Jump to content

Hoćemo neki GB, a?!

Kiki B

Recommended Posts

Na mjestima naplate za auto bez regi odma ide pauk po njega, a na javnim parkinzima bez naplate ide naljepnica - ovo je 100% !

i kaj bu pauk s njim? odvede da u strojarsku, nemre ga zaprimit jer nema kak, ja dodjem u strojarsku, sjednem u auto i cekam da se rampa digne? nema bas smisla

• Replies 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

To je funkcioniralo prije s tim upozorenjima al oda se organizirani kriminial na čelu s Mate Kraljevićem dosjetio da donese novi pravlnik/odredbu/zakon po hitnom postupku te tako ODMAH mogu dignuti automobil bez registracija na označenom parkiralištu (ili bilogdje)

Ekipa se fino stajala u gundulicevoj na sat-dva baci rege u gepek

dobi upozorenje - boli ga K ode doma..

Ja to podrzavam ali banda je sjebala sistem..

Mozda je na kraju jedini lijek protiv ZG parkigna Citroen XM u service mode-u (tm by killercivic) koji sjedne na pod (lupi!) i onda nemres ni gurtne provuć ispod njega niti mu lisice stavit na kotače bez da ga potrgaš !

Lancima vezat auto za rasvjetni stup isto pali :)

Ja sam neki dan vidio kako pauk diže propisno parkiran auto u Klaićevoj i još je imao i rege

Kako je to moguće? Osim ako nije slučajno neka greška u što sumnjam jer to mora odobrit policajac itd..

Osim ako ne smeta nekom glavonji iz vlade, kao npr kad tu pola moje ulice (trnjanske) dignu pauci iako su uredno parkirani samo zato jer njih 2-3 idiota dolaze na janjetinu u Trnjanku.. :doh:

Mozda je na kraju jedini lijek protiv ZG parkigna Citroen XM u service mode-u (tm by killercivic) koji sjedne na pod (lupi!) i onda nemres ni gurtne provuć ispod njega niti mu lisice stavit na kotače bez da ga potrgaš !

Lancima vezat auto za rasvjetni stup isto pali :)

ovo mi je fakat palo na pamet, kroz felgu lanac i oko stupa...ali gamad bi mogla rezat lanac, iako to pravno ne bi smjeli. hm.

i kaj bu pauk s njim? odvede da u strojarsku, nemre ga zaprimit jer nema kak, ja dodjem u strojarsku, sjednem u auto i cekam da se rampa digne? nema bas smisla

Još gore, otfura ga u žicu, pa se prvo raspitaj gdje ti je auto, pa onda tamo dokaži vlasništvo, pa plati sve kazne, pa plati ležarinu tamo po danu plus prijevoz, pa ti skinu zabranu i smiješ ga otpeljat ... frendu digli tak...

To se izglasalo tj dana nakon sto su novinari revoloucionarno javnosti otkrili vijest o fori s tablicama u gepeku dok si u zoni...

Treba njima staviti upozorenje kad ga pipnu, auto je miniran, molimo maknite se od auta...

Pa ako nastavi, onda početi odbrojavanje:

opasnost, detonacija za 30 sekundi

opasnost, detonacija za 25 sekundi..

Itd, pa da vidim što bi ga digli...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...