Marco Polo Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Nemogu naći neki rabljeni prednji branik za svoj polo za normalne novce pa sam razmišljao o zamjenskom tipa iz velasa, aneta... Kakva su vaša iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Glede velasa i njihovih plastičnih zamjenskih dijelova u dosta slučaja budu luftovi sjebani. Nije pravilo al zna bit. I plastika od koje se rade je puno kruča od serijske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Glede velasa i njihovih plastičnih zamjenskih dijelova u dosta slučaja budu luftovi sjebani. Nije pravilo al zna bit. I plastika od koje se rade je puno kruča od serijske. potpis...raspukne se ko staklo pri blazem sudaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 meni zamjenski branik nikad nije sjeo kako treba,nakon mjesec dana mucenja skinuo sam ga;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 koliko para toliko muzike..... ja imam na svom zamjenski....isao je na pas meter gore.....naravno da su tolerancije u banani al je relativno dobro sjeo.... e sad sam ocjeni....originalni za 300tinjak € ili zamjenski za cca 500 kn..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 rađe nađi polovni originalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 nista zamjensko velas i to, to je takav srot da je grozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 rađe nađi polovni originalni :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 gluposti opcenito zadovoljniji sam sa advantom, jeftiniji su u nekim stvarima i nemaju iste proizvođače svega ovo da luftovi ne pasu ste culi od susjeda kojem je štef slagao branik i on to nije mogao pripasat nikak recimo da 80 posto stvari pase kao origigi, a uvijek se dogodi da nekaj ne lezi kak treba, a ista stvar zna bit i kad kupis novi origigi dio pa nije sve pic pic ... uglavnom treba si malo dat truda i sve poslozit kak treba ... a i vecinom ekipa za rabljene, izudarane od kamenja itd itd trazi vise love neg dođe zamjenski... i onda ti je jos skuplje lakiranje jer ima i kitanja gro i svega ... advanta sa 30% , go for it :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Jednom sam se zajebo i stavio zamjenske branike na auto, jedva čekam dan kad ću ih se riješit. Prednji sam već kupio, još zadnji. Rađe malo više para pa original. al ono iskreno, zeznut ćeš se ako uzmeš šrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 niti jedan zamjenski ne legne dobro,ko god tvrdi suprotno taj laže ili je mjenjao branik samo na NEED FOR SPEED igrici s kontrolerom u ruci... ne košta uzalud original 4x više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 sto je najveca komedija orginalni branik skines s auta pa ga ides vracat pa se nahebes da ga narihtas da su svi zazori kak spada , kak nebi s zamjenskim , kolko para tolko muzike Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 (edited) niti jedan zamjenski ne legne dobro,ko god tvrdi suprotno taj laže ili je mjenjao branik samo na NEED FOR SPEED igrici s kontrolerom u ruci... ne košta uzalud original 4x više... kolko si ti zamjenskih dijelova montirao do sad ? :lol: :doh: vi niste ni svjesni da se pol zamjenskih i origigi dijelova štampa u istim tvornicama Edited November 17, 2009 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Da se on namontirati dobro, ali to jednostavno nije to. Polovni orginal branik ćeš naći po cijeni nove kopije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 vi niste ni svjesni da se pol zamjenskih i origigi dijelova štampa u istim tvornicama ovo je istina,ali,neki imaju minimalna odstupanja i sjedaju savrseno a neki su promaseni za dobar centimetar. treba imati i malo srece kod kupnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 a najjaći su zamjenski limeni djelovi haube, blatobrani koji prohrđaju za 2-3 godine preko laka :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 To je onda zahebo lakirer. Limeni dijelovi dolaze sa zaštitnim crnim slojem i ne prohrđaju. Radio sam inače u Velasu u skladištu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 To je onda zahebo lakirer. Limeni dijelovi dolaze sa zaštitnim crnim slojem i ne prohrđaju.Radio sam inače u Velasu u skladištu... to je istina, ne obrade i ne zaštite kako treba, jer bi trebalo sve obradit i skinut i to crno sranje i napravit kako treba...a većina idu kraćim putem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 kolko si ti zamjenskih dijelova montirao do sad ? :lol: :doh: vi niste ni svjesni da se pol zamjenskih i origigi dijelova štampa u istim tvornicama da, samo zamjenski na alatima koji su potroseni i baceni pa cigici pokupili i sad stancaju zamjenske :lol::lol: ako to kazu vrhunski limari koji rade 300 auta godisnje, i to od Ferraria,Aston Martina do punta , sta tebe jos muci ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Evo kupio rabljeni razbijeni orginal i dao ga u varoplast složiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 (edited) meni treba za opel astru 1992 godina, dijelovi pod serijskim brojevima: OP-0133053 i OP-0133054 to su straznji blatobrani, posto su u ADVANTI sa myhraweb popustom... moze tu ili na PM... hvala... . Edited May 24, 2011 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now