SVEN Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Ne smeta me boja konca ali me smeta sam šav koji nije jednoličan i simetričan i na kraju krajeva nije ravan nego krivuda. Uživo kad bi ovo vidio jos je gore nego na slici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 isto pitanje muči i mene ! Jedino za sto znam je da ga mogu kupiti u VW servisu za 400€ ukoliko ne nađem tapetara koji je u stanju napravit 120% repliku tapeciranejm volana 120% repliku? znaci da mora sfusat, a to si vec dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ok 100% repliku fus bi bio 50% replika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 mislim da ste previse picajzle i da se trebate malo opustiti. who gives a fuck za šav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 evo vidis, zbog takvih kao ti su nam majstori takvi kakvi jesu. NHF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ne, nego ljudi ne mogu shvatiti da je nemoguće neke stvari napraviti onakvima kakve su izišle iz tvornice, i da naknadno krpanje i šivanje i popravljanje NIKAD neće izgledat ko original proizvod. ja sam picajzla ali sam isto tako svjestan gore napisanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Sven> daj se javi decku sa vw cluba koji je od tebe uzeo amortizere s crnim ed20 iz dubrave. njemu smo radili volan pa vidi i daj svoju procjenu, sav je ostao originalan nije se "varalo" s "X" savom - ("varalo" sam napisao zato sto je jedno trideset puta lakse napravit X sav) jel ovo precizno? takve pretapecirane volane imaju Alfaludjak, Chipani, Huzek, Marek, Malawi itd, itd... i svi prezadovoljni! :thumbsup: i cijena je upola manja negoli kod ostalih tapetara a radi se samo s kozom :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 vidim da ce sven imat šta pisat ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 stvarno ne vjerujem da postoji netko kome ovo nije dobro odradjeno: http://www.imagesforme.com/show.php/741993_Img0858.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/741984_Img0844.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/741985_Img0848.jpg ludaman i domagoj, bas ste ekipa :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 @ludaman&malawi - ovaj volan od alfe i ovaj drugi izgledaju jako dobro! Od svih ponuđenih slika čine mi se kao najbolji uradak. Reci mi otprilike kolika je cijena ili ona ovisi s obzirom na kozu koja se koristi ?? p.s.-nemam broj od ivana nazalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 odite do domagoja,tip je super korektan i odlično radi i :thumbsup: zadnji put kad sam bio u zg sam bio kod njega i vidio volane i sve ostalo kaj radi,i stvarno nema zamjerke,a i vidi se na slikama kaj su dečki stavili još ako mu dofurate neku cicatu susedu/frendicu/sestričnu dal bu ti i extra pospust :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Sven> daj se javi decku sa vw cluba koji je od tebe uzeo amortizere s crnim ed20 iz dubrave. njemu smo radili volan pa vidi i daj svoju procjenu, sav je ostao originalan nije se "varalo" s "X" savom - ("varalo" sam napisao zato sto je jedno trideset puta lakse napravit X sav) jel ovo precizno? takve pretapecirane volane imaju Alfaludjak, Chipani, Huzek, Marek, Malawi itd, itd... i svi prezadovoljni! :thumbsup: i cijena je upola manja negoli kod ostalih tapetara a radi se samo s kozom :naughty: za kojih mj ili dva se dogovorimo za tapiciranje kad kakvi novci mi legnu... daj mi reci koliko to traje? jel bi se dalo u jednom danu napraviti da ne moram 2 puta u zg ići?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 @ludaman&malawi - ovaj volan od alfe i ovaj drugi izgledaju jako dobro! Od svih ponuđenih slika čine mi se kao najbolji uradak. Reci mi otprilike kolika je cijena ili ona ovisi s obzirom na kozu koja se koristi ?? cca 300-450kn ugrubo, sve se da dogovorit. konkretno imao sam neku kombinaciju s domagojem, nit se ne sjecam tocno koliko me je izaslo. daj mi reci koliko to traje? jel bi se dalo u jednom danu napraviti da ne moram 2 puta u zg ići?? vec je bilo u ovom threadu rijeci, najbolje da ga kontaktiras i saznas sve iz prve ruke. postoji mogucnost slanja postom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 (edited) cijene su kako je malavi napisao od 300-500 ovisno o kompliciranosti volana! trenutno imamo dostupno samo jednu vrstu koze za volane, dosta kvalitetnu! za sve informacije najbolje vam je nazvati na 095/819-58-34 (Domagoj) recite da ste preko mene dobili broj i dogovorite se sve! Jura mozes poslat volan postom ili ako imas nesto duze za obavit u zg-u pa usput i volan poneses.. cca 4-5 sati treba da bi se volan napravio, ako ide sa crvenim koncem onda jos i vise jer treba sve bit 100% precizno posto jako dolazi do izrazaja crvena boja na crnom pozdrav Edited January 7, 2010 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Domagoj stvarno radi dobro i kvalitetno....za to vrijeme koliko radi radi odlično.... i dam ruku u vatru što se tiće poslanjegovog..... 2sven:aj mi reci stari kod kojeg su orginala savršeni šavovi?? NEma ih doslovno ih nema... na svakom autu ima greška kod toga bio on za 10 000 ILI 100....a ovo kak Domić radi većina majstora se može sakriti znam kaj sam vidio kaj je radio i nemam riječi stvarno i trud i volja...a kad sve to zbrojite cijena za koju radi je mizerija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 @Marek - evo ja sam imao u svom autu original volan koji je izdrzao 10 godina. Savovi su bili na razini ovih sa slike ( iako je bio drugi tip šava, poprilicno kompliciraniji ) . To u tvornici se neradi ručno koliko sam upoznat tako da je mogucnost pogreske 0. Cak i da se radi ručno vjerovatno su kontrole takve da se nesmije dopustit ni najmanja greška. @ludaman - kazes da imas samo jedan tip koze...onda vjerovatno nema nesto onakvo kako golf 5 ima u original koznom volanu. Onako ona mekana debela skroz matt finiš ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Sven sjedi u auto i zaleti se do radione na crnomercu da ti pokazemo kakva je koza, neznam kakvu ima G5 ali ova je full mekana nije bas debela i skroz matt finiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 mislim da sven misli na glatku kozu a ne ovu sa teksturom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ova koza je fina skroz i da se nategnut da izgleda kao nappa (skroz matt glatka) ovak izgleda g5 volan sta smo radili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ludaman - može okvirna cijena za ručicu mjenjača i ručne kočnice za Vectru B, tnx znači ona koža mlohava oko ručica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Ovaj volan od alfe mi se čini super napravljen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 @Marek - evo ja sam imao u svom autu original volan koji je izdrzao 10 godina. Savovi su bili na razini ovih sa slike ( iako je bio drugi tip šava, poprilicno kompliciraniji ) . To u tvornici se neradi ručno koliko sam upoznat tako da je mogucnost pogreske 0. Cak i da se radi ručno vjerovatno su kontrole takve da se nesmije dopustit ni najmanja greška. @ludaman - kazes da imas samo jedan tip koze...onda vjerovatno nema nesto onakvo kako golf 5 ima u original koznom volanu. Onako ona mekana debela skroz matt finiš ?! Naravno kao uvijek u pravu...ja sam tako mislio pa se kasnije razuvjerio.....pogledaj malo....:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Sven sjedi u auto i zaleti se do radione na crnomercu da ti pokazemo kakva je koza, neznam kakvu ima G5 ali ova je full mekana nije bas debela i skroz matt finiš Morat cu jedan dan, nemam mi druge!! daj mi molim te svoj broj telefona i adresu tamo gdje da dođem !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 ljudi, ne znate sta je PRAVA koza.. npr kad Ferrari kupuje kozu, nije to bilo kakva.. recimo nece je uzeti sa stare krave, a i te krave se moraju uzgajati u posebnim uvjetima - masaza jednom dnevno uz Mozarta , klinicki ciste staje, i najfinija hrana.. cak i onda nece uzeti onu kozu ako smatraju da nije po njihovim standardima.. i onda jos u tvornici prolazi rigoroznu kontrolu.. kako sama koza, tako i zavrsni proizvod, za Ferrari je dobavljac koze do 2002 bio Connolly Leather, ali oni su otisli iz biznisa.. sada za Ferrari radi schedoni, i oni recimo rade naslone za glavu za bolide F1... za nevjerne tome evo jednog zanimljivog teksta koliko cijene koza mogu ici, citiram dio teksta, doduse ovdje se radi o aligatorovoj kozi, ali i njome ljudi tapaciraju automobile: npr Schedoni koristi samo rameni dio kravlje koze.. ostalo salju u velike kozare. ostatak ovog zanimljivog clanka: http://www.automobilemag.com/features/0803_made_in_modena/index.html jos jedna zanimljiva stavka je kolicina posla koju odrade u mjesec dana: a nasi majstori odrade 3 auta u tjedan dana, pa ti vidi kvalitetu :doh: bilo kako bilo, http://www.schedoni.com/ :thumbup: Evo bio u Recaru nedavno.... oni rade za Ferraria, Astona i slične neke siceve. Nisam siguran koliko ih rade dnevno, ali kontrola kvalitete je bolesna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 stavio bi slike, ali ne smijem nažalost ako netko hoće može doći do AMOC-a vidjeti kako se proizvode sicevi jbmti 15 min za editiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now