Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kakve veze ima ako poluosovine nisu iste ako imaju istu krunu i iste su dužine? l: Jesi ti pročital ovo kaj si napisao?:lol: U prijevodu...kakve ima veze što nisu iste ako su iste:drink:
mr_G Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jesi ti pročital ovo kaj si napisao?:lol:U prijevodu...kakve ima veze što nisu iste ako su iste:drink: Pa evo moje poluosovine (dajvu) nisu iste kao one na opelu, pa vidi čuda, ja te poluosovine uštekam na opelovu F28 getribu sa 6 brzina i sve paše... A isto tako na svoj auto mogu staviti i poluosovine od kadeta ili calibre koje nisu iste, deblje su i iz 2 dijela, i one pašu... Interensantan je taj GM.. :drink:
Zvonimir_G. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 jel piše duratec na motoru? piše, e pa nemoraš svakom bit poklopac.Znam da je to na pola zetec, ali ako ljudi koji slažu takve prerade kažu da ima puno kemije onda bi mogao i poslušat ponekad a ne pametovat non stop;) Taj duratec je samo marketing:doh: Njemu u fokusa nebi trebalo biti puno kemije jer ima sve dijelove za ugraditi koji pasu na fokusa, znaci netreba nista piliti niti variti samo vidaj;)
Josey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 jel piše duratec na motoru? piše, e pa nemoraš svakom bit poklopac.Znam da je to na pola zetec, ali ako ljudi koji slažu takve prerade kažu da ima puno kemije onda bi mogao i poslušat ponekad a ne pametovat non stop;) 1. ajd mi molimte manje seri ok! to nema veze sa duratecom! tocnije pisalo je i na plotu picka ! :thumbsup: tko se itimalo kuzi u fordove zna koja je razlika izmedju zeteca i durateca, i "durateca" iz focusa st mk1
mr_G Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) Ajmo dalje, na dajvu getribu koja je bila u mome 1.6 16V možeš zakopčati BILO koji opelov motor, od 2.0, 2.0turbo, ecotec, ecotec turbo, 2.5V6, ecotec 2.5V6, 3.0V6... Koji god hoćeš... Vrijedi i obrat. Na 2.0, 2.0T, ecotec 2.0, ecotec 2.0T, zakopčaš bilo koju opelovu getribu: F18, F20, F23, F25, F28, M32... Naravno, uz određenu getribu/motor ide i određena kombinacija zamašnjak, kuplung set... No to nije neka kemija... Pa i birač brzina moraš promijeniti, jer je recimo na F28 drukčiji od onoga F20 ili F25... Kako komplicirate... Radili bi tuning a nebi se potrudili potražiti kombinaciju sajle-zamašnjak-kuplung set koji paše na tu kombinaciju... :lol: Šta bi onda rekli da ubacujete pogon od totalno druge firme u svoj auto kao što sam ja napravio iz calibre turbo?! Isto sve paše na šarafe, ali moraš znati što trebaš kupiti i zamijeniti da to sve pripašeš... Edited January 10, 2010 by mr_G
Josey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) Taj duratec je samo marketing:doh:Njemu u fokusa nebi trebalo biti puno kemije jer ima sve dijelove za ugraditi koji pasu na fokusa, znaci netreba nista piliti niti variti samo vidaj;) jao, nasa san! kazu englezi, MTX 75 ide ui u fiestu st na duratec 2.0 bez problema getriba iz focusa ST170 6gang ide takodjer bez problema kao i mtx75 treba samo malo pilat nosac - nemoze se nosac getribe prepravljat jer tuce u karoseriju inace stane poluosovine na focusu sa st170 idu na ovog na saraf (tako bar kazu englezi) znaci na zeteca ide mtx i ova iz 170ke na saraf... prosvrljaj po uk forumima :palac edit: i IB5 ide na zetec :bag: Edited January 10, 2010 by Josey
KIMI_1.8T Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Taman pomislis, primirio se, kad on opet o Opelima. Đi ........Tema je FORD, kuzis!?
Josey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Taman pomislis, primirio se, kad on opet o Opelima.Tema je FORD, kuzis!? ma ford opel dejvu, isti qrac, jednako brzo trule :lol:
mr_G Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) Ja isto mislim da ford nije niti toliko glup niti toliko bogat da za svaku seriju/generaciju auta ide raditi novi blok, novu getribu... To je sve isto uz male izmjene (glava, remenice, elektronika, zakretanje bregastih, itd)... 2kimi: Ma samo sam htio dokazati my point... Kužiš, ne razumijem se toliko u Ford, no jako dobro poznam GM grupaciju, pa sam na njima htio to pokazati.. Edited January 10, 2010 by mr_G
Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 1. ajd mi molimte manje seri ok! :rofl:...neznam ko više sere od tebe. Svugdje i o svemu , znao ili ne znao, verglaš ko babetina neka:cice: Znam ja jako dobro koje su sličnosti i razlike, ali st se svejedno vodi kao duratec:P btw.....vidim kolko se kužite kad getrag sa st-a paše "samo tako" na zeteca 2.0 :lol:
Josey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) getribe su iste na svima... znaci IB5 je razvijena za motor 1.0 (ja san bija uvjeren za 1.25 pa me danas zvone uputija u tocan podatak) uglavnom 1.25 1.4 1.6 2.0 tjera ib5 znaci 44ks i 150ks tjera ista getriba (zato izmedju ostalog fiesta i ima drugacij odnos WHP u odnosu na konkurenciju) MTX75 kolko znam goni dizele... no mtx75 je gonio i prethodne generacije benzinaca ... uglavnom 2 getribe 15 motora, i da u pravusi, nijedan proizvodjac nije dovoljno bogat da svaki motor ima svoju getribu :rofl:...neznam ko više sere od tebe. Svugdje i o svemu , znao ili ne znao, verglaš ko babetina neka:cice:Znam ja jako dobro koje su sličnosti i razlike, ali st se svejedno vodi kao duratec:P btw.....vidim kolko se kužite kad getrag sa st-a paše "samo tako" na zeteca 2.0 :lol: za razliku od tebe ja sudjelujem u off topicu i tamo sam natukao brdo postova, al barem ne serem neprovjerene informacije kad neko nesto pita... osim toga sta hoces rec da getriba sa focusa ST170 ne pase na ZETEC 2.0? a st je u biti derivat zeteca 2.0 136ks i sad sam ti dva posta gore nasao na UK forumu na kojem je covjek napisao da je stavio getribu sa st170 na zetec 2.0 jel pase kupola tenka T55 NA T88? Edited January 10, 2010 by Josey
mr_G Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) uglavnom 2 getribe 15 motora, i da u pravusi, nijedan proizvodjac nije dovoljno bogat da svaki motor ima svoju getribu Ma upravo to. Napraviti će se getribe sa jačim internalima ako su isti potrebni za jače motore, no zvono, nosači, i sve ostalo ostaje identično.. Opet se vraćamo na opel. Znači od 1980 i neke sa 2.0 8v, blok/zvono, getriba paše na sve motore do 2000 i neke godine... A to je za tunere oaza! :naughty: A navodno je i zvono na ovim novijim F40 identično, no dubina zvona, nosači su drukčiji.. Edited January 10, 2010 by mr_G
Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 g osim toga sta hoces rec da getriba sa focusa ST170 ne pase na ZETEC 2.0? a st je u biti derivat zeteca 2.0 136ks ? Ne ne želim reći da ne paše, nego da nije plug&play. Neke stvari treba mijenjati
Josey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ne ne želim reći da ne paše, nego da nije plug&play. Neke stvari treba mijenjati koje stvari treba mjenjat? 2 mrđi lol, u fordu su pametnij od ovih u opelu, isti su internali
sini Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) Samo da probam odgovoriti na ovu temu. Mjenjač od focusa ST-a neće odgovorati na motor 2.0 zetec samo tako " na šaraf" kao što je rekao Zvonimir. Ta vrsta posla zahtjeva još mnoge druge preinake kao što su anlaser, koji se nalazi na drugom mjestu, homokinetički, poluosovine, i sve ostalo što se samim time povlači Edited January 10, 2010 by sini
Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) koje stvari treba mjenjat? Genijalac nemoj podjebavat, piše ti na prvoj strani....i mitja i ja smo napisali btw....internali ti nisu isti u mjenjačima. Imaju drugačije omjere:P Edited January 10, 2010 by Medic
Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) Samo da probam odgovoriti na ovu temu. Mjenjač od focusa ST-a neće odgovorati na motor 2.0 zetec samo tako " na šaraf" kao što je rekao Zvonimir. Ta vrsta posla zahtjeva još mnoge druge preinake kao što su anlaser, koji se nalazi na drugom mjestu, rukavce, i sve ostalo što se samim time povlači Ma daj sini nemaš pojma!!!! Skineš-staviš i gas :lol: Vidiš da se u dalmejši tak radi pa više stoje neg što se voze BTW.....jel imaš možda kalupe za prednje i zadnje blatobrane od rs-a jedinice? Edited January 10, 2010 by Medic
Raptor6767 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 aha, znaci cure informacije i sa drugih strana... necu ja u nikog upirat prstom, ja znam da je jako puno ljudi znalo i da je sutilo o tome. zasto bi ja ista prica. Ne kužim? Samo sam pitao da li je to moguće postići sa navedenim modifikacijama na dotičnom motoru. :thumbsup: Sad me interesira kaj je bilo? :huh:
sini Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja samo govorim iz iskustva jer smo stavljali kompletni motor "duratec" ST u običnog focusa i imali dosta problema. Anlaser je kod običnog focusa ispred, kod ST-a je iza. Rukavci nisu odgovorali na poluosovine od ST-a, a obrnutom logikom možemo doči do zaključka da niti poluosovine od zeteca 2.0 ne bi odgovarale na mjenjač od ST. Rukavac se mjenjao, vilica je upitna- ne sjećam se. Možeš ti poslušati Joseya i Zvonimira, možda su oni imali malo više iskustva nego mi, mi smo složili samo jednog takvog
Zvonimir_G. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Samo da probam odgovoriti na ovu temu. Mjenjač od focusa ST-a neće odgovorati na motor 2.0 zetec samo tako " na šaraf" kao što je rekao Zvonimir. Ta vrsta posla zahtjeva još mnoge druge preinake kao što su anlaser, koji se nalazi na drugom mjestu, homokinetički, poluosovine, i sve ostalo što se samim time povlači Neznam za vas ali meni je sve na saraf se dok ne treba pilati i variti da stane unutra:thumbsup: normalno da ovo boldano se podrazumjeva:drink:
Zvonimir_G. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja samo govorim iz iskustva jer smo stavljali kompletni motor "duratec" ST u običnog focusa i imali dosta problema. Anlaser je kod običnog focusa ispred, kod ST-a je iza. Rukavci nisu odgovorali na poluosovine od ST-a, a obrnutom logikom možemo doči do zaključka da niti poluosovine od zeteca 2.0 ne bi odgovarale na mjenjač od ST. Rukavac se mjenjao, vilica je upitna- ne sjećam se. Možeš ti poslušati Joseya i Zvonimira, možda su oni imali malo više iskustva nego mi, mi smo složili samo jednog takvog Taj fokus vjerovatno nije bio 2.0 nego 1.6 ili slabiji?
Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ne kužim? Samo sam pitao da li je to moguće postići sa navedenim modifikacijama na dotičnom motoru. :thumbsup: Sad me interesira kaj je bilo? :huh: Zetec 2.0 ima puno potencijala iako mi se tih 220 (pa i onih 190) čini malo nemoguće bez većih zahvata i puno skupljih komponenti
Medic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Taj fokus vjerovatno nije bio 2.0 nego 1.6 ili slabiji? Sini ti je inače "Ford Krainc" iz Rijeke tako da sumnjam da nisu znali iz čega u šta rade;)
Raptor6767 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zetec 2.0 ima puno potencijala iako mi se tih 220 (pa i onih 190) čini malo nemoguće bez većih zahvata i puno skupljih komponenti Kao što sam prije napisao - ne razumijem se u to vjerojatno ni 5% kao dosta vas ovdje zato sam i pitao. Jako mi je čudno da "samo" sa tim zahvatima podigne snagu atmosfercu za više od 70% to je stvarno brutalno - koliko to košta negdje tek....
Zvonimir_G. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Sini ti je inače "Ford Krainc" iz Rijeke tako da sumnjam da nisu znali iz čega u šta rade;) Molim te nemoras me uciti ko je Sini jerbo smo kolege:doh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now