Jump to content

swift sport zadnji branik

SFEN

Recommended Posts

molio bih pomoć,ako netko moze nac negdje vani, neku stranicu, da se moze narucit branik za sporta jer trazim vec dosta dugo,ali jedino sto sam nasao su neki spimpani ...

znaci serijala branik za swifta sport...nisam neki lumen za komp.,pa neznam ni kako to nac,niti gdje trazit...

molio bih pomoć,ako netko moze nac negdje vani, neku stranicu, da se moze narucit branik za sporta jer trazim vec dosta dugo,ali jedino sto sam nasao su neki spimpani ...

znaci serijala branik za swifta sport...nisam neki lumen za komp.,pa neznam ni kako to nac,niti gdje trazit...

Moj odgovor se bazirao na ovoj tvojoj rečenici!

Evo javit cu ti sutra ujutro tu na forum kolika bi bila cijena s dostavom ukoliko je izlakiran ili samo pripremljen za lakiranje. Cekam da mi odgovore na e-mail koji sam poslao.

Nevidim baš o kojim glupostima pričaš točno pa daj molim te samo pojasni

najjednostavnije odeš u ovlašteni suzuki (samo izbjegavaj toš koliko sam ja čuo po zagrebačkim pričama), zamoliš da ti u servisu izbace cijenu zadnjeg branika i to je to... imaju u bazi svaki šarafić na autima i cijene u eurima, tako da to nije problem.

Uzmi si u obzir da ti je prednji za sporta oko 2.600, tako da se i zadnji vjerojatno kreće tu negdje, ako ne i manje (vjerojatno).

Osim ako nećeš ići na neke jeftinije opcije, replike, ručni rad, itd.

prednji branik sa montiranjem koje iznosi 300kn,polakiran i sa svim mrezicama ispadne 4800+pdv......imam prednji na autu vec.......

vjerojatno si zaboravio na 2 maglenke koje dolaze s branikom,te difuzor koji kosta skoro ko sami branik....

Edited by SFEN

Moj odgovor se bazirao na ovoj tvojoj rečenici!

Evo javit cu ti sutra ujutro tu na forum kolika bi bila cijena s dostavom ukoliko je izlakiran ili samo pripremljen za lakiranje. Cekam da mi odgovore na e-mail koji sam poslao.

Nevidim baš o kojim glupostima pričaš točno pa daj molim te samo pojasni

mislio sam da je podjebavanje...ja se ispricavam...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...