Jump to content

Zamolba sa ljude s putnim racunalom

Recommended Posts

Zamolio bi ljude da izmjere potrosnju auta(benzici me pretezito zanimaju) s putnim racunalom.

Prvo neka u leru zavrte auto na 2000rpm i izmjere potrosnju u 1h.

Onda neka se voze konstatnom brzinom u 4/5/6 brzini na 2000rpm i neka napisu potrosnju po 100km/h i brzinu pri mjerenju.

Normalno i koji auto.

Prvo neka u leru zavrte auto na 2000rpm i izmjere potrosnju u 1h.

1,9 padne u lehr na 0,9

Onda neka se voze konstatnom brzinom u 4/5/6 brzini na 2000rpm i neka napisu potrosnju po 100km/h i brzinu pri mjerenju.

4. - 9,7

5. - 8,5

Normalno i koji auto.

Skoda Fabia 1.4-16 74kW

OMG, pa meni tolko troši lol

Ja ću pogledat kad ću se voziti, mislim da je oko 5 litara na 100 na 2000rpm

pa i moja Silvia oko 12.

al ova Skoda je troma a da bi se brze vozio treba gazit.

moze Skoda trosit i 8-10 po gradu al onda ne bi stigao niti na jedno zeleno i svi bi bili ispred mene. :lol:

suzuki swift 1.3

4 - 2000 rpm 60 km/h potrošnja 5.5

5 - 2000 rpm 75 km/h potrošnja 4.6

na ovo slobodno možeš dodati 0.1-0,2 deci jer toliko je razlika između ove i stvarne potrošnje, a ono prvo mjerenje mi je beskonačno :lol:

Znaci meni je jako bitan podatak kolko trosi u leru na 2000rpm, znaci BC treba imati potrosnju po 1h.

Tocno ovako kako mi je Kroky dao podatke. Hvala ti.

I potrosnja me zanima pri konstatnim brzinama, znaci ne ubrzavanje, ne brijeg...

sto mislis ako je tolika potrosnja..?

zato i pitam, službeni toliko troše, a privatni znatno manje :lol:

Taj motor u škodi fabiji inače puno troši, jer, ako se ne varam to je zadnji motor koji je škoda razvijala (nije ga baš nešto razvila) prije nego su došli Fauve motori

krivo. to je vw motor. škodin je 1,4 mpi 8v motor sa 68ks.

službeni 1,4 16v troši kao privatni 1,4 8v jer je 8v zapravo potrošač koji ne ide.

Znaci meni je jako bitan podatak kolko trosi u leru na 2000rpm, znaci BC treba imati potrosnju po 1h.

Tocno ovako kako mi je Kroky dao podatke. Hvala ti.

I potrosnja me zanima pri konstatnim brzinama, znaci ne ubrzavanje, ne brijeg...

tebi su dobri podaci koji tebi pasu, al budes se debelo razocarao

za kaj ti to treba uopce? mogu ti napisat i za vag-ov 1.9tdi 105 ks al sa 6 brzina. moj je 5 brzina

pa radi rasprave u mojoj garazi, jer ispada da moj auto nije auto nego nesto cudno, pa da vidim kak se drugi auti ponasaju.

Ako ti se da napravi to za taj 1.9tdi.

Ali morate mjerit potrošnju i na 2000rpm u leru i na 2000rpm u vožnji, 4,5,6... Samo vrlo je bitno duže imati mirnu nogu tako da potrošnja miruje, jer ako malo pustiš ili stisneš gas ta potrošnja će skočiti ili pasti i po 4-5 litara..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...