Jump to content

Hoćemo neki GB, a?!

Kiki B

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

@mrg-e pa znam ja za ta stakla al to je skupo ko dragi kamen a da mi bas netko ide raditi velicinu za tablicu ...neznam nikoga tko s time radi pa da nesto izmajmuniram.

Ovo s crnim platnom je ok asmo neznam kad bi se to dalo koristiti..? Multanovu vecinom ljudi i nevide tak da ovo nema svrhe..

@mrg-e pa znam ja za ta stakla al to je skupo ko dragi kamen a da mi bas netko ide raditi velicinu za tablicu ...neznam nikoga tko s time radi pa da nesto izmajmuniram.

Ovo s crnim platnom je ok asmo neznam kad bi se to dalo koristiti..? Multanovu vecinom ljudi i nevide tak da ovo nema svrhe..

Ja prednju tablicu i tako nikad nemam. Platno mi treba da mogu sakriti tablicu kad mi se neda stati policiji, ili kad sam negdje parkiran da ne skidam zadnju tablicu..

Zar nije da komunalci dignu auto sa parkinga ako nema tablice? I kako ce policija reagirat kad te zaustavi i skuzi to?

Nebi bilo lose zaljepit probe neke na to platno.

Za to dobiješ kaznenu prijavu, to ti je krivotvorenje državnih dokumenata.

Zar nije da komunalci dignu auto sa parkinga ako nema tablice? I kako ce policija reagirat kad te zaustavi i skuzi to?

Nebi bilo lose zaljepit probe neke na to platno.

ma kaj bi ti dizali auto? s kojim povodom? kad auto stoji mjesecima na parkingu neregan bez rega, dobijes zutu naljepnicu, i od onda vlasnik ima 3 dana da mrdne auto inace se odvozi na deponij...pa ne moze ti ga netko dic jer auto nema rege...lol

ma kaj bi ti dizali auto? s kojim povodom? kad auto stoji mjesecima na parkingu neregan bez rega, dobijes zutu naljepnicu, i od onda vlasnik ima 3 dana da mrdne auto inace se odvozi na deponij...pa ne moze ti ga netko dic jer auto nema rege...lol

Neispravan ili neregistrian auto nesmije biti na javnoj površini po zakonu. Nije bitno jel auto stoji mjesecima ili satima, bitno je kad ce ti redar doci sam, ili kad ce te prvi susjed prijaviti. Mene su cekali cak 5 dana prije nego je prva naljepnica sjela. Onda je auto preparkiran pa je za 2 dana sjela druga, i onda je opet preparkiran i stavljen cijeli pod ceradu.

Što ako se parkiraš u naplatnoj zoni i ovaj vidi na nemaš tablicu? Odnosno sakrivena je. Dal ti pauk diže auto? Jer danas je dovoljno i sat vremena da si parkiran koliko detaljno stalno provjeravaju tko je platio a pauci samo kruže po parkingu i dižu parkirane izvan obilježenih parkinga.

Neispravan ili neregistrian auto nesmije biti na javnoj površini po zakonu. Nije bitno jel auto stoji mjesecima ili satima, bitno je kad ce ti redar doci sam, ili kad ce te prvi susjed prijaviti. Mene su cekali cak 5 dana prije nego je prva naljepnica sjela. Onda je auto preparkiran pa je za 2 dana sjela druga, i onda je opet preparkiran i stavljen cijeli pod ceradu.

Što ako se parkiraš u naplatnoj zoni i ovaj vidi na nemaš tablicu? Odnosno sakrivena je. Dal ti pauk diže auto? Jer danas je dovoljno i sat vremena da si parkiran koliko detaljno stalno provjeravaju tko je platio a pauci samo kruže po parkingu i dižu parkirane izvan obilježenih parkinga.

nisam siguran, no mislim da je nebitno GDJE si parkiran. auto nema rege, maznut ce ga na deponij. prethodno mora bit zuta naljepnica, to znam. a sad, zuta naljepnica traje bar 2 dana, ne? dakle tih 2-3h koliko budes parkiran si miran.

pa promijeni parkirano mjesto, ne moras bas na identicno....ili moras? :drink:

Mislim da se komunalac nece bas sjecat na kojem si mjestu na parkingu stajao, al ce se sjetit da si na parkingu stajao:rofl: Tako da mislim da nebi proslo dobro. Čekat cemoda netko naruci testnu pa da vidimo sto zakon kaze.

ovo free shipping je stvarno istina za cijeli svijet, ja sam mislio samo USA, 100$ je danas 490kn to nije tak strasno za free parking bilogdje bilokad.

Naplate ti 1,70$ samo ako imas vise istih proizvoda i za njih uzmes bulkrate iliti popust na kolicinu, inace je free shipping, isprobano. :dance3vs1:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...