Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buduci da tu ima clanova iz Bjelovara zanima me tko u BJ ravna alu felge ? Cuo sam da neki mladji lik koji navodno ima vulkanizersku radnju se bavi i ravnanjem felgi i da dobro radi.

Jel zna netko o kome se radi i jel ima kakav broj mobitela ili telefona ?

• Replies 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Gle,zaleti se do Zga i super...vidis da ili nitko ne postoji u Bj ili nitko ne zna.

Ako trebas super majstora iz Zg-a...javi se na pm pa ti dam broj.

xxxx

Posted
Gle,zaleti se do Zga i super...vidis da ili nitko ne postoji u Bj ili nitko ne zna.

Ako trebas super majstora iz Zg-a...javi se na pm pa ti dam broj.

xxxx

Postoji u BJ...Tulić, na njega sam mislio, a navodno i Pajdo ravna felge

• 4 years later...
Posted

Nikako da pitam pa evo; na području ZGa tko ravna alu felge? Koliku otprilike cijenu tog zahvata očekivati te za koliko je gotovo (isti dan ili)? E sad pretpostavljam da će se originalni lak oštetiti, iako mi to nije bitno pošto je oštećenje s unutarnje strane, pa me zanima što majstor radi po pitanju zaštite ostatka laka (opet nečime prelakira taj dio ili)?

qv3p.jpg

4xx0.jpg

Ništa nije treslo niti sl. već kad bi vozio u rikverc pun okret auto bi mi jednostavno poskakivao.

Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima i infoia majstora. Btw radi se samo o toj jednoj felgi.

Posted

ja sad odvagujem sta napravit, zelim kompletnu restauraciju oz chrono

mislim da ih u blic polisnu umacu u neku kiselinu i da sve skine sa njih ostaje samo cisti goli aluminij!

Posted

Rečeno mi je da je Kruno Horvat iz Bestovja pravi čovjek za takve stvari a usto i povoljan. Nažalost do 17h radi pa se nisam stigao informirati i to ću ovih dana učiniti.

Da li je netko radio gore i kako je (bio) zadovoljan?

btw upravo ga dobio na mob, napamet cijena varira od 150-250kn max (naravno uključeno skidanje gume, ravnanje, vraćanje gume plus balansiranje), metoda čekić i eventualno zagrijavanje, posao gotov u istome danu (ali pošto je u mome slučaju ljetna felga meni to ne igra ulogu).

Posted

Pf, to nije nis. Meni na passatu grunula zadnja guma i zviznuo na felgu, jelenić iza cibone uzeo 400kn al ja sam stvarno mislio da je felga za u smeće, bila je jedno 10x jace od ove spigana. Al kad sam vidio u dvoristu kaj se sve popravlja...

Posted
Rečeno mi je da je Kruno Horvat iz Bestovja pravi čovjek za takve stvari a usto i povoljan. Nažalost do 17h radi pa se nisam stigao informirati i to ću ovih dana učiniti.

Da li je netko radio gore i kako je (bio) zadovoljan?

btw upravo ga dobio na mob, napamet cijena varira od 150-250kn max (naravno uključeno skidanje gume, ravnanje, vraćanje gume plus balansiranje), metoda čekić i eventualno zagrijavanje, posao gotov u istome danu (ali pošto je u mome slučaju ljetna felga meni to ne igra ulogu).

s Krunom nemreš fulat

Posted

Hvala svima budem slj. tjedan onda otišao do Krune :notworthy:

Vjerujem da će cijena biti extra obzirom na stupalj oštećenja :cool:

jelenić iza cibone uzeo 400kn al ja sam stvarno mislio da je felga za u smeće, bila je jedno 10x jace od ove spigana. Al kad sam vidio u dvoristu kaj se sve popravlja...

Uf za njega pak čitam ali i čujem da je frajer žešći cigan a još veći fušer. Kažu da je bio odličan do pred nekoliko godina ali u zadnje vrijeme da je cijene nabio u nebesa dok kvaliteta radova baš i ne opravdava istu. Plus što ima neku foru da dok on "razmisli" pošalje te u obližnji kafić kojem je vlasnik, gle čuda, njegova kćer :drink:

Posted
Hvala svima budem slj. tjedan onda otišao do Krune :notworthy:

Vjerujem da će cijena biti extra obzirom na stupalj oštećenja :cool:

Uf za njega pak čitam ali i čujem da je frajer žešći cigan a još veći fušer. Kažu da je bio odličan do pred nekoliko godina ali u zadnje vrijeme da je cijene nabio u nebesa dok kvaliteta radova baš i ne opravdava istu. Plus što ima neku foru da dok on "razmisli" pošalje te u obližnji kafić kojem je vlasnik, gle čuda, njegova kćer :drink:

Urota? :huh:

Posted

Kakva urota? TO sam bio pročitao na više mjesta po raznim forumima, nisam s njime imao nikakvih iskustava štoviše čovjeka u životu nikad vidio.

Ne totalno nebitno; uglavnom svi kažu da je cijene digao totalno a da je rezultat totalno fušerski :thumbsup: Meni dosta da ga zaobiđem :thumbsup:

Posted

Super radi, prije 2 dana sam preuzeo felgu od motora, cijena sa ravnanjem i plastificiranjem je bila sasvim ok. I ne, nije morao razmisliti prije. I nije me slao na kavu :lol:

:thumbsup:

Posted

Ponavljam da to nije moje osobno iskustvo već sam na nekoliko različitih mjesta (uglavnom foruma, njuza i sl.) isto pročitao. Uz takve informacije i jednog Krunu kojeg apsolutno svi hvale ja osobno nemam što dalje razmišljati :thumbsup:

Posted

Ja sam pred 2-3 godine nosio par felgi na ravnanje (jednu i na varenje) i na kraju zavrsio kod Slaveka u Svetoj Nedjelji jer sam cuo da je ekipa imala dobra iskustva... cijena je bila skoro u pola od Krune a posao je bio vrhunski odradjen sto se potvrdilo kad je vulkanizer zavrtio felgu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...