Jopa Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 recimo ovaj ml amg sta smo radili kod njega je dupli sav sa trakicama za pojacanje, spuzvicom, grijacima i filcom odjednom spojeno, to obicna masina nemoze napravit pogotovo da ispadne da lici na nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 pocekajte malo u varazdinu a sada i u poznanovcu se otvara pogon koji radi kozne siceve za aute,,, (navodno porschA) pa ce biti valjda materijala nekog i ljudi ce se nauciti nes radit u fusu brzo )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Mario ja također vidim vec nabrzaka par sitnica..koje jednostavno nebi zadovoljavale moje kriterije. Iz tog razloga ja svoja sjedala nisam dao tapecirati nego sam kupio rabljena ali original kozna. Pa neka su rabljena i naborana znam da ih je zadnji svabo radio a ne neki zagorski pijanac tu kod nas.. jes istina, sad i ja vidim na naslonima tralajvo malo uradjeno...ali na prvi pogled sve dobro... a recimo ni tvornicki sasivena sjedala kozna svuda nisu savrsena. pogledajte u fordu onom s ili kojem vec, nabori, detalji pravo amaterski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 da vidis kako na bmw-ima zna bit naborana i jos milion gresaka ali koliko sam vidio kod nas se gleda samo kako je dupli sav ispao a to je na originalu savrseno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ma....dosli smo do zaključka da posao od 1000e također nije dovoljno dobar a kad bi i postojao dovoljno dobar uradak on bi kostao 1500 ili 2000€ a za te novce kupis novi sic!! Iz tog razloga sam i ja kupio original rabljene siceve nego isao postojece kozirati jer znam da nebi licilo na nista. Nemogu podnjet kad na recimo bočnici na leđima ne naprave da materijal preko grbe ne ide lijepo u krug zaobljeno kako je grba nego onak sve kockasto..koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Nije da je za ubiti ali jednostavno ja se nebi pomirio da mi netko napravi tako i naplati 1000€ za oblacenje komplet sveg u kozu. A takvih bi mu gresaka na jednom sicu nasao minimalno 4-5 sigurno... Ma....dosli smo do zaključka da posao od 1000e također nije dovoljno dobar a kad bi i postojao dovoljno dobar uradak on bi kostao 1500 ili 2000€ a za te novce kupis novi sic!! ti tu pricas o totalno drugim stvarima!! Kuzis poantu iza cijene mora stajat određena kvaliteta znaci materijal za komplet interijer kosta 5500-6000kn a ti velis da za 1000e ocekujes savrsenstvo i da se ne isplati za pravu stvar platit vise a s komplet interijerom imas 15 dana posla, pa jos nedo bog da dvojica rade i racunaj si koliko ustvari kosta taj posao kad odbijes, struju, konac, masinu..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 znaci materijal za komplet interijer kosta 5500-6000kn a ti velis da za 1000e ocekujes savrsenstvo i da se ne isplati za pravu stvar platit vise a s komplet interijerom imas 15 dana posla, pa jos nedo bog da dvojica rade i racunaj si koliko ustvari kosta taj posao kad odbijes, struju, konac, masinu..! OK, koliko bi onda, po tebi, koštalo kompletno presvlačenje interijera u kožu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 1000e komplet je neka cijena koja kruzi tu jos moze rasti cijena ovisno ako stranka hoce posebni materijal ili neki dodatni ukrasi koji dodatno kompliciraju izdradu... a realno koliko ima posla to bi trebalo vrijedit bar 2000e ali to nemozes nikome toliko naplatit s time da sam Svenu napisao cijenu za izuzetno kvalitetan materijal jer on ocekuje najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 e Josipe pitanje jedno jel se može na sicevima kombinacija koža alcantara rašit alcantara dole i zašit gore nova i koliko bi bila ta kombinacija cca ? o passatu highline se radi. evo slika kako to inače zgleda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 imas pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 znaci materijal za komplet interijer kosta 5500-6000kn a ti velis da za 1000e ocekujes savrsenstvo i da se ne isplati za pravu stvar platit vise a s komplet interijerom imas 15 dana posla, pa jos nedo bog da dvojica rade i racunaj si koliko ustvari kosta taj posao kad odbijes, struju, konac, masinu..! Kolko je kvadrat materijala i koji materijal? Ispada da radite dva tjedn za 1000 kn? P.S. Čini mi se abnormalno nabrijana cijena materijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 jel se ovo meni čini il passat sa tvorničkom kozom ima naborane sičeve na mjestima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 jel se ovo meni čini il passat sa tvorničkom kozom ima naborane sičeve na mjestima? nakon 300 tkm sve se nabora:lol: mora se naborat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 nakon 300 tkm sve se nabora:lol:mora se naborat Meni nakon 15kkm nestane tkanine. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Rene i Sven odite na tečaj šivanja i sami si napravite posao... Jer ja ne vjerujem da postoji netko na planeti da vama može udovoljiti što se ovoga tiče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 nakon 300 tkm sve se nabora:lol:mora se naborat pa sven kupio sičeve od golfa 4.. koji nisu nista noviji od passata i kaze da nisu naborani.. ko je sad tu lud.. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 jel se ovo meni čini il passat sa tvorničkom kozom ima naborane sičeve na mjestima? Ma inace nema, ali posto je kegalj debel i velik onda je shebo to.:rofl::rofl::rofl::D Lose to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 Rene i Sven odite na tečaj šivanja i sami si napravite posao... Jer ja ne vjerujem da postoji netko na planeti da vama može udovoljiti što se ovoga tiče... Ja sam napisao da bi meni onaj posljednji uradak bio OK. Pa jebemu mater, meni nije jedna stvar jasna: Ako u tvornici neka hrvatica, bosanka, iračanka, armenka na šivaćoj mašini (neću sada ulaziti u detalje) MORA dnevno zadovoljiti kvotu od XY siceva koji ispadnu, zamisli, MENI -odlično - kako bi onda trebala raditi jedna osoba/firma koja ima 10-15 dana da SAMO meni napravi siceve ručno? Tj. zar je nemoguće očekivati da će CUSTOM MADE posao biti bolji od tvorničkog? Čemu tuning onda uopće? Pero, Štef, Ivan, Josip i tko god tko će mi raditi siceve ne mora razmišljati o rokovima, nije ograničen jasno standardiziranim i specificiranim materijalom, naplaćuje presvlačenje interijera kao nadoplata za već presvučene Recaro siceve sa bočnim zračnim jastucima u Cliu - I ONDA DA JA NE OČEKUJEM BAREM KVALITETAN POSAO KAO ŠTO JE STOCK? Pa ljudi Božji, to je kao da meni netko dođe u firmu, ja mu prodam za 2-3x manju cijenu OEM diskove za auto, samo nisu u OEM pakiranju i onda kad mu protrese jedan disk nakon prvog kočenja, kažem - "Koliko para, toliko muzike"? Ne shvaćam - ako radiš posao, TVRDIŠ da si odličan u tome - pa daj onda stoji iza svojih pogrešaka/fuševa - prvo, nemoj se dovesti u takvu situaciju, MEĐUTIM, ako se desi već neka pogreška, a stranka nije zadovoljna prvi put - pokušaj popraviti i/ili naplati znatno manje pa barem tako iskompenziraj "povredu ugovora". Eto, to je samo neko moje razmišljanje na glas kako bi se trebalo poslovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ja sam napisao da bi meni onaj posljednji uradak bio OK. Pa jebemu mater, meni nije jedna stvar jasna: Ako u tvornici neka hrvatica, bosanka, iračanka, armenka na šivaćoj mašini (neću sada ulaziti u detalje) MORA dnevno zadovoljiti kvotu od XY siceva koji ispadnu, zamisli, MENI -odlično - kako bi onda trebala raditi jedna osoba/firma koja ima 10-15 dana da SAMO meni napravi siceve ručno? Tj. zar je nemoguće očekivati da će CUSTOM MADE posao biti bolji od tvorničkog? Čemu tuning onda uopće? Pero, Štef, Ivan, Josip i tko god tko će mi raditi siceve ne mora razmišljati o rokovima, nije ograničen jasno standardiziranim i specificiranim materijalom, naplaćuje presvlačenje interijera kao nadoplata za već presvučene Recaro siceve sa bočnim zračnim jastucima u Cliu - I ONDA DA JA NE OČEKUJEM BAREM KVALITETAN POSAO KAO ŠTO JE STOCK? Pa ljudi Božji, to je kao da meni netko dođe u firmu, ja mu prodam za 2-3x manju cijenu OEM diskove za auto, samo nisu u OEM pakiranju i onda kad mu protrese jedan disk nakon prvog kočenja, kažem - "Koliko para, toliko muzike"? Ne shvaćam - ako radiš posao, TVRDIŠ da si odličan u tome - pa daj onda stoji iza svojih pogrešaka/fuševa - prvo, nemoj se dovesti u takvu situaciju, MEĐUTIM, ako se desi već neka pogreška, a stranka nije zadovoljna prvi put - pokušaj popraviti i/ili naplati znatno manje pa barem tako iskompenziraj "povredu ugovora". Eto, to je samo neko moje razmišljanje na glas kako bi se trebalo poslovati. S tim se u potpunosti slažem. Jebeš majstora koji ne može napraviti jednako dobro ili čak bolje od tvorničkog jer oni, kao što si rekao moraju zadovoljiti dnevnu kvotu, a majstor koji to radi po par dana ne može napraviti jednako dobro. Ma ja bi dao i 2000€ samo da je posao odrađen kako spada i da izgleda ko tvornički, ali žalosno je što kod nas rijetko tko može/hoće tako šta raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ja sam se samo šalio... zato sam i stavio Uglavnom kužim što želiš reći... Jer sam imao loše iskustvo sa lakiranjem auta... I nakon 2 reklamacije sam odustao i sada imam šaren auto... Jer sam shvatio da kada dođeš nešto u hrvatskoj reklamirati da te gledaju kao da si ti kriv što su oni pogriješili i kako se usuđuješ uopće doći nazad i reći da ti to nije dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Meni osobno sto se tice cijene uopce nebi bio problem da mi majstor kaze 6000kn je materijal ( dakle koza kvalitetna ) a 500€ ili 700€ su ti ruke. Dakle za 10000kn imas savršenstvo. Ali problem je sto bi svi znali naplatiti materijal ali nebi mogli napraviti kvalitetan posao. Nema tu rasprave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 upravo tako, ja bi bio najsretniji kad bi svi vi dosli na tapeciranje i kad bi rekli decki to je to kao sto je i dosada bio slucaj!! upravo se i trudimo tako radit. neko zahtjeva vise, netko manje ali nasa zelja je da svi budu zadovoljni, reklamacije se moraju uvazavat.. mislim kakav je to majstor tko ne prizna svoju gresku? po meni neozbiljan. opce poznata je ona tko radi taj i grijesi 2 Sven> vidim da slicno razmisljamo ali te uvijek kompletno skuzim nakon dva-tri posta.. hehe tesko je preko ekrana doslovno skuzit sto si htio reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ja sam se samo šalio... zato sam i stavio Uglavnom kužim što želiš reći... Jer sam imao loše iskustvo sa lakiranjem auta... I nakon 2 reklamacije sam odustao i sada imam šaren auto... Jer sam shvatio da kada dođeš nešto u hrvatskoj reklamirati da te gledaju kao da si ti kriv što su oni pogriješili i kako se usuđuješ uopće doći nazad i reći da ti to nije dobro... da nije istina, bilo bi smješno;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 upravo tako, ja bi bio najsretniji kad bi svi vi dosli na tapeciranje i kad bi rekli decki to je to kao sto je i dosada bio slucaj!! upravo se i trudimo tako radit. neko zahtjeva vise, netko manje ali nasa zelja je da svi budu zadovoljni, reklamacije se moraju uvazavat.. mislim kakav je to majstor tko ne prizna svoju gresku? po meni neozbiljan. opce poznata je ona tko radi taj i grijesi 2 Sven> vidim da slicno razmisljamo ali te uvijek kompletno skuzim nakon dva-tri posta.. hehe tesko je preko ekrana doslovno skuzit sto si htio reci ma sve 5:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 upravo tako, ja bi bio najsretniji kad bi svi vi dosli na tapeciranje i kad bi rekli decki to je to kao sto je i dosada bio slucaj!! upravo se i trudimo tako radit. neko zahtjeva vise, netko manje ali nasa zelja je da svi budu zadovoljni, reklamacije se moraju uvazavat.. mislim kakav je to majstor tko ne prizna svoju gresku? po meni neozbiljan. opce poznata je ona tko radi taj i grijesi 2 Sven> vidim da slicno razmisljamo ali te uvijek kompletno skuzim nakon dva-tri posta.. hehe tesko je preko ekrana doslovno skuzit sto si htio reci Ma, ja dolazim 100%, samo moram vidjeti kada u prvom mjesecu pa da vidim kaj radite i da popričamo, pa da vidim kuda i kako dalje. :thumbsup: Držim te za riječ - tj. za boldani dio. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now