SFEN Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 molio bih pomoć,ako netko moze nac negdje vani, neku stranicu, da se moze narucit branik za sporta jer trazim vec dosta dugo,ali jedino sto sam nasao su neki spimpani ... znaci serijala branik za swifta sport...nisam neki lumen za komp.,pa neznam ni kako to nac,niti gdje trazit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Evo ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 ne kuzim cemu ovo,ako imas link i zelis ga stavit i pomoc-stavi,ako ne nije potrebno niti pisat ovakve gluposti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 molio bih pomoć,ako netko moze nac negdje vani, neku stranicu, da se moze narucit branik za sporta jer trazim vec dosta dugo,ali jedino sto sam nasao su neki spimpani ... znaci serijala branik za swifta sport...nisam neki lumen za komp.,pa neznam ni kako to nac,niti gdje trazit... Moj odgovor se bazirao na ovoj tvojoj rečenici! Evo javit cu ti sutra ujutro tu na forum kolika bi bila cijena s dostavom ukoliko je izlakiran ili samo pripremljen za lakiranje. Cekam da mi odgovore na e-mail koji sam poslao. Nevidim baš o kojim glupostima pričaš točno pa daj molim te samo pojasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 najjednostavnije odeš u ovlašteni suzuki (samo izbjegavaj toš koliko sam ja čuo po zagrebačkim pričama), zamoliš da ti u servisu izbace cijenu zadnjeg branika i to je to... imaju u bazi svaki šarafić na autima i cijene u eurima, tako da to nije problem. Uzmi si u obzir da ti je prednji za sporta oko 2.600, tako da se i zadnji vjerojatno kreće tu negdje, ako ne i manje (vjerojatno). Osim ako nećeš ići na neke jeftinije opcije, replike, ručni rad, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 (edited) prednji branik sa montiranjem koje iznosi 300kn,polakiran i sa svim mrezicama ispadne 4800+pdv......imam prednji na autu vec....... vjerojatno si zaboravio na 2 maglenke koje dolaze s branikom,te difuzor koji kosta skoro ko sami branik.... Edited November 22, 2009 by SFEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 Moj odgovor se bazirao na ovoj tvojoj rečenici! Evo javit cu ti sutra ujutro tu na forum kolika bi bila cijena s dostavom ukoliko je izlakiran ili samo pripremljen za lakiranje. Cekam da mi odgovore na e-mail koji sam poslao. Nevidim baš o kojim glupostima pričaš točno pa daj molim te samo pojasni mislio sam da je podjebavanje...ja se ispricavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 http://www.spare.suzuki.hu/katalogus/products.php?id=46&group_id=1&lang=hu&comp= Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 ne kuzim...to je katalog dodatne opreme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 cini mi se da cu ipak morat pocet posteno bremzat kad mi se neko napikava.... sven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now