih..... Ja napisao Lanos 1.6 16V i nubira 1.6 16V... Imaš i lanosa 1.5 8v i 1.4 8v... Imaš 1.6 16V i ne sport verzija ali su jakooooo rijetki... Inače taj A16DM (preuzet iz nubire) motor 1.6 16V je prerađena verzija opelovog ecodreka 1.6 16V sa drugim omjerom CR i VGIS usisnom granom... Inače taj A16DM je strašno cijenjen motor vani. Dečki su iz njega izvlačili preko 250KS sa turbinom bez otvaranja motora. Motor serijski ima 9.5:1 kompresiju i strašno izdržljiv bottom-end.. Edited November 13, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now