Marco Polo Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Sad malo prije tata ide sa Polom van i upali auto, pa svjetla i ugasi se instrument tabla na par sekundi i opet upali. Sat se vratio na 0:00 kilometri na 0 i upalila se lampica od volana i neradi servo (neda se okretat volan osim ful na silu) i negasi se lampica ostavio auto par min da radi ali ništa probao ga ugasit upalit savki put se lampica upali. Akumulator sam reklamirao ovlašteni električar za Banner akumulatore kaže da je sve ok (ispitivao ga multimetrom) a bio kod drugog elektriačara on spojio neki apartat i izbacilo mu listić i startna struju je premala a još uzeo onaj model koji ima jaču startnu snagu unibull. Kaj bi moglo biti jel može biti do akumulatora, al ako ga ostavim da radi neko vrijeme bi se trebao nafilati. Da i nikad nije auto teško verglao ili nešto uvijek odmah upali ali se znaju kontrolne lampice palit (ulje, kočnice, servo, rashladna tekučina) i tak se zna ugasit instrument tabla i onda se čuka i km resetiraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ovo što si ti opisao je kao da gubi masu... Iste te simptome je imao moj trkaći polo kad bi mi u vožnji slučajno pao prekidač od struje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 ovo što si ti opisao je kao da gubi masu... Iste te simptome je imao moj trkaći polo kad bi mi u vožnji slučajno pao prekidač od struje:) Šta da radim? Kak provjerit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Šta da radim? Kak provjerit? ako je mislio na masu s akumulatora ona je spojena na karoseriju.... provjeri jel dobro spojena i dal nije hrđava btw. servo je električni ili hidraulični? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Elektrohidraulični tak piše Masa je dobro pričvrščena nema hrđe. Čuo se sa frendom isti problem je imao sa stilom da normalno upali ali servo mrtav i promjenio akumulator i sad je ok. Veli da mi je mehaničar rekao da nema dovoljno struje da pokrene servo pumpu. Sad sam stavio aku na punjač skroz je bio na nuli al auto fakat palio bez beda stalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 Akumulator stavio novi do njega nije, pregledao sve osigurače svi su OK, išao do Dojkića naručio se tek u ponedjeljak al me zanima šta još može biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Mozda je krepala servo pumpa (elektromotor).Mozda relay, mozda osigurac ( trebao bi biti onaj veci negdje u motornom prostoru) Obzirom da je el servo veliki potrosac struje, u trenutku kratkog spoja povuce jako veliku struju, pa su ti se zato lampice ugasile. Treba spojit auto na VAG-COM pa vidjet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 Gledao sam za osigurače nisam ih vidio a ni releje u motornom prostoru Kolko dođe pumpa cca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 servo te kosta 1400kn pa na gore samo pumpa...tak je mene za Audi B4 kostala Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) Gledao sam za osigurače nisam ih vidio a ni releje u motornom prostoru Kolko dođe pumpa cca? Oko 4500 - 5000 kn. TRW je malo skuplja od KOYO. Edited January 14, 2010 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 Oko 4500 - 5000 kn. TRW je malo skuplja od KOYO. bacit ću ga u savu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 Jel može da neradi zato jer je ulje skroz na minimumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 možda je crko senzor na letvi to znaotiči on je oko 700 kn + zamjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 Baš sam čuo za to na škoda forumu fakat se nadam da je. Ja to nemrem nikak provjerit sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 samo sa testerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 plati fabiosu kafu, ja vam doniram tester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Gdje i kada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 Evo opet ostao bez serva:doh: Sad mi se kad palim auto upali i lampica od ulja (žuta) blinka 5-6 puta i ugasi se. Ulja u motoru ima kolko treba Sutra idem na dijagnostiku ali ako neko ima kakvu ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now