Jump to content

Recommended Posts

Posted

jučer sam bježajući od drugog auta s ljetnim gumama pobrao ledenu santu desnim pragom i malo ga udubio.. :doh: nekih možda centimetar u dubinu, ako i toliko, širine nekih 4-5 cm..

nije ništa strašno, ali me smeta, e sad, pitanje je tko bi mi to mogao poravnat/vratit u prvobitno stanje, a da se pritom ne podrazumijeva +30 dkg kita?

Tuča d.O.o. ili neki dobar limar?

dajte neke savjete molim.. :)

Posted

DENTSTAR ti to može popraviti 99%, jedino ako je došlo do oštećenja laka, onda se moraš s njim posavjetovati

098/453385 Mirko

Posted (edited)

nema oštećenja laka, samo je lagano udubljen, fala dečki.. :thumbup:

btw, ta ''santa'' je ostala od ralice, a kad sam ju bubunuo fest se čulo, očito je bila zaleđena, kaj bi tek bilo da sam nekim plastičnim dijelom to pokupio.. :doh:

Edited by killuminati
Posted

ja to po defaultu izbjegavam, i ne samo to, novine, kartone i bilo što, jednom sam popušio klocnu sa 18" misleći da je kartonska kutijica, bilo je jebeno bolno

Posted

sve ovisi kakvo je ostecenje, ak je onak na crtu bas onda ce bit malo teze bez farbanja , ak je manje onda se mozda moze izvuc, al sa pragovima je malo problem jer je vecina pofarbana sa bodyem i kad na njega zaljepis ono sranje za izvlacenje skines boju :D tak da je to sve upitno :D

Posted

vidjet ćeš kad doletim do tebe, meni ti je to špansko selo.. :lol:

imam još neke ožiljke od parkiranja (ne mojeg) na blatobranu, pa možda i to odmah možemo riješit.. :)

Bagi, ja ne bih ni pokupio tu ''santu'' da se prema meni nije klizao neki jadnik na ljetnim gumama vidno uplašen i bez kontrole za volanom.. :doh:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...