Jump to content

Problem sa servom


Recommended Posts

Sad malo prije tata ide sa Polom van i upali auto, pa svjetla i ugasi se instrument tabla na par sekundi i opet upali. Sat se vratio na 0:00 kilometri na 0 i upalila se lampica od volana i neradi servo (neda se okretat volan osim ful na silu) i negasi se lampica ostavio auto par min da radi ali ništa probao ga ugasit upalit savki put se lampica upali. Akumulator sam reklamirao ovlašteni električar za Banner akumulatore kaže da je sve ok (ispitivao ga multimetrom) a bio kod drugog elektriačara on spojio neki apartat i izbacilo mu listić i startna struju je premala a još uzeo onaj model koji ima jaču startnu snagu unibull. Kaj bi moglo biti jel može biti do akumulatora, al ako ga ostavim da radi neko vrijeme bi se trebao nafilati.

 

Da i nikad nije auto teško verglao ili nešto uvijek odmah upali ali se znaju kontrolne lampice palit (ulje, kočnice, servo, rashladna tekučina) i tak se zna ugasit instrument tabla i onda se čuka i km resetiraju

Link to comment
Share on other sites

Elektrohidraulični tak piše

 

Masa je dobro pričvrščena nema hrđe.

 

Čuo se sa frendom isti problem je imao sa stilom da normalno upali ali servo mrtav i promjenio akumulator i sad je ok. Veli da mi je mehaničar rekao da nema dovoljno struje da pokrene servo pumpu.

 

Sad sam stavio aku na punjač skroz je bio na nuli al auto fakat palio bez beda stalno

Link to comment
Share on other sites

Mozda je krepala servo pumpa (elektromotor).Mozda relay, mozda osigurac ( trebao bi biti onaj veci negdje u motornom prostoru)

Obzirom da je el servo veliki potrosac struje, u trenutku kratkog spoja povuce jako veliku struju, pa su ti se zato lampice ugasile.

Treba spojit auto na VAG-COM pa vidjet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...