Jump to content

Zamjenski branik

Recommended Posts

koliko para toliko muzike.....

ja imam na svom zamjenski....isao je na pas meter gore.....naravno da su tolerancije u banani al je relativno dobro sjeo....

e sad sam ocjeni....originalni za 300tinjak € ili zamjenski za cca 500 kn.....

gluposti :D

opcenito zadovoljniji sam sa advantom, jeftiniji su u nekim stvarima i nemaju iste proizvođače svega

ovo da luftovi ne pasu ste culi od susjeda kojem je štef slagao branik i on to nije mogao pripasat nikak :D

recimo da 80 posto stvari pase kao origigi, a uvijek se dogodi da nekaj ne lezi kak treba, a ista stvar zna bit i kad kupis novi origigi dio pa nije sve pic pic ... uglavnom treba si malo dat truda i sve poslozit kak treba ...

a i vecinom ekipa za rabljene, izudarane od kamenja itd itd trazi vise love neg dođe zamjenski... i onda ti je jos skuplje lakiranje jer ima i kitanja gro i svega ...

advanta sa 30% , go for it :thumbsup:

niti jedan zamjenski ne legne dobro,ko god tvrdi suprotno taj laže ili je mjenjao branik samo na NEED FOR SPEED igrici s kontrolerom u ruci...

ne košta uzalud original 4x više...

kolko si ti zamjenskih dijelova montirao do sad ? :lol: :doh:

vi niste ni svjesni da se pol zamjenskih i origigi dijelova štampa u istim tvornicama

Edited by brba

vi niste ni svjesni da se pol zamjenskih i origigi dijelova štampa u istim tvornicama

ovo je istina,ali,neki imaju minimalna odstupanja i sjedaju savrseno a neki su promaseni za dobar centimetar. treba imati i malo srece kod kupnje

To je onda zahebo lakirer. Limeni dijelovi dolaze sa zaštitnim crnim slojem i ne prohrđaju.

Radio sam inače u Velasu u skladištu...

to je istina, ne obrade i ne zaštite kako treba, jer bi trebalo sve obradit i skinut i to crno sranje i napravit kako treba...a većina idu kraćim putem...

kolko si ti zamjenskih dijelova montirao do sad ? :lol: :doh:

da, samo zamjenski na alatima koji su potroseni i baceni pa cigici pokupili i sad stancaju zamjenske :lol::lol:

ako to kazu vrhunski limari koji rade 300 auta godisnje, i to od Ferraria,Aston Martina do punta , sta tebe jos muci ????

• 1 year later...

meni treba za opel astru 1992 godina, dijelovi pod serijskim brojevima:

OP-0133053 i OP-0133054

to su straznji blatobrani, posto su u ADVANTI sa myhraweb popustom... moze tu ili na PM...

hvala...

.

Edited by Fox

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...