Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok je andrej samo što je skup. barem je previše uzimao mojim frendovima, pa su poslije išli nosit na trsat kod jednog starog, i on je uzeo 100kn za felgu za koju je andrej tražio 400kn.

ali treba možda malo pregovarat pa će spustit cijenu.

Posted
Cuo sam i za nekog u Crikvenici kod policije gore ?

Iskustva ??

ravnao sam ja kod njega prije par godina, odlicno izravna i polakira, cijena je onda bila jako dobra.

Nedavno je prijatelj bio tamo i isto je zadovoljan,

098/257982

051 781176

Posted
ok je andrej samo što je skup. barem je previše uzimao mojim frendovima, pa su poslije išli nosit na trsat kod jednog starog, i on je uzeo 100kn za felgu za koju je andrej tražio 400kn.

ali treba možda malo pregovarat pa će spustit cijenu.

za tog starog na trsatu/krimeji sam cuo od vise ljudi da dobro napravi i da je cijena ok.

Posted

frend je nosio kod nekog starog, neznam kojeg i izgulio mu felgu, sjebao lak itd... rekao mi je da inace dobro radi ali on nije bio zadovoljan. andrej radio drugom frendu, uvjek sve ok samo malo skup.

Posted
za tog starog na trsatu/krimeji sam cuo od vise ljudi da dobro napravi i da je cijena ok.

Bio sam jednom davno kod njega da mi napravi neke 15" šta sam imao i zaj**** me je gadno. Nebi mu dao više niti felgu od bicikla da mi ravna ili vari......:sly::sly:

Posted

mislim da je pavotova solucija najbolja sa moto-varom. stari zna usrat felgu, andrej je pre skup, ovaj u crikvi predaleko, tako da je moti var za sada najbolja solucija, ja se isto slažem!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...