Jump to content

Recommended Posts

Posted
Da ne otvaram novi topic, zanima me sljedeće...

jel se može radit špur samo prednje osovine? naime mjenjo sam selene i amrotizere, sad bi napravio špur samo prednje osovine....

naime za dva tjedna kad stigne nova plaća kupit ću još i selene i amortizere za stražnju osovinu, nakon toga bi napravio špur samo stražnje osovine.

i dal bi to onda u globalu bilo ok? kad bi se posebno radili špur stražnje i špur prednje osovine, u razmaku 2 tjedna?

vjerujem da ti netrebas raditi spur iza jer imas krutu osovinu. ako nemas onda je druga prica ali sumljam...

Posted
Da ne otvaram novi topic, zanima me sljedeće...

jel se može radit špur samo prednje osovine? naime mjenjo sam selene i amrotizere, sad bi napravio špur samo prednje osovine....

naime za dva tjedna kad stigne nova plaća kupit ću još i selene i amortizere za stražnju osovinu, nakon toga bi napravio špur samo stražnje osovine.

i dal bi to onda u globalu bilo ok? kad bi se posebno radili špur stražnje i špur prednje osovine, u razmaku 2 tjedna?

trpi dok jos ne kupis sve...

Posted

bio na špuru kod BATA..naplatio je 70 kn jer nije trebalo niš štelat

ali na felgi se vide male ogrebotine na mjestu gdje se stavlja ta oprema za špur na kotač...

izgleda da nitko ne može 100% odraditi kako spada..ili je to možda neminovno kod špura da se malo zagrebe

Posted

Daj ti nama poslikaj tu prednju osovinu? :huh:

Ako govoorimo u hyundi otraga se ne "štela" špur jer nema šta štelati most je takav kakav je FIKSAN!

Špur se štela na zadnjoj osovini kod 4X4 i RWD auta ne znam jel ima izuzetaka s FWD a da se štela špur otraga..................

bio na špuru kod BATA..naplatio je 70 kn jer nije trebalo niš štelat

ali na felgi se vide male ogrebotine na mjestu gdje se stavlja ta oprema za špur na kotač...

izgleda da nitko ne može 100% odraditi kako spada..ili je to možda neminovno kod špura da se malo zagrebe

Svašta,ne smije ti izgrebati felgu,jesu oni normalni................:doh:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...