Dominik Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 dok ti umaces prste u ulja i govna ja sjedim po birtijama i resotranima klikćem po lapu i za to dobivam lovu..idem i radim sta i kad ocu blago si tebi, al ja srecom nisam sismis s hemeroidima pa da i dalje mislim da je birtija-restoran isto sto i auto - forum kad nas budu zanimala umjesana jajca, budemo te prvog zvali i pitali, a do tada odjebi s konobarskim odgovorima u inzenjerskim pitalicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 (edited) vidis da znaš kak mi šupak izgleda..sta onda nisi napisao i da mi je guzica slana jer si mi tako rekao prošli put ???? kad dolazis opet raditi po govnima, to je jedino šta znaš i možeš ? Edited January 12, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 imao prije f16wr i stoji u garazi. Ali stvar je da je ova dosta jaca, a ono bitnije serijska lamela dosta vise trpi. A jel postoji kakav duzi diferencijal za tu tvoju getribu? Recimo od nekog TD-a ? Znam da ce onda i ostale brzine biti duze, ali ti ides na turbo koliko znam. Moja peta je na 5000o/min oko 200km/h, a sa trcom na 8000 oko 205 km/h. Super za autoput, i odlicno za 402. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja bi ovo trebo obrisat al od suza ne vidim ekran :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 jebote koja nauka a čovjek je samo pito ko mu može napravit zupčanik jer očito mu je malo poglodalo. :huh: Strah me pitat di ić pišat da ne dobijem topic od 30 stranica :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 nemas sta brisati, budem i sliku chargerove glave u vlastitom supku postavio, cim ocjeni jel slano ili ljuto, jer ja to ne razlikujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 (edited) A jel postoji kakav duzi diferencijal za tu tvoju getribu? Recimo od nekog TD-a ? Znam da ce onda i ostale brzine biti duze, ali ti ides na turbo koliko znam.Moja peta je na 5000o/min oko 200km/h, a sa trcom na 8000 oko 205 km/h. Super za autoput, i odlicno za 402. neznam ako postoji dulji, znam da postoji kraci, ali s duljim nebi bilo dobro. Nemogu dobiti tolko snage. S ovim diferencijalom je druga nesto preko 120gps(znaci prava brzina, a ne kak cajger kaze), a treca 190. Ali ono sto mene muci sto su 4. i 5. brzina skoro iste. A dosta se vozim na autoputu, pa mi je glupo 4000rpm imati za 150km/h na motoru s vise od 200Nm. Trosi vise goriva i dosta je bucno, pogotovo sad s ovim auspuhom. Jedino je dobro sto fakat nema potrebe za mijenjanjem brzine bez obzira na brijeg. Znaci ove prve tri brzine s turbo motor bi bile ok za ubrzanje s obzirom da nemam nesto puno gripa s fwd i jos nekih razloga. A kada se ne ganjem drmnem ga u petu i tempomat. Edited January 12, 2010 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja bi ovo trebo obrisat al od suza ne vidim ekran :rofl: Na sta se odnosi brisanje? Na moj zadnji post, ili na ove prosere pojedinih "strucnjaka" koji neznaju nista pametnije nego razjebati svaki topic u kojem bi oni koji traze pomoc i neznaju puno mogli ponesto nauciti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 pri 200 ne bi trebao imati vise od 4-4500 okretaja max. 2,3 su definitivno predugacke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Na sta se odnosi brisanje? Na moj zadnji post, ili na ove prosere pojedinih "strucnjaka" koji neznaju nista pametnije nego razjebati svaki topic u kojem bi oni koji traze pomoc i neznaju puno mogli ponesto nauciti? Na postove o proktologiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 (edited) nemas sta brisati, budem i sliku chargerove glave u vlastitom supku postavio, cim ocjeni jel slano ili ljuto, jer ja to ne razlikujem ne ne Ti si taj koji je SAMOPROZVANI "šupko tehničar" i koji radi po govnima priča o hemeroidima. Ja sam IT-ovac i veze sa time nemam, niti sam se ikad busao o tome, za reazliku od TEBE koji se hvali svojim "šupko tehničarskim" mogučnostima. 2 Jap: Brisi ovo sve, jer ovaj supcic zna samo provocirati a ja kao socijalno osjetljiva osoba moram odgovoriti.. Al inace bi se trebalo i za provokacije kakve banove poceti stavljati Edited January 12, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 pri 200 ne bi trebao imati vise od 4-4500 okretaja max. 2,3 su definitivno predugacke A sad sam oko 5300rpm pri 200km/h. Druga s turbinom bi trebala biti ok, mislim da cu morati smanjivati dosta boost radi trakcije. A treca bi bila ok da je motor kovani, veca turbina .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 neznam ako postoji dulji, znam da postoji kraci, ali s duljim nebi bilo dobro. Nemogu dobiti tolko snage. S ovim diferencijalom je druga nesto preko 120gps(znaci prava brzina, a ne kak cajger kaze), a treca 190. Ali ono sto mene muci sto su 4. i 5. brzina skoro iste. A dosta se vozim na autoputu, pa mi je glupo 4000rpm imati za 150km/h na motoru s vise od 200Nm. Trosi vise goriva i dosta je bucno, pogotovo sad s ovim auspuhom. Jedino je dobro sto fakat nema potrebe za mijenjanjem brzine bez obzira na brijeg.Znaci ove prve tri brzine s turbo motor bi bile ok za ubrzanje s obzirom da nemam nesto puno gripa s fwd i jos nekih razloga. A kada se ne ganjem drmnem ga u petu i tempomat. Vjerujem da decki koji dobro poznaju Opela znaju da li postoji drugacija peta brzina za tvoju getribu. Nazovi Zeljka Pavicica (Opel servis u Brezovici - covjek vozi brdske trke), ja vjerujem da ti moze pomoci. Da je u pitanju VW, znao bi ti vise reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 ne ne Ti si taj koji je SAMOPROZVANI "šupko tehničar" i koji radi po govnima priča o hemeroidima.Ja sam IT-ovac i veze sa time nemam, niti sam se ikad busao o tome, za reazliku od TEBE koji se hvali svojim "šupko tehničarskim" mogučnostima. 2 Jap: Brisi ovo sve, jer ovaj supcic zna samo provocirati a ja kao socijalno osjetljiva osoba moram odgovoriti.. Al inace bi se trebalo i za provokacije kakve banove poceti stavljati ban ti treba mami dati sto joj propao abortus fire, dobro ti Kimi kaze, javi se Paviciu , pa vidi jel ima kakvih kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 pri 200 ne bi trebao imati vise od 4-4500 okretaja max. 2,3 su definitivno predugacke Iznenadio bi se, ali....uz tako veliki moment na visim okretajima - nisu predugacke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 2 dominik aka samo prozvani šupko tehničar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Charger, samoprozvani šmokljanu tulavi oladi hormone Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 (edited) A jel postoji kakav duzi diferencijal za tu tvoju getribu? Recimo od nekog TD-a ? Znam da ce onda i ostale brzine biti duze, ali ti ides na turbo koliko znam.Moja peta je na 5000o/min oko 200km/h, a sa trcom na 8000 oko 205 km/h. Super za autoput, i odlicno za 402. E to sam ja upravo se interesirao. Ja bih samo promijenio FDR i stavio duži. Trenutno je FDR 3.72, a ja bi išao na 3.3 ili čak i 3.0... Pošto je getriba F28, ne paše dif od drugih getriba pa bih morao raditi custom... No još nisam uspio saznati koliko bi to koštalo? Inače druge opelove getribe imaju 3.55 dif, 3.72, 4.17, itd... BTW, ja sam čuo da F28 getriba trpi 1000Nm pa neznam jel to istina ili ne, no 500Nm mora pretrpiti.. :lol: Iznenadio bi se, ali....uz tako veliki moment na visim okretajima - nisu predugacke. Upravo! :thumbsup: Možda su preduge za brdo ili kružnu, ali za FWD i cca 500Nm, definitivno trebaju što duže (za ravnicu naravno)... Jedan primitivan način, je utrpati što god možeš veći profil gume pod blatobran. No kad dođeš do kraja, možeš ili širiti blatobrane ili mijenjati dif.. :rofl: INFO: F25 vs F28 (7000rpm): 1. 62 vs 60 2. 120 vs 100 3. 190 vs 150 4. 240 vs 195 5. 275 vs 240 6 n/a vs 295 F25 F28 Na 3.0FDR bi ovako izgledalo pri 7000rpm na 205/50-R16... 1. 75,304 2. 124,460 3. 185,402 4. 244,394 5. 298,704 6. 363,289 Edited January 12, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Charger, samoprozvani šmokljanu tulavi oladi hormone Jos uvijek se vidi, bez obzira sto si promjenio boju u bijelu ( mislim na ono sto si napisao nakon Charger, ..... - treba samo selektirati da bi se procitalo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 (edited) Charger, White]samoprozvani šmokljanu tulavi[/color] oladi hormone Kriplu degenirani bez 21 kromosoma Bog ti nedao da te vidim pa da ponoviš te riječi 2 mirsad: sad sam tek gledao ovu stranicu Edited January 12, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Ovaj forum postaje smješniji iz dana u dan .. I kada se otvori neka stručna tema, dežurni egomanijaci je vrlo brzo pretvore u parodiju :lol: Bog ti nedao da te vidim pa da ponoviš te riječi Idemo na ćaj koka ... :flex: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 OK, ja imam daleko premalo konja za usporedbu, ali stvarno ne kužim kako vam trebaju duže getribe od F28 :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Punjač nam se uzrujao:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 (edited) 2 Medic: Ma nisam bez brige Vadili su se po jarunu i pistolji, mlataralo se i palicama bocama noževima a charger je uvjek izasao na nogama dignute glave na očigled čitavog foruma u više navrata.. Kad ja popizdim nebu dobro, a sa ovim jebivjetrima i provokatorima sam se susreo xxxx puta pa su onda uvjek misljenja drugačija. Ovo sta oni ovdje rade je tipično malograđanski način ophođenja i razgovora aka ROJS style Edited January 12, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Ja imam jedno rješenje za forum članove.. Ajmo se svi nac kao u dobra stara vremena pred Inom ponijet palice i pistolje i izubijat jedni druge k'o koga stigne... Svejedno se svaki dan neko svađa,, jebemo jedni drugima sve po spisku,, pa ajmo se nac jednom i rijesit to sve.. Od foruma i kakav bi on trebao biti nema nista jer svaka tema zavrsi isto.. Ja recimo i sto znam meni se neda pisat jer znam ako krenemo pričat o ćevapima da cemo se na kraju posvađat oko sarme..... :lol:....Meni ovo sve smijesno :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now